Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Černá Madonna píše:
Tak to jsem kdysi taky nechápala, ale když neochutnáš, tak nevíš co je dobrý.
Chutná to přesně tak jak to voní ![]()
@Lorre píše:
Chutná to přesně tak jak to voní
To se moc pleteš, ale nebudu ti to vyvracet. ![]()
@Černá Madonna píše:
To se moc pleteš, ale nebudu ti to vyvracet.
Jak se o tom bavíme, tak jsem prvně četl vyzvracet
.
@Lorre píše:
Jak se o tom bavíme, tak jsem prvně četl vyzvracet.
@Lorre píše:
V poslední době se zminujes hodně o mučení a trestání na mou adresu
@Lorre píše:
No to je smrad to nechápu jak někdo může vůbec jíst.
Mnam, to mam rada a jeste pekne s cerstvou cibulí
Muj milenec zase nesnasi ryby a ty ja mam taky rada, hlavne tunaka na chleba a s cibulí, to kdyz jsem mu jednou napsala, ze jsem mela k veceri, tak mi odpovedel takovej elaborat na tema ryby a on
Jsem se tlemila jeste tyden pote…tak hysterickeho, jsem ho jeste nezazila
od te doby uz mu o tom radeji nepisu…jen kdyz ho chci nastvat
![]()
@Elllen.Ripley píše:
Vždyť já s tím počítám. To tys mi doporučovala, abych tam to cokoliv nepsal.
Cokoliv? ![]()
@Elllen.Ripley píše:Úspěšnost najití milenky na Emiminu je skoro nulová. Mnoho mužů píše inzeráty stále dokola a úspěch se rovná nule.
Psala jsi mi, že tenhle web není od hledání milenek. Nebo tak něco. Ale tady se to probírá. Jinak bych tu nebyl. Jsem si emimi našel přes google. Nepíšu, že na tvém komentáři je něco špatného. Jen jsem reagoval. V té diskuzi už to nešlo.
@topazio píše: Úspěšnost najití milenky na Emiminu je skoro nulová. Mnoho mužů píše inzeráty stále dokola a úspěch se rovná nule.
Není pravda. Někteří uživatelé tady mají spolu poměr. Já jsem odsud též s pár uživateli spala. Ovšem našli jsme se v diskusích. Nikdy jsem tady neodpovidala na inzerát ohledně sexu, ani jsem žádný nenapsala.
@Klopotkova píše:
Není pravda. Někteří uživatelé tady mají spolu poměr. Já jsem odsud též s pár uživateli spala. Ovšem našli jsme se v diskusích. Nikdy jsem tady neodpovidala na inzerát ohledně sexu, ani jsem žádný nenapsala.
Já jsem spíše psala o inzerátech. Někteří tu loví roky a nic.
@topazio píše:
Já jsem spíše psala o inzerátech. Někteří tu loví roky a nic.
Nemůžeš vědět, že nic, pokud Tě tedy o tom neinformují.
@Klopotkova píše:
Nemůžeš vědět, že nic, pokud Tě tedy o tom neinformují.
Mnoho z nich tu píše docela dlouho. Mají nový nick ale poznáš, že jsou to oni. Pořád to samé dokola. Já bych zrovna na Emiminu muže nehledala. Mohl tu pak dát například moje fotky. Nikdy nevíš, co ho může napadnout.
@Sonarka píše:
Mnam, to mam rada a jeste pekne s cerstvou cibulí![]()
![]()
Muj milenec zase nesnasi ryby a ty ja mam taky rada, hlavne tunaka na chleba a s cibulí, to kdyz jsem mu jednou napsala, ze jsem mela k veceri, tak mi odpovedel takovej elaborat na tema ryby a on
![]()
Jsem se tlemila jeste tyden pote…tak hysterickeho, jsem ho jeste nezazila
od te doby uz mu o tom radeji nepisu…jen kdyz ho chci nastvat
![]()
No to musi byt zážitek si s tebou dat pak případně pusu, či vlastně jen kolem tebe projít
. Nechces si k tomu dát ještě česnek a durian? ![]()
Jo zrovna ryby a mořské plody taky nejím. Tuňák či losos jsou celkem výjimka, ty jsou dost jiný, ty zvládnu ![]()
@Lorre píše:
No to musi byt zážitek si s tebou dat pak případně pusu, či vlastně jen kolem tebe projít. Nechces si k tomu dát ještě česnek a durian?
Jo zrovna ryby a mořské plody taky nejím. Tuňák či losos jsou celkem výjimka, ty jsou dost jiný, ty zvládnu