Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sonarka píše:
To je nejaka predehra, kdyz jsi takhle drsnej…?![]()
Chces taky?
![]()
@Klopotkova píše:
Já mám ale ráda vanilkový sex, nejsem dominantní ani submisivní. No a k tomu ten rimming, který tady ovšem napříč diskusemi k mojí osobě zmiňují jiní uživatelé.
Rimming muze byt spouste muzu sympaticky
Ja taky nejsem domina, ani subina, dle nalady, spis neco mezi…asi jako vetsina. Ale treba Lorre ve mne vzbuzuje touhy, jako naplacat mu na zadek
![]()
@Lorre píše:
Zuby
To bylo v tom hororu Plivu na vas hrob…jsi se inspiroval…?
![]()
@Sonarka píše:
Rimming muze byt spouste muzu sympatickyJa taky nejsem domina, ani subina, dle nalady, spis neco mezi…asi jako vetsina. Ale treba Lorre ve mne vzbuzuje touhy, jako naplacat mu na zadek
![]()
![]()
![]()
To je ještě dobrý, horší až budeš mít touhu přijít s pripinakem ![]()
@Sonarka píše:
To bylo v tom hororu Plivu na vas hrob…jsi se inspiroval…?![]()
Neznám ![]()
@Lorre píše:
Zuby
@Černá Madonna píše:
No ty jsou taky důležitý, to je fakt.
Co kdybych je měla moc velký a sedřela bych ti z něj kůži.
Tak počkat, my už z misionare děláme hluboký orál? To je velký skok ![]()
@Sonarka píše:
Rimming muze byt spouste muzu sympatickyJa taky nejsem domina, ani subina, dle nalady, spis neco mezi…asi jako vetsina. Ale treba Lorre ve mne vzbuzuje touhy, jako naplacat mu na zadek
![]()
![]()
![]()
Jo a pořádným koženým opaskem. ![]()
@Lorre píše:
Neznám
To se podivej, doporucuju…vsem panum, kteri si mysli, ze zena je jen panenka na hrani
Naopak, zena je schopna vseho…
Ale neni pro slabsi povahy
Ja to par dni vstrebavala…a to jsem uz videla neco hororu…
@Klopotkova píše: … že jsem tě vůbec zmiňovala
Já jsem nejdříve nevěděla o co jde a pak jsem si vzpomněla na tu zřejmě trollí diskuzi o kalhotkách. ![]()
@Sonarka píše:
To se podivej, doporucuju…vsem panum, kteri si mysli, ze zena je jen panenka na hrani![]()
Naopak, zena je schopna vseho…
Ale neni pro slabsi povahy
Ja to par dni vstrebavala…a to jsem uz videla neco hororu…
Není to něco o tom, jak se nějaká dívka dostala k nějakému chlapovi kvůli nevím přesně čemu, zkrátka aby na ni dál nějaké hodnocení a pozoroval ji, a on ji potají ošklivé sexuálně zneužíval a vydíral že ji jinak napíše špatně hodnocení?
Ona se pak naštvala, zdrogovala ho, svázala a nakopala mu do řitního otvoru velkou ocelovou trubku, at vi jaké to je? ![]()
Příspěvek upraven 08.01.24 v 22:01