Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sonarka píše:
Pirko ne, ten ma specificky humor…tohle je nejakej suchar, to ani vtipne neniMaji akorat spolecne to, ze te nemaji radi
![]()
Podle všeho tady žádný Pírko není, takže na něj s–e. Já na něj taky s–u. Tak jaképak „nemají rádi“?
A jsem drsnej. Jsem psychopat, narcis. Mám to potvrzené od psychiatra i od psychologa. Jsem bez citů.
@Klopotkova
Tou uzavřenou diskuzí jsem myslel diskuzi, která byl zamknutá. Ne tu uzavřenou diskuzi ve skupinách. Nebo uzavřené skupiny. Už chápu, proč jsi nechápala. Cestu si snad najdeme, zatím se mi ozvaly tři ženy, se dvěma už máme domluvené praktiky (ony svázané, já si s nima budu hrát) a se třetí se dohadujeme na ceně.
@Černá Madonna píše:
Aha… a jak, že se to jmenuje?
Plivu na váš hrob
A je stará verze a nová, tu starou jsem neviděla, ta je snad i v některých zemích zakázána
Skrz drastičnost
@Černá Madonna píše:
Můžeš pro mě něco udělat?
Neoslovuj ho ratlík.
A víš o tom, že takový bývají moc milí a hodní i roztomilí.
Ho tak neoslovuju, ignoruju toho trpajzlíka. Já mu tak říkám. To je rozdíl. Když se ti tak líbí, tak ho sbal, ne? Si dejte rande a nemusíte si tu psát měsíce v kuse o zmrzlině nebo co tu řešíte za kraviny.
@Lorre píše:
Hele to mi něco říka. Jeden z těch harantů nechtěl, že? Když ho nutili ať si taky užije. Tomu to přišlo moc. Divka byla v nějakém starém baráku a hodili ji tam akorát matraci
.
Jj, jeden nechtěl a toho pak zabila nejvíc humánně a bez mučení ![]()
@topazio píše:
Napsala jsem ti, že je větší šance najít milenku na Badoo nebo Amaterech než na Emiminu. Na mém příspěvku přeci není nic špatného.
Psala jsi mi, že tenhle web není od hledání milenek. Nebo tak něco. Ale tady se to probírá. Jinak bych tu nebyl. Jsem si emimi našel přes google. Nepíšu, že na tvém komentáři je něco špatného. Jen jsem reagoval. V té diskuzi už to nešlo.
@Sonarka píše:
Plivu na váš hrobA je stará verze a nová, tu starou jsem neviděla, ta je snad i v některých zemích zakázána
Skrz drastičnost
Aha, tak díky. ![]()
Teď už horory nijak zvlášť nesleduju, ale ještě v těhotenství mě kupodivu bavily.
![]()
@Černá Madonna píše:
Aha, tak díky.
Teď už horory nijak zvlášť nesleduju, ale ještě v těhotenství mě kupodivu bavily.![]()
A co ten horor na L? ![]()
@Černá Madonna píše:![]()
Rozumím, tak něco pro tebe…
Oy ty Vanyushka, Ivan,
Podkhodi k kalitchke,
Na mne novyy sarafan,
Shelkovyye nitochki
![]()
@Černá Madonna píše:
Aha, tak díky.
Teď už horory nijak zvlášť nesleduju, ale ještě v těhotenství mě kupodivu bavily.![]()
To bylo někdy v 90 letech, ne? To už je úplně jinde ![]()
@Elllen.Ripley píše:
Ho tak neoslovuju, ignoruju toho trpajzlíka. Já mu tak říkám. To je rozdíl. Když se ti tak líbí, tak ho sbal, ne? Si dejte rande a nemusíte si tu psát měsíce v kuse o zmrzlině nebo co tu řešíte za kraviny.
Myslela jsem, že budeš tím, alespoň z poloviny, kterým jsi byl…ale pokud zase odejdeš, chybět mi už nebudeš.
![]()
@Sonarka píše:
Jj, jeden nechtěl a toho pak zabila nejvíc humánně a bez mučení
Jo to bude ono, ale jako horor mi to tedy nepřišlo
.
@Černá Madonna píše:
Myslela jsem, že budeš tím, alespoň z poloviny, kterým jsi byl…ale pokud zase odejdeš, chybět mi už nebudeš.![]()
Víš jak muži blbě nesou když je nějaký muž menší a je oblíbenější?
To je tvrdé ego ![]()
@Černá Madonna píše:
Myslela jsem, že budeš tím, alespoň z poloviny, kterým jsi byl…ale pokud zase odejdeš, chybět mi už nebudeš.![]()
Kým jsem byl? ![]()