Kde najít poslední módu?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25.9.12 13:52

Kde najít poslední modu?

Ahoj holky, nevíte někdo o nějaké stránce kde bych mohla skouknout co se nosí -např. ted na podzim. Jaké boty, kabáty jsou moderní atd. Jestli mi rozumíte. Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8566
25.9.12 13:53

www.modnipeklo.cz :lol: ale to ber spíš s rezervou :mrgreen:

(spíše se tam dozvíš, co se nenosí :lol: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
25.9.12 13:56

Já koukám na módní časáky - Quelle, Neckermann, atd, ale tam se mi poslední dobou nelíbí teda nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21187
25.9.12 13:58

Většinou toto uveřejňují ženské časopisy a portály pro ženy, které to odkoukají ze zahraničních časopisů a ty to zase odkoukají a povybírají z módních přehlídek.
Módní peklo je spíš o tom jak my Češi jsme marní v oblékání plus nějaké praktické rady, co nepodléhají ale aktuální módě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
25.9.12 13:58

Tak to mě taky zajímá. Módní peklo je krapet něco jiného…Možná zkus mrknout na Czech Chicks. http://www.theczechchicks.com/ Jinak inspirace je v obchoďácích - většinou je to jedno brdo, takže hned poznáš co teď letí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
25.9.12 14:06

To módní peklo je ale zajímavé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
25.9.12 14:09

To poznáš v obchodech, sortiment je všude velmi podobný. A navíc přece neprodávají věci, které už nejsou v módě, naopak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
25.9.12 14:10

@SarkaNovo A už patříš mezi nás závisláky. Kdo jednou objeví módní peklo už nikdy neodejde! :mrgreen: :mrgreen: Pokud se tam teda někde nenajdeš na fotce. 8) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
25.9.12 14:11
@circus píše:
@SarkaNovo A už patříš mezi nás závisláky. Kdo jednou objeví módní peklo už nikdy neodejde! :mrgreen: :mrgreen: Pokud se tam teda někde nenajdeš na fotce. 8) :P
:mrgreen: :mrgreen: Už tam surfuju o 106 :mrgreen: :mrgreen: Ach jo, že já tam lezla :cert: :cert: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
25.9.12 14:13

Taky delší dobu něco takového hledám. A vzdala jsem to, holt jsem asi antitalent na módu. Nejvíc mi pomohly lookbooky, co si nafotí některé značky oblečení a dají na net, dřív jsem se takhle hodně inspirovala u Tom Tailor, ale teď už lookbooky nefotí. Zkoušela jsem si vybrat mi vizuálně podobné celebrity a sledovat barevné kombinace apod. Na blozích je to hodně individuální, většinou oblečení padne majitelce blogu a univerzálně použitelné není. Tak nevím, budu vděčná za rady. Kamarádky v okolí nějak vždy vytuší ze vzduchu, že zrovna teď frčí široké pásky/hodně barevných náramků/kalhoty do zvonu apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
25.9.12 14:15
@SarkaNovo píše: :mrgreen: :mrgreen: Už tam surfuju o 106 :mrgreen: :mrgreen: Ach jo, že já tam lezla :cert: :cert: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
25.9.12 14:30

Ahoj! Já se taky přidám. Já právě moc módu nesleduju, netoužím po nějakých extravagantních novinkách, ale prostě nechci vypadat jako cuchta, strašidlo a já nevím, co ještě, takže jsem se taky snažila něco na netu najít, leč marně (o módním peklu nemluvím, tím se bavím už dlouho a trnu hrůzou, kdy někdo vyfotí mě :lol: ).
Nejsem kostýmkový typ, nenosím boty na vysokém podpatku a i přesto bych chtěla mít šmrnc, jenže jak na to, když asi nemám vkus :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocolate
25.9.12 14:35

Taky zrovna hledám inspiraci. Byla jsem včera po dlouhé době v centru města a přpadala jsem si mezi těma „vystajlovanýma“ slečnama/i maminkama jako módní dinosaurus. Od vysoké jsem můj šatník moc nezměnila a ani tam jsem nechodila oblíkaná zrovna jako z časopisu.

• Citovat
  • Upravit
25.9.12 14:37

Jeejej, to je názoru, díky holkjy. Mně by právě zajímalo, jestli se už ted v září dají nosit podzimní kozačky a leginy a prostě co k tomu frčí a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
25.9.12 14:39

Holky, já taky občas koukám i na mimibazaru, mezi novými věcmi, objevila jsem u jedné paní Japan styl a úplně mě to dostalo, ale na nikom jsem to neviděla, neumím si to tudíž ani na sobě moc představit 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák