Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, kde kupujete? U nís teda žádný obchody nejsou, ale chystáme se někam před vánoci ještě vyrazit, kde jsou.
Koukám zatím po netu a nelíbí se mě snad nic. Samej santa, soby a podobný ptákoviny. Nebo je to drahý. Nelíbí se mě podle katalogu ani Ikea.
Hledám něco přírodního, nic co bliká jako zběsilý, stačí když to bude svítit a nesmí to připomínat americký vánoce.
Nejvíc nakupuju v květince
a v obchoďákách řetězy, třpytky a pod. ![]()
Máme poblíž obchod, něco jak květinářství, tak něco mají i tam..
Kdekoliv, kde se mi něco líbí, takže klidně i u vietnamců - nemají všechno jen „emerické“ s červeným páprdou
. Jinak klasicky markety - Globus toho má před Vánocemi vždycky hodně, květinářství, papírnictví, různé trhy apod. Dá se toho spousta vyrobit s využitím přírodnin a dřeva - věnce, dekorace apod. a pomoci si třeba jen nějakou kupovanou přízdobou.
Vyrábím si sama, světýlka nepoužívám. Každý rok kolem půlky listopadu chodím k nám na louku a sbírám to, co by se mi na výzdobu zrovna hodilo.
Ahojik, no my neco malo koupili v Baumarketu - Bauhaus, Obi, Baumax a jinak trebas i v Kik nebo tak
podle toho, co se nam zrovn alibi.-) Ja chci letos delat zeleno-cervene vanoce, takze podle toho i podtalire, prostirani a tak ![]()
Jo a nadherny banky a podobne, stare komunisticke
, jsme videli minuly rok na vanocnich trzich na vystavisti v Brne a to byl mazec
krasa a klasika ![]()
Já si vždycky něco vyberu na adventních trzích. V místě bydliště máme celý prosinec každou středu + jezdíme na trhy do Vídně a Drážďan a do centra Prahy.
Teď jsem okukovala plno věcí v Globusu a Obi, měli hodně přírodních dekorací.
@goldenka gold dobrá diskuze taky jsem přemýšlela… ale napadlo mě počkat až na vánoční trhy.ale raději bych si to taky připravila dřívv. sama nevím kde…
Já kupuji v zahradnictví, květinářství a teď min. týden v hornbachu, mají všude něco…