Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj zeny,
rady nakupujete, vidite shopung centrum a v tu chvili nevite, ze za vami vlaji deti a ten kocar pred vami je vas?
Kdyz vidite cedulku „SALE“ v luxusnim ( i obycejnem) obchode, tak mate pocit, ze jste utekli z byci areny
??
Tak jste tu spravne.
Pojdme si radit, pomahat s kombinacemi obleceni, co je in.
Vyfotme nase ulovky, pro sebe i svoje deti, sebe same v trend obleceni, kritika se mi tez bude hodit
.
Příspěvek upraven 27.09.12 v 22:02
Super napad ![]()
Musim priznat, ze od te doby co ziju sama, tak miluju nakupovani v sekacich. Uplne jsem jim propadla, miluju to hrabani a tu vuni
A kdyz vyhrabu nejaky super kousek, jako treba ted nadhernou kosily lacoste, tak mam skoro orgasmus
Jinak detem rada nakupuju No Fear, uz kvuli lebkam, kostram, ktere vyzaduje starsi syn ![]()
Weru, tak hod nejake fotoooo.
Jo ted jsem vyhrabala super zluty balonak, se sklenenyma knoflikama
T. H.
@lukresia píše:
Já ne, ale jako bys popisovala manžela
FAKT JO, takoveho bych potrebovala
![]()
@lukresia píše:
Já ne, ale jako bys popisovala manžela
At se k nam manzel prida ![]()
@lukresia
tak mě nezbývá nic jinýho než ti závidět
![]()
přítel nesnáší nákupy ![]()
Jj, to jsem presne ja, ted mam ani ne tyden po porodu, predtim jsem sotva lezla, tak uz mam poradny roupy a tesim se na nakupy
. Nutne potrebuju boty. Neco jsem si zkusila objednat, ale nesedely mi
.
ted ujizdim na detskych bazarech, co se tu u nas kazdy mesic poradaj, jeden byl ted v nedeli, to jsem fakt jeste nedavala ![]()
Tak já žádám o radu. Minulý týden jsem si koupila super rifle, pružné, světlé s imitací děr. Jsou sice do zvonu, ale to švadlena spraví. Problém: nevím zda je nemám vyměnit za větší? Jsem mrňavá 166cm a 57 kg jenže stehna mám od malinka silnější. A nevím zda udržím váhu a nebudu mít 60kg. Nemám odvahu Vám sem strkat foto.
@blorchi píše:
Super napad![]()
Musim priznat, ze od te doby co ziju sama, tak miluju nakupovani v sekacich. Uplne jsem jim propadla, miluju to hrabani a tu vuni
A kdyz vyhrabu nejaky super kousek, jako treba ted nadhernou kosily lacoste, tak mam skoro orgasmus
Jinak detem rada nakupuju No Fear, uz kvuli lebkam, kostram, ktere vyzaduje starsi syn
Weru, tak hod nejake fotoooo.
Jo ted jsem vyhrabala super zluty balonak, se sklenenyma knoflikamaT. H.
hehe, jeeezis, tak rychle
. Ja mam jen ulovky pro Lunu
, sebe budu fotit az shodim ![]()
@blorchi
jak dlouho by ti to vydrželo to nevím, já se už zařekla, že na nákup oblečení s ním nepůjdu, to totiž nebere konce, vezme si jedno a to samé tričko ve třech barvách a každou barvu ve dvou velikostech a vyzkouší všechno
a tak je to se vším
já vletím do obchodu, většinou ani nezkouším a hledím být zas rychle venku… ![]()
@veronikaaaaa píše:
@lukresia
tak mě nezbývá nic jinýho než ti závidět![]()
přítel nesnáší nákupy
Muj partner je ma i rad, ale tak jednou za 14 dni, celej den se mnou lita, ale ja jsem fakt nemocna, takze i to ho sem tam vystresuje
a to je fakt trpelivej, ale po 8mi hodinach uz to nedava ![]()
@suik píše:
Jj, to jsem presne ja, ted mam ani ne tyden po porodu, predtim jsem sotva lezla, tak uz mam poradny roupy a tesim se na nakupy. Nutne potrebuju boty. Neco jsem si zkusila objednat, ale nesedely mi
.ted ujizdim na detskych bazarech, co se tu u nas kazdy mesic poradaj, jeden byl ted v nedeli, to jsem fakt jeste nedavala
Ja jsem po porodu trpela, nejen, ze jsem nic neoblikla, ale nemohla jsem temer chodit ![]()
@Weru píše:
hehe, jeeezis, tak rychle. Ja mam jen ulovky pro Lunu
, sebe budu fotit az shodim
Musis byt prikladem
![]()
@Weru opravdu uvažuju, že ho tu nasměruju, poslední dobou lamentuje na můj čas strávený tady, tohle by ho obměkčilo ![]()
@lukresia píše:
@blorchijak dlouho by ti to vydrželo to nevím, já se už zařekla, že na nákup oblečení s ním nepůjdu, to totiž nebere konce, vezme si jedno a to samé tričko ve třech barvách a každou barvu ve dvou velikostech a vyzkouší všechno
![]()
a tak je to se vším
já vletím do obchodu, většinou ani nezkouším a hledím být zas rychle venku…