Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@RyBANA píše:
Zkoušela si legíny a místo toho si dovezla domů tento módní doplněk
@Antosek píše:
@Weruty červené valenky jsou super…
Taky s emi strasne libi
. Jen nevim co k nim? Bezovy nebo Nude kabat? ![]()
No jinak já teď strašně sjíždím ethno (od bot až po čepici, cokoliv, teda v kombinaci s něčím, ne že bych byla ethno od hlavy až k patě
) a studs (cvočky, ostny, pyramidy). Košile (dnes jsem měla v plánu si v HM jednu zkusit, no k té jsem se už nedostala
- měla krásný ocvočkovaný límeček ) atd..
@Weru píše:![]()
to se muze povest asi jen tobe, ze?
A vis, ze se raminko neoblika, ze je to jen na veseni obleceni?
No jistě, že jen mě…děcko z toho bude mít trauma do konce života myslím
![]()
No ale nic se nestalo jako, jen se mi (opět) vyhodilo koleno…sanitku jsem nechtěla ale prodavačky mě přes řev syna neslyšely ![]()
@Weru jo jsou fajn, ale vždy jak vidím ty holky jak ty boty šmajdají, tak nevím nevím.
Já bych volila béžový kabát a červenou kabelku ![]()
@RyBANA píše:
No jinak já teď strašně sjíždím ethno (od bot až po čepici, cokoliv, teda v kombinaci s něčím, ne že bych byla ethno od hlavy až k patě) a studs (cvočky, ostny, pyramidy). Košile (dnes jsem měla v plánu si v HM jednu zkusit, no k té jsem se už nedostala
- měla krásný ocvočkovaný límeček ) atd..
A mas po cvockach
, nebo po cvoccich? ![]()
Chlap ma ocvockovane kecky od Armaniho a nechtelo se mu do nich moc, jsem mu vysvetlila, ze je to ted in, at si je vezme a uz v nich trajda
.
Ethno moc neznam, muzes hodit nejakej obrazek? Studs se mi taky libi
@Antosek píše:
@Weru jo jsou fajn, ale vždy jak vidím ty holky jak ty boty šmajdají, tak nevím nevím.
Já bych volila béžový kabát a červenou kabelku
@Antosek píše:
Já bych volila béžový kabát a červenou kabelku
Protože nosí napodobeniny nekvalitní… ![]()
@Weru
to asi každá.
já jsem viděla v tescu valenky na doma, tak uvažuji, že si je koupím místo papuč ![]()
@Antosek píše:
@RyBANAnevím zda v obchodech je to jiné
No u nás ne. Ale když máš original UGG, tak ty jsou pevnější..noha v tom lítá úplně stejně ale nevyšmajdají se. Nebo minimálně ne tak moc. Já dokážu rozšmajdat i gladiátorky a měla jsem možnost porovnání.
@Antosek píše:
@Weruto asi každá.
já jsem viděla v tescu valenky na doma, tak uvažuji, že si je koupím místo papuč
Ja se chystam na ty UGGs meli zlaty, ne zarive, ale tak decentne ![]()
@RyBANA píše:
No u nás ne. Ale když máš original UGG, tak ty jsou pevnější..noha v tom lítá úplně stejně ale nevyšmajdají se. Nebo minimálně ne tak moc. Já dokážu rozšmajdat i gladiátorky a měla jsem možnost porovnání.
Navic jen tak nepromoknou