Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Elllen.Ripley píše:Že bys už měl jít do řiti. O mentaly tu nikdo zájem nemá
Dostal jsem zprávu, že nějaký Řízík je ten Pírko. Co si myslíte vy? Taky jsem dostal zprávu, že ratlík je Pírkův profil. Co si myslíte vy?
@Lorre píše:
Náhodou ducharske a zombie filmy jsou parádní komedie, vždy se u nich pobavím. Já bych je tak nehanil.
Já viděl jako malý záhadu Blair witch, z toho mám trauma doteď. A pak hned japonský kruh… Chodil sem alespoň 30 metrů od studní abych nevylezla Sadaka
A videl jsi Nenavist…? To je teprve neco
To si ted pust
A rano te budou hledat pod posteli ![]()
@Sonarka píše:
Prijdes v latexu a s bicem…?To ma Lorre rad no…a pribal pripinak, kdyby nahodou
![]()
@Černá Madonna píše:
A víš o tom, že jsi taky hodně drzý až troufalý.
Moje klec ti bude malá.![]()
Myslíš klec jako klec, nebo klec jako…?
Pokud to druhý, tak to to mi malé bude, jsem dost vybavený.
Někdo tomu říká drzost a troufalost, já tomu říkám přirozenost pravého muže. ![]()
@Sonarka píše:
A videl jsi Nenavist…? To je teprve necoTo si ted pust
A rano te budou hledat pod posteli
Ne tu prožívám často ![]()
@Sonarka píše:
Ja koukam na horory zasadne vecerAle treba jsem nepochopila, co je tak desiveho na tom proslulem Sinisterovi..?
Vlastne jsem ten film vubec nepochopila a celkove jsem se nudila
Jo treba Insidious, to uz bylo o neco lepsi, to bylo super natocene a melo to dej, celkem i realny, neprehnany…tak na to se obcas rada podivam. Byly tam i desive postavy a hudba.
To děláš dobře. Nevím, asi jsem neviděl ani jedno z toho. Holky, zavřete tomu ratlíkovi tlamu, už zase doráží. V přírodě bych mu namočil na lebku, ale tady ve virtuálnu ho ani nemůžu poslat někam, aby neběžel s brekem bonzovat adminům. Tak to s ním nějak vyřešte, vždyť dělá ostudu i vám. ![]()
@Černá Madonna píše:
Bez toho se zase dokážu obejít.
Poradím si s ním jinak, podle svého. Bude litovat svých hříchů kterých se dopustil.![]()
Jo, dej mu i za me do tela
![]()
@Elllen.Ripley píše:
Myslíš klec jako klec, nebo klec jako…?Pokud to druhý, tak to to mi malé bude, jsem dost vybavený.
Někdo tomu říká drzost a troufalost, já tomu říkám přirozenost pravého muže.
No a já zase to první. ![]()
@Elllen.Ripley píše:
To děláš dobře. Nevím, asi jsem neviděl ani jedno z toho. Holky, zavřete tomu ratlíkovi tlamu, už zase doráží. V přírodě bych mu namočil na lebku, ale tady ve virtuálnu ho ani nemůžu poslat někam, aby neběžel s brekem bonzovat adminům. Tak to s ním nějak vyřešte, vždyť dělá ostudu i vám.
Tady je asi každý doktor z hor. Ale ukňouraný debílek je tu jen jeden.
Holky, prosím, vždyť ztrapňuje hlavně sebe. Proč ho necháváte trápit se?
Ja koukam na horory zasadne vecer
Ale treba jsem nepochopila, co je tak desiveho na tom proslulem Sinisterovi..?
Vlastne jsem ten film vubec nepochopila a celkove jsem se nudila
Jo treba Insidious, to uz bylo o neco lepsi, to bylo super natocene a melo to dej, celkem i realny, neprehnany…tak na to se obcas rada podivam. Byly tam i desive postavy a hudba.