Shopoholičky :)

• Fotoalbum (19)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
46867
26.9.12 13:02

"Shopaholicky" :))

Ahoj zeny,

rady nakupujete, vidite shopung centrum a v tu chvili nevite, ze za vami vlaji deti a ten kocar pred vami je vas?
Kdyz vidite cedulku „SALE“ v luxusnim ( i obycejnem) obchode, tak mate pocit, ze jste utekli z byci areny :mrgreen:??
Tak jste tu spravne.
Pojdme si radit, pomahat s kombinacemi obleceni, co je in.
Vyfotme nase ulovky, pro sebe i svoje deti, sebe same v trend obleceni, kritika se mi tez bude hodit :palec: :palec:.

Příspěvek upraven 27.09.12 v 22:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7139
26.9.12 13:08

Já ne, ale jako bys popisovala manžela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
26.9.12 13:10

Super napad :potlesk:

Musim priznat, ze od te doby co ziju sama, tak miluju nakupovani v sekacich. Uplne jsem jim propadla, miluju to hrabani a tu vuni :lol: A kdyz vyhrabu nejaky super kousek, jako treba ted nadhernou kosily lacoste, tak mam skoro orgasmus :mrgreen: Jinak detem rada nakupuju No Fear, uz kvuli lebkam, kostram, ktere vyzaduje starsi syn :pankac:

Weru, tak hod nejake fotoooo.

Jo ted jsem vyhrabala super zluty balonak, se sklenenyma knoflikama :pankac: T. H.

• Citovat
  • Upravit
becky87
26.9.12 13:11
@lukresia píše:

FAKT JO, takoveho bych potrebovala :P :P

• Citovat
  • Upravit
46867
26.9.12 13:13
@lukresia píše:

At se k nam manzel prida :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronikaaaaa
26.9.12 13:14

@lukresia
tak mě nezbývá nic jinýho než ti závidět :potlesk: :palec:
přítel nesnáší nákupy :?

• Citovat
  • Upravit
14856

Jj, to jsem presne ja, ted mam ani ne tyden po porodu, predtim jsem sotva lezla, tak uz mam poradny roupy a tesim se na nakupy :mrgreen:. Nutne potrebuju boty. Neco jsem si zkusila objednat, ale nesedely mi :(.

ted ujizdim na detskych bazarech, co se tu u nas kazdy mesic poradaj, jeden byl ted v nedeli, to jsem fakt jeste nedavala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10219

Tak já žádám o radu. Minulý týden jsem si koupila super rifle, pružné, světlé s imitací děr. Jsou sice do zvonu, ale to švadlena spraví. Problém: nevím zda je nemám vyměnit za větší? Jsem mrňavá 166cm a 57 kg jenže stehna mám od malinka silnější. A nevím zda udržím váhu a nebudu mít 60kg. Nemám odvahu Vám sem strkat foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
@blorchi píše:
Super napad :potlesk:

Musim priznat, ze od te doby co ziju sama, tak miluju nakupovani v sekacich. Uplne jsem jim propadla, miluju to hrabani a tu vuni :lol: A kdyz vyhrabu nejaky super kousek, jako treba ted nadhernou kosily lacoste, tak mam skoro orgasmus :mrgreen: Jinak detem rada nakupuju No Fear, uz kvuli lebkam, kostram, ktere vyzaduje starsi syn :pankac:

Weru, tak hod nejake fotoooo.

Jo ted jsem vyhrabala super zluty balonak, se sklenenyma knoflikama :pankac: T. H.

hehe, jeeezis, tak rychle :lol:. Ja mam jen ulovky pro Lunu :lol:, sebe budu fotit az shodim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139

@blorchi :lol: jak dlouho by ti to vydrželo to nevím, já se už zařekla, že na nákup oblečení s ním nepůjdu, to totiž nebere konce, vezme si jedno a to samé tričko ve třech barvách a každou barvu ve dvou velikostech a vyzkouší všechno :roll: 8o a tak je to se vším :lol: já vletím do obchodu, většinou ani nezkouším a hledím být zas rychle venku… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.9.12 13:15
@veronikaaaaa píše:
@lukresia
tak mě nezbývá nic jinýho než ti závidět :potlesk: :palec:
přítel nesnáší nákupy :?

Muj partner je ma i rad, ale tak jednou za 14 dni, celej den se mnou lita, ale ja jsem fakt nemocna, takze i to ho sem tam vystresuje :lol: a to je fakt trpelivej, ale po 8mi hodinach uz to nedava :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.9.12 13:16
@suik píše:
Jj, to jsem presne ja, ted mam ani ne tyden po porodu, predtim jsem sotva lezla, tak uz mam poradny roupy a tesim se na nakupy :mrgreen:. Nutne potrebuju boty. Neco jsem si zkusila objednat, ale nesedely mi :(.ted ujizdim na detskych bazarech, co se tu u nas kazdy mesic poradaj, jeden byl ted v nedeli, to jsem fakt jeste nedavala :(

Ja jsem po porodu trpela, nejen, ze jsem nic neoblikla, ale nemohla jsem temer chodit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
26.9.12 13:17
@Weru píše:
hehe, jeeezis, tak rychle :lol:. Ja mam jen ulovky pro Lunu :lol:, sebe budu fotit az shodim :lol:

Musis byt prikladem :cert: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7139

@Weru opravdu uvažuju, že ho tu nasměruju, poslední dobou lamentuje na můj čas strávený tady, tohle by ho obměkčilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
@lukresia píše:
@blorchi :lol: jak dlouho by ti to vydrželo to nevím, já se už zařekla, že na nákup oblečení s ním nepůjdu, to totiž nebere konce, vezme si jedno a to samé tričko ve třech barvách a každou barvu ve dvou velikostech a vyzkouší všechno :roll: 8o a tak je to se vším :lol: já vletím do obchodu, většinou ani nezkouším a hledím být zas rychle venku… :D
:lol: :lol: :lol: aaaaaa, to je jak ten muj :lol:
Ja zase nakupuju stylem to mi bude sedet to nemusim zkouset, jen sem tam, kdyz si nejsem jista, tak zkousim :mrgreen:, chlap vzdycky zuri, ze musim vsechno zkouset, ze mi to nebude urcite sedet :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák