Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
231
9.1.24 12:21
@topazio píše:
Já jsem spíše psala o inzerátech. Někteří tu loví roky a nic.

Já inzeráty nepotřebuju. Jsem tu třetím dnem a už mám čtyři potenciální milenky. Dvě jsou hotovka, řešíme setkávání. Dvě jsou na dobré cestě. S pátou si píšu, ale ta je na podřadné samce, tak u ní jako alfa asi nemám šanci.

@topazio píše:
Cokoliv? :zed:

Ano, že od toho emimino není, od těch milenek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
9.1.24 12:25
@Elllen.Ripley píše:

Ty jedes teda :mrgreen: :P A jsou to alespon nejake kvality…? Nebo takove, co berou vse :P Aby jsi pak pred nimi nemusel zdrhat, jako tady Lorre :P

• Citovat
  • Upravit
30554
9.1.24 12:28
@Sonarka píše:
Ty jedes teda :mrgreen: :P A jsou to alespon nejake kvality…? Nebo takove, co berou vse :P Aby jsi pak pred nimi nemusel zdrhat, jako tady Lorre :P

Já myslím ze je rád, že mu občas napíše aspoň máma :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30554
9.1.24 12:30
@Sonarka píše: :mrgreen: Tak kdyz jdu na rande, tak to samozrejme nekonzumuji :mrgreen: A pred Nemcem vubec, tan mi sam napsal, ze by mi ani pusu nedal :lol: Takze neboj, az me pozves na zmrzlinu, urcite si hodinu predem, nedam kilo cibule s romadurem :mrgreen: Ale vezmu si to pro jistotu sebou, kdybych se te chtela zbavit :mrgreen:

Já si sebou vezmu omáčku co mají asiati v jednom podniku na stole. To je brutální smrad. To vždycky ze srandy, kdyz tam s někým sem, nenápadně otevřu a čekám až vyhrkne se slovy: fuj co to je za smrad :lol: :mrgreen:… Já vím dětinský vtípek, ale to jsem prostě já :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
9.1.24 12:33
@Elllen.Ripley píše:

@Elllen.Ripley :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
9.1.24 13:23
@Lorre píše:
Já myslím ze je rád, že mu občas napíše aspoň máma :P
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Sonarka
9.1.24 13:24
@Lorre píše:
Já si sebou vezmu omáčku co mají asiati v jednom podniku na stole. To je brutální smrad. To vždycky ze srandy, kdyz tam s někým sem, nenápadně otevřu a čekám až vyhrkne se slovy: fuj co to je za smrad :lol: :mrgreen:… Já vím dětinský vtípek, ale to jsem prostě já :dance:

No to ja si parkrat sebou do prace vzala Romadur :lol: To jsi mel videt ty zakazniky, kdyz tam vlezli :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
30554
9.1.24 13:27
@Sonarka píše:
No to ja si parkrat sebou do prace vzala Romadur :lol: To jsi mel videt ty zakazniky, kdyz tam vlezli :mrgreen:

To je skvělý nápad, jak nemuset pracovat. Akorát by mohlo být pak tvému oblíbenému šéfovi zvláštní, jaktoze za tvých směn jsou 2× nižší zisky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
9.1.24 14:04
@Lorre píše:
To je skvělý nápad, jak nemuset pracovat. Akorát by mohlo být pak tvému oblíbenému šéfovi zvláštní, jaktoze za tvých směn jsou 2× nižší zisky :lol:

To ne, to oni dovnitr prijdou, pac venku to neciti :D Ale ma to tu vyhodu, ze se dlouho nezdrzi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
231
9.1.24 16:34
@Sonarka píše:
Ty jedes teda :mrgreen: :P A jsou to alespon nejake kvality…? Nebo takove, co berou vse :P Aby jsi pak pred nimi nemusel zdrhat, jako tady Lorre :P

Ne nějaké, ale ty nejlepší a všechny a ve všem. Ta z avataru máš být jako ty, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
9.1.24 17:54
@Elllen.Ripley píše:
Ne nějaké, ale ty nejlepší a všechny a ve všem. Ta z avataru máš být jako ty, jo?

No skoro :D To je ma oblibena herecka Claire Holt ;) Jsem blazen, abych si sem davala sebe? :D

• Citovat
  • Upravit
231
9.1.24 18:10
@Sonarka píše:
No skoro :D To je ma oblibena herecka Claire Holt ;) Jsem blazen, abych si sem davala sebe? :D

Blázen jsi. Jestli dost velký na to, abys sem dávala sebe, to nevím. Třeba jednou k tomu dojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30554
9.1.24 22:18
@Sonarka píše:
No skoro :D To je ma oblibena herecka Claire Holt ;) Jsem blazen, abych si sem davala sebe? :D
:think: :think: jo ses :jazyk: :mrgreen:, ale ne v hanlivým slova smyslu ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30554
9.1.24 22:20
@Sonarka píše:
To ne, to oni dovnitr prijdou, pac venku to neciti :D Ale ma to tu vyhodu, ze se dlouho nezdrzi :mrgreen:

To použij až přijede ten tvůj oblíbený sef :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15908
9.1.24 22:29
@Elllen.Ripley píše:
Blázen jsi. Jestli dost velký na to, abys sem dávala sebe, to nevím. Třeba jednou k tomu dojde.

Znáš někoho kdo by sem dal dobrovolně všem na odiv svoji fotku? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová