Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ahoj všem..buďte tak hodné a prozraďte kde budete letos trávit dovolenou s dětmi a drahou polovičkou?chceme někam vyrazit o prázdninách a to bude malému 15 měsíců,k moři asi nechceme,spíš někam do přírody hodit relax
díky ![]()
Ahoooj ![]()
Tak my budeme válčit na Šumavě, jedeme ještě s bráchovo rodinou.Máme pronajatou chalupu, tak budem výletovat a ráchat se ve vodě ![]()
My jedeme na Lipno, a už se moc těšíme
K moři bych asi s Kačí zatím nejela, a hlavně máme noc rádi naší Českou republiku ![]()
Malá bude mít v létě 1,5roku a pojedem někam na hory v ČR, kde se dá jezdit na kolech nebo in-linech.
taky rádi jezdíme po krásách Čech i Slovenska..k moři jen vyjímečně..
Ahoj, my si to pofrčíme do Krkonoš. ![]()
http://www.slevmeto.cz/…on_barrandov
Bude to první pořádná dovolená s naším drobečkem.
Už se moc těším. ![]()
východní Čechy+Lipno+ Cvičební víkend na Šumavě.
Chtěla jsem moře,ale snad příští rok.Bééék.
z finančních důvodů doma…
dceru jsem ještě na poslední chvíli přihlásila na mořského koníka kvůli atop. exému kdy se jí ted v pubertě fakt rozdělal hodně.. zaplatili jsme jí .. musí mít prachy a vybavení s sebou.. a zbytek rodiny budeme doma..
ale máme domeček tak to zas nevadí..
![]()
ahoj jezdime vzdy k mori hory atd to vzdy v zime
k mori jezdime uz od 8 tydne mrnouska,, uzivame si to na pohodu a je to super nikdy jsem nepocitovala stress ci nejake nezvladatelne vedra ci plac maleho atd,, ja bych se toho nebala ,, vyzkouseli jsme a byli jsme nadseni
dnes jsou malemu tri roky ,,
na pronajaté chalupě v Jeseníkách, kde jsme 4rodiny s dětma byli před 5 lety a celý týden nám propršel, tak to letos jdeme prubnout znovu ![]()
na maltě
chceme zrekonstruovat kuchyň a obyvák tak snad se nám to konečně letos už podaří
já jsem ještě u moře nebyla ( 28 let ), ale tak snad se někdy dočkám. Jinak taky rádi cestujem po krásách naši zemičky
Jedeme do Jeseníků. Já odtud pocházím a všichni to tam milujeme. Letos jsme si pronajali od příbuzných chalupu a jedeme tam s mojí ex švagrovou a její rodinkou. Už se těšíme.