Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30585
8.1.24 16:33
@Černá Madonna píše: :mrgreen:
Ale no taak, nebuď zlej.
Uvidíme, jestli se ukáže dneska. :nevim:

Já nevím že máš takový talent obdivovat blbce :P. Sakra neútočim tím i trochu do sebe? No ono to sedí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
8.1.24 16:35
Ale no taak, nebuď zlej.
Uvidíme, jestli se ukáže dneska. :nevim:

Treba uz tu vcera sehnal tech 7 milenek :nevim: :mrgreen: Takze uz neprijde, bude zaneprazdnen… :P

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
8.1.24 16:37
@Lorre píše:
Já nevím že máš takový talent obdivovat blbce :P. Sakra neútočim tím i trochu do sebe? No ono to sedí :mrgreen:
:mrgreen: Ja taky nevim, co na nem bylo tak obdivneho…prisel mi jako suchar :think:
Ale tak kazda mame slabost pro neco jineho…a casto je to blbe :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
15930
8.1.24 16:37
@Lorre píše:
Já nevím že máš takový talent obdivovat blbce :P. Sakra neútočim tím i trochu do sebe? No ono to sedí :mrgreen:

Ale jdi ty brebto. :P
Já bych si s žádným blbcem přece nikdy nepsala. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15930
8.1.24 16:40
@Sonarka píše:
Treba uz tu vcera sehnal tech 7 milenek :nevim: :mrgreen: Takze uz neprijde, bude zaneprazdnen… :P
:lol:
No…i to je možný, kdo ví?
Necháme se překvapit. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
8.1.24 16:58
@Sonarka píše:
To nabizite vsichni :mrgreen: :lol:

Jsem tohle včera přehlédl, tak dodatečně odpovím. Já ale patřím mezi ty, kteří mají to, co nabízejí. A jsou schopni to prokázat.

Nj, když potřebuje mít rovnou 7 milenek? :P

Nepotřebuju, jenom chci!

@Černá Madonna píše: :lol: Tjn, ale včera byl celkově tak nějak nepříjemnej. :nevim:

Takovej jsem. Buď ber (a ty brát budeš, je jen otázka, kdy to bude), nebo nech bejt.

K tomu ratlíkovi, co si snaží si něco dokazovat na o dvě hlavy vyšších a deseti cenťácích vybavenějších chlapech: Když o šmirglu stovce, hustotě a ko–tech píše někdo, kdo si říká Lorre, v avataru má ženskou, projevuje se jako submisivní impotent a většina zdejších z něj má prču a píše si s ním jedna, které se chudáčka zželelo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
8.1.24 17:00
@Elllen.Ripley píše:
Takovej jsem. Buď ber (a ty brát budeš, je jen otázka, kdy to bude), nebo nech bejt.K tomu ratlíkovi, co si snaží si něco dokazovat na o dvě hlavy vyšších a deseti cenťácích vybavenějších chlapech: Když o šmirglu stovce, hustotě a ko–tech píše někdo, kdo si říká Lorre, v avataru má ženskou, projevuje se jako submisivní impotent a většina zdejších z něj má prču a píše si s ním jedna, které se chudáčka zželelo… :roll:

7 milenek? K čemu?

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
8.1.24 17:03
@Klopotkova píše:
7 milenek? K čemu?

Na kazdy den jednu :nevim: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
8.1.24 17:06
@Elllen.Ripley píše:
Takovej jsem. Buď ber (a ty brát budeš, je jen otázka, kdy to bude), nebo nech bejt.K tomu ratlíkovi, co si snaží si něco dokazovat na o dvě hlavy vyšších a deseti cenťácích vybavenějších chlapech: Když o šmirglu stovce, hustotě a ko–tech píše někdo, kdo si říká Lorre, v avataru má ženskou, projevuje se jako submisivní impotent a většina zdejších z něj má prču a píše si s ním jedna, které se chudáčka zželelo… :roll:

Jenze on takovej treba vubec neni…muze to byt jen maskovaci taktika :* :jazyk: Za me teda lepsi Lorre, nez chlap, co se vytahuje do nebes, jak je skvelej alfa :D To mi prijde spis usmevne, nez ze bych to mohla brat vazne :D

• Citovat
  • Upravit
231
8.1.24 17:18
@Sonarka píše:
Jenze on takovej treba vubec neni…muze to byt jen maskovaci taktika :* :jazyk: Za me teda lepsi Lorre, nez chlap, co se vytahuje do nebes, jak je skvelej alfa :D To mi prijde spis usmevne, nez ze bych to mohla brat vazne :D

Vytahuje se Jarda Jágr, když o sobě říká, že má hodně peněz a uměl hrát hokej? Mně je celkem fuk, co nebo kdo je lepší pro tebe, já jdu kolem a nabírám, neřeším špatný vkus a slepotu druhých. 8)

@Klopotkova píše:
7 milenek? K čemu?

Kvůli střídání. Jak mě nějaká vídá častěji než jednou za dva týdny, zamiluje se do mě. Jako by ty ženské nevěděly, co znamená milenecký vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
8.1.24 17:44
@Elllen.Ripley píše:
Kvůli střídání. Jak mě nějaká vídá častěji než jednou za dva týdny, zamiluje se do mě. Jako by ty ženské nevěděly, co znamená milenecký vztah.

A ty nevis, ze nejlepsi milenka, je ta zamilovana..? ;) To jsi jeste asi nepoznal kvalitu :P Tvoje skoda :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
231
8.1.24 17:53
@Sonarka píše:
A ty nevis, ze nejlepsi milenka, je ta zamilovana..? ;) To jsi jeste asi nepoznal kvalitu :P Tvoje skoda :jazyk:

Taková je nejotravnější.

Protože nemůžeu reagovat v zavřené diskuzi, tak to udělám tady. @topazio

Běž na Badoo nebo Amatéry, tam si můžeš dobře vybrat. Ale tady bude úspěšnost nalezení milenky spíše nulová.

Jinak si na Emiminu, což je primárně rodičovský server. Ženy tu řeší hlavně děti, porody a i gynekologické problémy.

Je tu sekce seznámení a diskuze o milencích i o milenkách. Budu chodit tam, kam já budu chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
8.1.24 17:58
@Sonarka píše:
Na kazdy den jednu :nevim: :lol:

Aha, já jsem myslela jakože je to šťastné číslo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30585
8.1.24 18:02
@Elllen.Ripley píše:

Což je furt výhra, neboť stále lepší ta jedna než jen prostitutka :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
8.1.24 18:06

Jedna na psaní lepší než několik na reál je lepší možná tak pro bonzující vtěrku. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová