Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sonarka píše:
Jste proste jedna duse, jedno telo![]()
Zatímco ČM nudnou a na první pohled ne úplně bystrou hraje, ten ratlík nikoliv. Nevím, o kom ratlík s tím podezřením mele, já ho za mulťáka nemám. Jenom jsem na něj dostal upozornění, co je zač. Jako na pár dalších z tohoto webu.
@Elllen.Ripley píše:
To nejde, milovnice rimmingu. Nejdříve někdo někoho zmíní a pak se diskuze uzavře. Já nemohl reagovat, tak to dělám dodatečně tady. Protože tato diskuze souvisí s jejím komentářem i mou reakcí.
¨Nechápu, ale to je jedno.
@Elllen.Ripley píše:
Zatímco ČM nudnou a na první pohled ne úplně bystrou hraje, ten ratlík nikoliv. Nevím, o kom ratlík s tím podezřením mele, já ho za mulťáka nemám. Jenom jsem na něj dostal upozornění, co je zač. Jako na pár dalších z tohoto webu.
No ja zase slysela, ze kdo haní, rád by mel
Tak mozna ve skrytu duse, chces byt jako on
![]()
@Lorre píše:
No a co teď bude, když mě miluješ?Zatím pěkná nuda
Mam udelat nejake vzruso jo? Nejakou scenu treba…?
![]()
@Sonarka píše:
Mam udelat nejake vzruso jo? Nejakou scenu treba…?![]()
![]()
![]()
No tak ukaž ![]()
@Lorre píše:
No tak ukaž
Nj, kdyz dnes si me zatim nevytocil…kupodivu
Navic jsem se vcera vyradila na Helmutovi…
Myslim jako s tou scenou ![]()
@Klopotkova píše: ¨Nechápu, ale to je jedno.
Do zavřene diskuze nelze psát, takže ani nikoho zmiňovat. To jde v době, kdy je ta diskuze otevřená. Ale když se zavře, nelze reagovat na už napsané komentáře. Tak odpovídám dodatečně. Reakci házím sem, do diskuze o milencích, protože se to týká mého komentáře v zavřené diskuzi. Taky reakce od topazio.
@Sonarka píše:
No ja zase slysela, ze kdo haní, rád by melTak mozna ve skrytu duse, chces byt jako on
![]()
Tak to pak napiš i jemu.
@Sonarka píše:
Nj, kdyz dnes si me zatim nevytocil…kupodivu![]()
![]()
Navic jsem se vcera vyradila na Helmutovi…
![]()
![]()
Myslim jako s tou scenou
Já zas nemám energii na to te vytocit po tom zradld cos udělala. Mám rict mamce ať ti ukáže základy?
K ní se vždycky rád vracím na jídlo
@Lorre píše:
Já zas nemám energii na to te vytocit po tom zradld cos udělala. Mám rict mamce ať ti ukáže základy?K ní se vždycky rád vracím na jídlo
Vsak jsi rikal, ze ti pro dnesek staci jen konzerva pro psa
Tak nemuzu kazdy den vyvarovat menu, jak pro krale
A ne, nevytocis me
![]()
@Sonarka píše:
Vsak jsi rikal, ze ti pro dnesek staci jen konzerva pro psa![]()
![]()
A ne, nevytocis me
![]()
A kurník sem si říkal, že dneska je to nějaké chutnější než když vaříš jindy ![]()
@Sonarka píše:
Vsak jsi rikal, ze ti pro dnesek staci jen konzerva pro psa![]()
![]()
A ne, nevytocis me
![]()
Vždyť to píšu furt. Ratlík. ![]()
@Klopotkova píše:
@topazio Proč zminujes uzivatele v uzavrenkach?
Já? A v které? ![]()
@Klopotkova píše:
@topazio Proč zminujes uzivatele v uzavrenkach?
Jsem v uzavřence MasterChef a Survivor.
@Lorre píše:
A kurník sem si říkal, že dneska je to nějaké chutnější než když vaříš jindy
No vidis, to je rec, takze to budes mit kazdy den
![]()
@Elllen.Ripley píše:
Je tu sekce seznámení a diskuze o milencích i o milenkách. Budu chodit tam, kam já budu chtít.
Dočetla jsem tě. Ano je tu i sekce seznámení. Ale ty sis v uzavřené diskuzi stěžoval, že tě nezajímají výtoky žen. V diskuzi, kde uživatelka dala kalhotky a zeptala se jestli je to sperma. Vždyť ta diskuze nebyla o seznámení. Stěžoval sis, že tě tu nezajímají takové věci. Musíš počítat s tím, že se tu řeší cokoliv. Seznamky tu moc úspěch nemají, úspěšnost se rovná, tak 1%.