Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jak se podle ratlíka měří oblíbenost? Počtem spamových komentářů, které vytvoří a které jsou mu adresovány?
Bych tu chtěl potkat Sašu i Pírka, pokud nejsou jeden, a pokecat o tomhle exempláři. Bych se asi dozvěděl zajímavý věci.
@Lorre píše:
To bylo někdy v 90 letech, ne? To už je úplně jinde
Nebuď zase drzej nebo tě vyměním.
![]()
@Elllen.Ripley píše:
Jak se podle ratlíka měří oblíbenost? Počtem spamových komentářů, které vytvoří a které jsou mu adresovány?Bych tu chtěl potkat Sašu i Pírka, pokud nejsou jeden, a pokecat o tomhle exempláři. Bych se asi dozvěděl zajímavý věci.
Ale notak, jednou budeš tak dobrý a oblibeny. Alespoň z části
. Věřím tomu ![]()
@Elllen.Ripley píše:
Kým jsem byl?
Lepším než jsi byl včera a horším než jsi nyní.
![]()
@Černá Madonna píše:
Nebuď zase drzej nebo tě vyměním.![]()
Za koho, za Elllenu s třema l?
No poslus si, počkám zítra v mekaci až mi s láskou skocis do naruci jak jsem skvělý ![]()
@Černá Madonna píše:
Lepším než jsi byl včera a horším než jsi nyní.![]()
Já nejsem žádný Saša nebo Pírko.
Nevíš, jaký jsem. Nebo nejsem. Zkrať ratlíkovi vodítko. A hlavně mu zavři něčím tlamu, už se zase doprošuje o pozornost kňučením.
@Lorre píše:
Za koho, za Elllenu s třema l?No poslus si, počkám zítra v mekaci až mi s láskou skocis do naruci jak jsem skvělý
Tak čekej a můžeš se opravdu těšit. ![]()
Budeš překvapen.
![]()
@Lorre píše:
Jo to bude ono, ale jako horor mi to tedy nepřišlo.
No dobre, tak to byla teda celkem chvilemi i romantika
Mne to tedy prislo jako horor dost
Me zase treba nevydesi duchariny, to jde uplne mimo me a nechapu, ceho se na tom nekdo muze bat, vzdyt je to takove sci-fi, co se nemuze nikdy stat…ale treba tohle a texassky masakr, mnou uplne otrasly…a jeste Kytice ![]()
Dostal jsem zprávu, že nějaký Řízík je ten Pírko. Co si myslíte vy? Taky jsem dostal zprávu, že ratlík je Pírkův profil. Co si myslíte vy?
@Sonarka píše:
No dobre, tak to byla teda celkem chvilemi i romantika![]()
![]()
Me zase treba nevydesi duchariny, to jde uplne mimo me a nechapu, ceho se na tom nekdo muze bat, vzdyt je to takove sci-fi, co se nemuze nikdy stat…ale treba tohle a texassky masakr, mnou uplne otrasly…a jeste Kytice
Si ty duchařiny pusť po desáté večer.
@Černá Madonna píše:
Tak čekej a můžeš se opravdu těšit.
Budeš překvapen.![]()
Prijdes v latexu a s bicem…?
To ma Lorre rad no…a pribal pripinak, kdyby nahodou
![]()
@Elllen.Ripley píše:
Já nejsem žádný Saša nebo Pírko.Nevíš, jaký jsem. Nebo nejsem. Zkrať ratlíkovi vodítko. A hlavně mu zavři něčím tlamu, už se zase doprošuje o pozornost kňučením.
A víš o tom, že jsi taky hodně drzý až troufalý. ![]()
Moje klec ti bude malá.
![]()
@Sonarka píše:
No dobre, tak to byla teda celkem chvilemi i romantika![]()
![]()
Me zase treba nevydesi duchariny, to jde uplne mimo me a nechapu, ceho se na tom nekdo muze bat, vzdyt je to takove sci-fi, co se nemuze nikdy stat…ale treba tohle a texassky masakr, mnou uplne otrasly…a jeste Kytice
Náhodou ducharske a zombie filmy jsou parádní komedie, vždy se u nich pobavím. Já bych je tak nehanil
.
Já viděl jako malý záhadu Blair witch, z toho mám trauma doteď
. A pak hned japonský kruh… Chodil sem alespoň 30 metrů od studní abych nevylezla Sadaka
@Černá Madonna píše:
Tak čekej a můžeš se opravdu těšit.
Budeš překvapen.![]()
Přijdeš v kostýmu hranolky nebo co? ![]()