Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
231
8.1.24 19:10
@Sonarka píše:
Jste proste jedna duse, jedno telo :P :mrgreen:

Zatímco ČM nudnou a na první pohled ne úplně bystrou hraje, ten ratlík nikoliv. Nevím, o kom ratlík s tím podezřením mele, já ho za mulťáka nemám. Jenom jsem na něj dostal upozornění, co je zač. Jako na pár dalších z tohoto webu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
8.1.24 19:10
@Elllen.Ripley píše:
To nejde, milovnice rimmingu. Nejdříve někdo někoho zmíní a pak se diskuze uzavře. Já nemohl reagovat, tak to dělám dodatečně tady. Protože tato diskuze souvisí s jejím komentářem i mou reakcí.

¨Nechápu, ale to je jedno.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
8.1.24 19:16
@Elllen.Ripley píše:
Zatímco ČM nudnou a na první pohled ne úplně bystrou hraje, ten ratlík nikoliv. Nevím, o kom ratlík s tím podezřením mele, já ho za mulťáka nemám. Jenom jsem na něj dostal upozornění, co je zač. Jako na pár dalších z tohoto webu.

No ja zase slysela, ze kdo haní, rád by mel :D Tak mozna ve skrytu duse, chces byt jako on :nevim: :P

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
8.1.24 19:18
@Lorre píše:
No a co teď bude, když mě miluješ? :mrgreen: Zatím pěkná nuda :cert:

Mam udelat nejake vzruso jo? Nejakou scenu treba…? :P :mrgreen: :jazyk: :dance:

• Citovat
  • Upravit
30608
8.1.24 19:19
@Sonarka píše:
Mam udelat nejake vzruso jo? Nejakou scenu treba…? :P :mrgreen: :jazyk: :dance:

No tak ukaž :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
8.1.24 19:21
@Lorre píše:
No tak ukaž :lol:

Nj, kdyz dnes si me zatim nevytocil…kupodivu :nevim: :jazyk: :mrgreen: Navic jsem se vcera vyradila na Helmutovi… :nevim: :oops: :P Myslim jako s tou scenou :P

• Citovat
  • Upravit
231
8.1.24 19:34
@Klopotkova píše: ¨Nechápu, ale to je jedno.

Do zavřene diskuze nelze psát, takže ani nikoho zmiňovat. To jde v době, kdy je ta diskuze otevřená. Ale když se zavře, nelze reagovat na už napsané komentáře. Tak odpovídám dodatečně. Reakci házím sem, do diskuze o milencích, protože se to týká mého komentáře v zavřené diskuzi. Taky reakce od topazio.

@Sonarka píše:
No ja zase slysela, ze kdo haní, rád by mel :D Tak mozna ve skrytu duse, chces byt jako on :nevim: :P

Tak to pak napiš i jemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30608
8.1.24 19:34
@Sonarka píše:
Nj, kdyz dnes si me zatim nevytocil…kupodivu :nevim: :jazyk: :mrgreen: Navic jsem se vcera vyradila na Helmutovi… :nevim: :oops: :P Myslim jako s tou scenou :P

Já zas nemám energii na to te vytocit po tom zradld cos udělala. Mám rict mamce ať ti ukáže základy? :nevim: K ní se vždycky rád vracím na jídlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
8.1.24 20:09
@Lorre píše:
Já zas nemám energii na to te vytocit po tom zradld cos udělala. Mám rict mamce ať ti ukáže základy? :nevim: K ní se vždycky rád vracím na jídlo

Vsak jsi rikal, ze ti pro dnesek staci jen konzerva pro psa :nevim: :P Tak nemuzu kazdy den vyvarovat menu, jak pro krale :nevim: :jazyk: A ne, nevytocis me :jazyk: :D

• Citovat
  • Upravit
30608
8.1.24 20:13
@Sonarka píše:
Vsak jsi rikal, ze ti pro dnesek staci jen konzerva pro psa :nevim: :P Tak nemuzu kazdy den vyvarovat menu, jak pro krale :nevim: :jazyk: A ne, nevytocis me :jazyk: :D

A kurník sem si říkal, že dneska je to nějaké chutnější než když vaříš jindy :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
8.1.24 20:14
@Sonarka píše:
Vsak jsi rikal, ze ti pro dnesek staci jen konzerva pro psa :nevim: :P Tak nemuzu kazdy den vyvarovat menu, jak pro krale :nevim: :jazyk: A ne, nevytocis me :jazyk: :D

Vždyť to píšu furt. Ratlík. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
8.1.24 20:37
@Klopotkova píše:
@topazio Proč zminujes uzivatele v uzavrenkach?

Já? A v které? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
8.1.24 20:39
@Klopotkova píše:
@topazio Proč zminujes uzivatele v uzavrenkach?

Jsem v uzavřence MasterChef a Survivor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
8.1.24 20:51
@Lorre píše:
A kurník sem si říkal, že dneska je to nějaké chutnější než když vaříš jindy :jazyk:

No vidis, to je rec, takze to budes mit kazdy den :jazyk: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
56505
8.1.24 20:52
@Elllen.Ripley píše:
Je tu sekce seznámení a diskuze o milencích i o milenkách. Budu chodit tam, kam já budu chtít.

Dočetla jsem tě. Ano je tu i sekce seznámení. Ale ty sis v uzavřené diskuzi stěžoval, že tě nezajímají výtoky žen. V diskuzi, kde uživatelka dala kalhotky a zeptala se jestli je to sperma. Vždyť ta diskuze nebyla o seznámení. Stěžoval sis, že tě tu nezajímají takové věci. Musíš počítat s tím, že se tu řeší cokoliv. Seznamky tu moc úspěch nemají, úspěšnost se rovná, tak 1%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová