Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
231
9.1.24 00:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
9.1.24 00:16

Jak se podle ratlíka měří oblíbenost? Počtem spamových komentářů, které vytvoří a které jsou mu adresovány? :mrgreen: Bych tu chtěl potkat Sašu i Pírka, pokud nejsou jeden, a pokecat o tomhle exempláři. Bych se asi dozvěděl zajímavý věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15908
9.1.24 00:16
@Lorre píše:
To bylo někdy v 90 letech, ne? To už je úplně jinde :mrgreen:

Nebuď zase drzej nebo tě vyměním. :cert: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30555
9.1.24 00:19
@Elllen.Ripley píše:
Jak se podle ratlíka měří oblíbenost? Počtem spamových komentářů, které vytvoří a které jsou mu adresovány? :mrgreen: Bych tu chtěl potkat Sašu i Pírka, pokud nejsou jeden, a pokecat o tomhle exempláři. Bych se asi dozvěděl zajímavý věci.

Ale notak, jednou budeš tak dobrý a oblibeny. Alespoň z části :hug:. Věřím tomu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15908
9.1.24 00:19
@Elllen.Ripley píše:
Kým jsem byl? 8o

Lepším než jsi byl včera a horším než jsi nyní. ;) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30555
9.1.24 00:20
@Černá Madonna píše:
Nebuď zase drzej nebo tě vyměním. :cert: :jazyk:

Za koho, za Elllenu s třema l? :mrgreen: No poslus si, počkám zítra v mekaci až mi s láskou skocis do naruci jak jsem skvělý :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
9.1.24 00:21
@Černá Madonna píše:
Lepším než jsi byl včera a horším než jsi nyní. ;) :jazyk:

Já nejsem žádný Saša nebo Pírko. :roll: Nevíš, jaký jsem. Nebo nejsem. Zkrať ratlíkovi vodítko. A hlavně mu zavři něčím tlamu, už se zase doprošuje o pozornost kňučením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15908
9.1.24 00:24
@Lorre píše:
Za koho, za Elllenu s třema l? :mrgreen: No poslus si, počkám zítra v mekaci až mi s láskou skocis do naruci jak jsem skvělý :jazyk:

Tak čekej a můžeš se opravdu těšit. :P
Budeš překvapen. :* :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
9.1.24 00:25
@Lorre píše:
Jo to bude ono, ale jako horor mi to tedy nepřišlo :think:.

No dobre, tak to byla teda celkem chvilemi i romantika :nevim: :lol: :think: Mne to tedy prislo jako horor dost :D Me zase treba nevydesi duchariny, to jde uplne mimo me a nechapu, ceho se na tom nekdo muze bat, vzdyt je to takove sci-fi, co se nemuze nikdy stat…ale treba tohle a texassky masakr, mnou uplne otrasly…a jeste Kytice :lol:

• Citovat
  • Upravit
231
9.1.24 00:26

Dostal jsem zprávu, že nějaký Řízík je ten Pírko. Co si myslíte vy? Taky jsem dostal zprávu, že ratlík je Pírkův profil. Co si myslíte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
9.1.24 00:27
@Sonarka píše:
No dobre, tak to byla teda celkem chvilemi i romantika :nevim: :lol: :think: Mne to tedy prislo jako horor dost :D Me zase treba nevydesi duchariny, to jde uplne mimo me a nechapu, ceho se na tom nekdo muze bat, vzdyt je to takove sci-fi, co se nemuze nikdy stat…ale treba tohle a texassky masakr, mnou uplne otrasly…a jeste Kytice :lol:

Si ty duchařiny pusť po desáté večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
9.1.24 00:27
@Černá Madonna píše:
Budeš překvapen. :* :mrgreen:

Prijdes v latexu a s bicem…? :P To ma Lorre rad no…a pribal pripinak, kdyby nahodou :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
15908
9.1.24 00:28
@Elllen.Ripley píše:
Já nejsem žádný Saša nebo Pírko. :roll: Nevíš, jaký jsem. Nebo nejsem. Zkrať ratlíkovi vodítko. A hlavně mu zavři něčím tlamu, už se zase doprošuje o pozornost kňučením.

A víš o tom, že jsi taky hodně drzý až troufalý. :cert:
Moje klec ti bude malá. :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30555
9.1.24 00:29
@Sonarka píše:
No dobre, tak to byla teda celkem chvilemi i romantika :nevim: :lol: :think: Mne to tedy prislo jako horor dost :D Me zase treba nevydesi duchariny, to jde uplne mimo me a nechapu, ceho se na tom nekdo muze bat, vzdyt je to takove sci-fi, co se nemuze nikdy stat…ale treba tohle a texassky masakr, mnou uplne otrasly…a jeste Kytice :lol:

Náhodou ducharske a zombie filmy jsou parádní komedie, vždy se u nich pobavím. Já bych je tak nehanil :mrgreen:.
Já viděl jako malý záhadu Blair witch, z toho mám trauma doteď :lol:. A pak hned japonský kruh… Chodil sem alespoň 30 metrů od studní abych nevylezla Sadaka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30555
9.1.24 00:32
@Černá Madonna píše:
Budeš překvapen. :* :mrgreen:

Přijdeš v kostýmu hranolky nebo co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit