Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@SarkaNovo píše:
Holky a vám se válenky líbí? Mně vůbec, nějak jsem tomu nepřišla na „chuť“, mám raději klasický kozačky nebo polokozačky, ale válenky mi přijdou hrozný
Jojo, ja tomu prisla na chut
. Nastesti s ekazdymu nelibi to stejne a tim jsme kazda original ![]()
@Barusczka píše:
Ahoj holky, ne že bych byla nějak zběhlá v módě, ale žiji (i když ne moc dlouho) v Japonsku. Ženy tady mají opravdu styl…rády odhalují nohy a naopak mají volnější vršky s minimálním výstřihem. A nosí tu převážně šaty nebo sukně, ať je zima nebo léto. Neviděla jsem tu válenky, ani paní/slečny oblečeny jen v riflích, triku a teniskách, což se vidí v ČR dost často.
Já osobně tu mnoho věcí bohužel neobleču. Je tu vše děláno na Japonky a při mé výšce 180 a 65kg jsem tu monstrózní obr.Jsem zvědavá, jestli tu na mě najdu nějaké těhotenské oblečení.![]()
V poslední době surfování po netu jsem našla skvělou módu Lindex a jejich poslední podzimní kolekci.
Jaký na ni máte názor. Líbí se vám?
Missoni Lindex: http://www.lindex.com/…soni-lindex/
V Lindexu sem tam nakoupim pro deti a sem tam se mi libi i neco na me ![]()
Ja zase bydlim v NL, moda je tu katastrofalni. Tak stejne hledam na netu, ale vyhodou je, z eje tu strasne moc outletshopu, takze i taska Gucci s etu da sehnat za 200 euro a pokud jsou slevy tak i baleriny za 150 euro
.
Ja jak jedu do outletu mam tmu a nevidim, jen obleceni obleceni
![]()
@Weru píše:
Ja zase bydlim v NL, moda je tu katastrofalni. Tak stejne hledam na netu, ale vyhodou je, z eje tu strasne moc outletshopu, takze i taska Gucci s etu da sehnat za 200 euro a pokud jsou slevy tak i baleriny za 150 euro.
Ja jak jedu do outletu mam tmu a nevidim, jen obleceni obleceni![]()
Ja si tady v UK nejak zvykla moc neresit, co mam na sobe. vetsinou tu vsichni chodi v desnych hadrech, ceska by v tom nesla ani vysypat kos do popelnice. bezne potkas zansky s rozervanyma nebo spinavyma leginama, puncochana.. a nosi hrozne malo barev. vse je takove sedive, bezove, kremove. hlavne ze maji tunu makeupu, natuzeny vlasy a mega latkovou kytku ve vlasech
no a ty valenky. tady jsou to jedny z nejlevnejsich bot. ja bych je brala mozna jako backory na doma.
@Barusczka píše:
Ahoj holky, ne že bych byla nějak zběhlá v módě, ale žiji (i když ne moc dlouho) v Japonsku. Ženy tady mají opravdu styl…rády odhalují nohy a naopak mají volnější vršky s minimálním výstřihem. A nosí tu převážně šaty nebo sukně, ať je zima nebo léto. Neviděla jsem tu válenky, ani paní/slečny oblečeny jen v riflích, triku a teniskách, což se vidí v ČR dost často.
Já osobně tu mnoho věcí bohužel neobleču. Je tu vše děláno na Japonky a při mé výšce 180 a 65kg jsem tu monstrózní obr.Jsem zvědavá, jestli tu na mě najdu nějaké těhotenské oblečení.![]()
V poslední době surfování po netu jsem našla skvělou módu Lindex a jejich poslední podzimní kolekci.
Jaký na ni máte názor. Líbí se vám?
Missoni Lindex: http://www.lindex.com/…soni-lindex/
Na Japonkách je vidět, že ví, jak na tom jsou a odhalují přednosti, ne nedostatky. Bývají hubené, takže mívají krásné nohy, ale nemají prsa, takže vyzdvihnou nohy… Přijde mi, že my tohle jako národ neumíme. Snažíme se napasovat do ledasčeho, ať se to k nám hodí nebo ne. Neříkám, že by tlustá ženská neměla mít šmrnc, ale nelíbí se mi, pokud je nravaná v elasťákách a z toho jí lezou špeky i kdyby to bylo módní sebevíc. Na Lindex jdu nakouknout, díky ![]()
Ahoj, mám s módou stejný problém. Koupila jsem si kozačky a ted jsem zjistila, že mám samé sportovní oblečení a že se ani neumim elegantně oblíct
já už nejsem puberťačka, chci se hezky oblékat a vlastně ani nevim jak
chtělo by to založit diskuzi kam si budeme dávat fotky a ostaní řeknou jestli je to dobrý ![]()
@Andýsek92 píše:
Ahoj, mám s módou stejný problém. Koupila jsem si kozačky a ted jsem zjistila, že mám samé sportovní oblečení a že se ani neumim elegantně oblíctjá už nejsem puberťačka, chci se hezky oblékat a vlastně ani nevim jak
chtělo by to založit diskuzi kam si budeme dávat fotky a ostaní řeknou jestli je to dobrý
Souhlasim. Ja uz o tehle diskusi uvazuju dlouuuho. ![]()
Strasne rada bych uvitala rady, tipy, fotky nas a treba i fotky nasich ulovku, kombinace, s tim, z ebychom to spojili i s oblcenim pro deti? ![]()
Zalozila jsem diskusi, jestli je to pro nekoho zajimave https://www.emimino.cz/…icky-123759/ ![]()
Jinak moje oblibena moda a inspirace nachazim v Esprit. Obzblaste rada Collection. Tam zjistis @Andýsek92 Co na sebe k tem kozackam.
http://www.esprit.eu/en/
@Andýsek92 píše:
Ahoj, mám s módou stejný problém. Koupila jsem si kozačky a ted jsem zjistila, že mám samé sportovní oblečení a že se ani neumim elegantně oblíctjá už nejsem puberťačka, chci se hezky oblékat a vlastně ani nevim jak
chtělo by to založit diskuzi kam si budeme dávat fotky a ostaní řeknou jestli je to dobrý
Souhlasím! Mám podobný problém. Hrozně se mi líbí nějaký styl, ale nevím jestli zrovna ke mně to jde a jak v tom vypadám ![]()
@SarkaNovo píše:
Souhlasím! Mám podobný problém. Hrozně se mi líbí nějaký styl, ale nevím jestli zrovna ke mně to jde a jak v tom vypadám
Tak budte u nas v diskusi a zkuste se optat.
Nebo zkuste si doma udelat fotku a my zhodnotime a holky poradi ![]()
A viete niektora s vas aj nejake web linky na modu pre tehotne? dakujem;)