Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
9.1.24 00:32
@Elllen.Ripley píše:
Si ty duchařiny pusť po desáté večer.

Ja koukam na horory zasadne vecer :D Ale treba jsem nepochopila, co je tak desiveho na tom proslulem Sinisterovi..? :think: Vlastne jsem ten film vubec nepochopila a celkove jsem se nudila :think: Jo treba Insidious, to uz bylo o neco lepsi, to bylo super natocene a melo to dej, celkem i realny, neprehnany…tak na to se obcas rada podivam. Byly tam i desive postavy a hudba.

• Citovat
  • Upravit
30628
9.1.24 00:33
@Elllen.Ripley píše:
Dostal jsem zprávu, že nějaký Řízík je ten Pírko. Co si myslíte vy? Taky jsem dostal zprávu, že ratlík je Pírkův profil. Co si myslíte vy?
Že bys už měl jít do řiti. O mentaly tu nikdo zájem nemá :mavam:. Zavři zvenku až půjdeš
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
@Lorre píše:
Náhodou ducharske a zombie filmy jsou parádní komedie, vždy se u nich pobavím. Já bych je tak nehanil :mrgreen:.
Já viděl jako malý záhadu Blair witch, z toho mám trauma doteď :lol:. A pak hned japonský kruh… Chodil sem alespoň 30 metrů od studní abych nevylezla Sadaka

A videl jsi Nenavist…? To je teprve neco :mrgreen: To si ted pust :mrgreen: A rano te budou hledat pod posteli :lol:

• Citovat
  • Upravit
15952
@Sonarka píše:
Prijdes v latexu a s bicem…? :P To ma Lorre rad no…a pribal pripinak, kdyby nahodou :mrgreen: :lol:
:mrgreen:
Bez toho se zase dokážu obejít.
Poradím si s ním jinak, podle svého. Bude litovat svých hříchů kterých se dopustil. :cert: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
9.1.24 00:34
@Černá Madonna píše:
A víš o tom, že jsi taky hodně drzý až troufalý. :cert:
Moje klec ti bude malá. :mrgreen: :jazyk:

Myslíš klec jako klec, nebo klec jako…? :mrgreen: Pokud to druhý, tak to to mi malé bude, jsem dost vybavený. 8) Někdo tomu říká drzost a troufalost, já tomu říkám přirozenost pravého muže. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
9.1.24 00:34
@Sonarka píše:
A videl jsi Nenavist…? To je teprve neco :mrgreen: To si ted pust :mrgreen: A rano te budou hledat pod posteli :lol:

Ne tu prožívám často :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15952
9.1.24 00:35
@Lorre píše:
Přijdeš v kostýmu hranolky nebo co? :mrgreen:
:mrgreen:
Ne, samá voda. :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
9.1.24 00:37
@Lorre píše:
Přijdeš v kostýmu hranolky nebo co? :mrgreen:
:lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
231
@Sonarka píše:
Ja koukam na horory zasadne vecer :D Ale treba jsem nepochopila, co je tak desiveho na tom proslulem Sinisterovi..? :think: Vlastne jsem ten film vubec nepochopila a celkove jsem se nudila :think: Jo treba Insidious, to uz bylo o neco lepsi, to bylo super natocene a melo to dej, celkem i realny, neprehnany…tak na to se obcas rada podivam. Byly tam i desive postavy a hudba.

To děláš dobře. Nevím, asi jsem neviděl ani jedno z toho. Holky, zavřete tomu ratlíkovi tlamu, už zase doráží. V přírodě bych mu namočil na lebku, ale tady ve virtuálnu ho ani nemůžu poslat někam, aby neběžel s brekem bonzovat adminům. Tak to s ním nějak vyřešte, vždyť dělá ostudu i vám. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
@Černá Madonna píše: :mrgreen:
Bez toho se zase dokážu obejít.
Poradím si s ním jinak, podle svého. Bude litovat svých hříchů kterých se dopustil. :cert: :mrgreen:

Jo, dej mu i za me do tela :mrgreen: :P :pankac:

• Citovat
  • Upravit
15952
9.1.24 00:38
@Elllen.Ripley píše:
Myslíš klec jako klec, nebo klec jako…? :mrgreen: Pokud to druhý, tak to to mi malé bude, jsem dost vybavený. 8) Někdo tomu říká drzost a troufalost, já tomu říkám přirozenost pravého muže. 8)

No a já zase to první. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
9.1.24 00:39
@Elllen.Ripley píše:
To děláš dobře. Nevím, asi jsem neviděl ani jedno z toho. Holky, zavřete tomu ratlíkovi tlamu, už zase doráží. V přírodě bych mu namočil na lebku, ale tady ve virtuálnu ho ani nemůžu poslat někam, aby neběžel s brekem bonzovat adminům. Tak to s ním nějak vyřešte, vždyť dělá ostudu i vám. :roll:
:mrgreen: jojo za obrazovkou je každý hrdina :pankac:. Zase ses proflakl že ses doktor z hor :jazyk:. Akorát tehdy si to měl aspoň napsané správně 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15952
9.1.24 00:41
@Sonarka píše:
:mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
9.1.24 00:43
@Sonarka píše:

Tobě dám :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
9.1.24 00:44

Tady je asi každý doktor z hor. Ale ukňouraný debílek je tu jen jeden. :mavam: Holky, prosím, vždyť ztrapňuje hlavně sebe. Proč ho necháváte trápit se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová