Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Černá Madonna píše:
Ale no taak, nebuď zlej.
Uvidíme, jestli se ukáže dneska.
Já nevím že máš takový talent obdivovat blbce
. Sakra neútočim tím i trochu do sebe? No ono to sedí ![]()
@Černá Madonna píše:
Ale no taak, nebuď zlej.
Uvidíme, jestli se ukáže dneska.
Treba uz tu vcera sehnal tech 7 milenek
Takze uz neprijde, bude zaneprazdnen… ![]()
@Lorre píše:
Já nevím že máš takový talent obdivovat blbce. Sakra neútočim tím i trochu do sebe? No ono to sedí
@Lorre píše:
Já nevím že máš takový talent obdivovat blbce. Sakra neútočim tím i trochu do sebe? No ono to sedí
Ale jdi ty brebto. ![]()
Já bych si s žádným blbcem přece nikdy nepsala. ![]()
@Sonarka píše:
Treba uz tu vcera sehnal tech 7 milenek![]()
Takze uz neprijde, bude zaneprazdnen…
@Sonarka píše:
To nabizite vsichni![]()
Jsem tohle včera přehlédl, tak dodatečně odpovím. Já ale patřím mezi ty, kteří mají to, co nabízejí. A jsou schopni to prokázat.
@Černá Madonna píše:
Nj, když potřebuje mít rovnou 7 milenek?
Nepotřebuju, jenom chci!
@Černá Madonna píše:Tjn, ale včera byl celkově tak nějak nepříjemnej.
Takovej jsem. Buď ber (a ty brát budeš, je jen otázka, kdy to bude), nebo nech bejt.
K tomu ratlíkovi, co si snaží si něco dokazovat na o dvě hlavy vyšších a deseti cenťácích vybavenějších chlapech: Když o šmirglu stovce, hustotě a ko–tech píše někdo, kdo si říká Lorre, v avataru má ženskou, projevuje se jako submisivní impotent a většina zdejších z něj má prču a píše si s ním jedna, které se chudáčka zželelo… ![]()
@Elllen.Ripley píše:
Takovej jsem. Buď ber (a ty brát budeš, je jen otázka, kdy to bude), nebo nech bejt.K tomu ratlíkovi, co si snaží si něco dokazovat na o dvě hlavy vyšších a deseti cenťácích vybavenějších chlapech: Když o šmirglu stovce, hustotě a ko–tech píše někdo, kdo si říká Lorre, v avataru má ženskou, projevuje se jako submisivní impotent a většina zdejších z něj má prču a píše si s ním jedna, které se chudáčka zželelo…
7 milenek? K čemu?
@Elllen.Ripley píše:
Takovej jsem. Buď ber (a ty brát budeš, je jen otázka, kdy to bude), nebo nech bejt.K tomu ratlíkovi, co si snaží si něco dokazovat na o dvě hlavy vyšších a deseti cenťácích vybavenějších chlapech: Když o šmirglu stovce, hustotě a ko–tech píše někdo, kdo si říká Lorre, v avataru má ženskou, projevuje se jako submisivní impotent a většina zdejších z něj má prču a píše si s ním jedna, které se chudáčka zželelo…
Jenze on takovej treba vubec neni…muze to byt jen maskovaci taktika
Za me teda lepsi Lorre, nez chlap, co se vytahuje do nebes, jak je skvelej alfa
To mi prijde spis usmevne, nez ze bych to mohla brat vazne ![]()
@Sonarka píše:
Jenze on takovej treba vubec neni…muze to byt jen maskovaci taktika![]()
Za me teda lepsi Lorre, nez chlap, co se vytahuje do nebes, jak je skvelej alfa
To mi prijde spis usmevne, nez ze bych to mohla brat vazne
Vytahuje se Jarda Jágr, když o sobě říká, že má hodně peněz a uměl hrát hokej? Mně je celkem fuk, co nebo kdo je lepší pro tebe, já jdu kolem a nabírám, neřeším špatný vkus a slepotu druhých. ![]()
@Klopotkova píše:
7 milenek? K čemu?
Kvůli střídání. Jak mě nějaká vídá častěji než jednou za dva týdny, zamiluje se do mě. Jako by ty ženské nevěděly, co znamená milenecký vztah.
@Elllen.Ripley píše:
Kvůli střídání. Jak mě nějaká vídá častěji než jednou za dva týdny, zamiluje se do mě. Jako by ty ženské nevěděly, co znamená milenecký vztah.
A ty nevis, ze nejlepsi milenka, je ta zamilovana..?
To jsi jeste asi nepoznal kvalitu
Tvoje skoda ![]()
@Sonarka píše:
A ty nevis, ze nejlepsi milenka, je ta zamilovana..?To jsi jeste asi nepoznal kvalitu
Tvoje skoda
Taková je nejotravnější.
Protože nemůžeu reagovat v zavřené diskuzi, tak to udělám tady. @topazioBěž na Badoo nebo Amatéry, tam si můžeš dobře vybrat. Ale tady bude úspěšnost nalezení milenky spíše nulová.
Jinak si na Emiminu, což je primárně rodičovský server. Ženy tu řeší hlavně děti, porody a i gynekologické problémy.
Je tu sekce seznámení a diskuze o milencích i o milenkách. Budu chodit tam, kam já budu chtít.
@Sonarka píše:
Na kazdy den jednu![]()
Aha, já jsem myslela jakože je to šťastné číslo. ![]()
@Elllen.Ripley píše:
Což je furt výhra, neboť stále lepší ta jedna než jen prostitutka
![]()
Jedna na psaní lepší než několik na reál je lepší možná tak pro bonzující vtěrku. ![]()