Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, máte tip kde můžu levně nakoupit ozdoby na stromeček? díky zvířectvu nám ozdoby vydrží max 2 roky, proto do nich nechci investovat. Stromek máme vždy cca 160 cm vysoký a za ozdoby chci utratit max 1000 Kč. máte tip na dobrý e-shop? děkuji moc za odpovědi.
@pikola píše:
Vietnamci a nekupovat skleněné.
Nebo hypermarkety. Ty taky prodavaji plastove ozdoby.
Anebo slamene.
Co investovat do slaměných?
myslím že by to vypadalo pěkně. Každopádně ozdoby vždycky okukuju v OBI, tam mívají celé sady, takže sladěné do barvy a vyjde to na pár korun.
Ja kupovala loni v tescu a este sem to nechala tesne pred svatky takze je meli zlevneny aby se prodali ![]()
Nebo ikea - mají takové veliké krabice vždy dvou barev. Taky mame kvůli kočkám a dětem jen plastové. Všechny skleněné uz nás opustily ![]()
Slaměné nevyjou tak draho a vypadají pěkně. Já je mám v kombinaci s háčkovanými od babičky, taky se dají koupit, ale vyjdou dráž.
Díky, díky
kamenné obchody mě také napadly ale už 3 týdny jsem doma s nemocným prckem, tak jsem myslela, že bych někde nakoupila online
máte tip na eshop? ať si trošku zvednu náladu ![]()
Pepco, Ikea, slamene+ususena kolecka pomerance+ozdobene pernicky
Já několikrát narazila na pěkné slaměné ozdoby v obchodech typu "ROdinka, vše za 39,– apod.)
A všimla sem si, že často se prodávají ozdoby na facebookových bazarech - když ženský obměňují styl
Čínu (aliexpres, wish) jsem ještě nezkoušela, takže to neporadím.