Kde levně koupit vánoční ozdoby?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ou
24138
23.10.17 12:54

Procházet bazary - on-line i kamenné… Nejspíš i třeba na blešáku v Praze- Libni se něco najde, nevím jak teď, ale před vánocemi určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
23.10.17 13:05

Ikea, kik, pepco, lidl, aliexpress

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bibie
23.10.17 13:12

Pokud jsi doma, co zabavit dite vyrobou ozdob? Muze na papir nalepit koreni v ruznych tvarech. Vyrobili jsme z trpitivych latek i pytlicky( vystrihnout kruh a do nej zavazat zbytky latky nebo dute vlakno z polstare nejakou ozdobnou stuhou). Velke masle z tylu-z tutu sukynky. Fimo hmota bila a cervena a vyrobite si takove ty lizatka jako ma Santa. Barevny papirovy retez, nebo takove ty vystrihovane decky-hvezdy z papiru. Ono to pak vypada na stromecku hezky i kdyz to deti upatlaji. Staci vzdy pridat pouze par opravdovych ozdob…mam v krabici odlozene ozdoby, co deti tvorili od 1roku, kazdy rok kdyz zdobi stromek vyskaji radosti a pripominaji, jak jsme to delali…

• Citovat
  • Upravit
239
23.10.17 13:29

Holky děkuji moc za rady. a @bibie zkusíme i něco vytvořit - děkuji za tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
23.10.17 13:36

Ze zbylych bilku pecu kazdorocne pusinky a nez je dam do trouby, strcim do nich hacek. Lepsi nez cokoladova kolekce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
23.10.17 13:51

@Bebepe pepco? vietnamci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
23.10.17 13:51

Jinak letos dělám ozdoby z těsta :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
23.10.17 13:54
@bublava píše:
Ze zbylych bilku pecu kazdorocne pusinky a nez je dam do trouby, strcim do nich hacek. Lepsi nez cokoladova kolekce :)

A nedroli se to?

Vyrabela jsem hvezdicky z koralku anebo masle z tvarovacich stuh. Stromek to ozivi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.10.17 14:08

Ted maji snad vsude, mi se libi vse, tzn. nesmim chodit do obchodu.
Mame uz leta umele banky.
A letos budeme zase vyrabet i domaci, ty provazkove koule se nam libi.
Loni jsme vyrabeli domaci tvarovaci hmotu a pekli bile ozdoby na dekoraci pred dum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
23.10.17 14:14

Holky z práce nakupují zase na Dedra.cz, kupovala jsem tam taky nějaké a jsou pěkné a vydrží. Jen nevím co si představuješ za cenu ;) mě drahé nepřišly a mají docela pestrý výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
23.10.17 14:26

My jsme kupovali loni v Tesco, kupovali jsme az po vanocich, ale mame toho mraky doslova za hubicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.17 15:29
@Bebepe píše:
Ahoj holky, máte tip kde můžu levně nakoupit ozdoby na stromeček? díky zvířectvu nám ozdoby vydrží max 2 roky, proto do nich nechci investovat. Stromek máme vždy cca 160 cm vysoký a za ozdoby chci utratit max 1000 Kč. máte tip na dobrý e-shop? děkuji moc za odpovědi.

Baňky v Tescu cca 50 Kč jsem za ně dávala a jinak vše ostatní pepco a to když přeženu tak 400 mi na to stačí. A to letos budu s dekorací řadit o stošest :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.17 15:31
@weyky píše:
Ikea, kik, pepco, lidl, aliexpress

Dneska jsem koukala v Ikei na baňky atd a to je teda darda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
23.10.17 18:46

@Bebepe Ja si nakoupila v Pepco a Tesco, ale nekupuj sklenene. Mam vse plastove. Mela bych strach ze skla, mame dve kocky a energicke dite :D

• Citovat
  • Upravit
6665
23.10.17 18:59

Taky doporučuju domácí výrobu, to máš skoro zadarmo a nemusí to vypadat nijak zle. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák