Shopoholičky :)

• Fotoalbum (19)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13114
26.9.12 16:38

@Weru vy žijete v NL?? tam jsem žila 5let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Antosek
26.9.12 16:38

@pikola právě co jsem četla tak každá psala, že má své řasy zničené, tak nevím :think:. nebaví mě se každé ráno malovat, tak to chci vyzkoušet :cert:

• Citovat
  • Upravit
Antosek
26.9.12 16:39

@Weru ty samo nalepovací jsem měla taky, ale ne a ne se chytnout na me řasy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13114
26.9.12 16:39
@Weru píše:
Ty boty jsou skoro stejny vsechny :lol:, jen jina znacka a kabat taky. Jen sakra nevim, jestli si koupit drazsi a pak o neco min dalsich veci, anebo levneji a hooodne moc veci. Praveze ciham na Gucci kabelku a baleriny a holkam tam chci koupit boty, ale nevim za kolik s emi tam bude vse libit. Tak at zase neplacnu vsechno na jednu vec jen od jinych znacek :lol:

Já teda preferuji dražší věci, většinou jsou kvalitnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
26.9.12 16:41
@Antosek píše:
Moje příští investice nebude do oblečení, ale do řas. Jdu v úterý, akorát mám trošku strach aby mi to nepoškodilo mé řasy…Nemáte stím nějaká zkušenost? :oops:

Já nosila prodloužené řasy 2roky a už bych do toho nešla, pokud chceš, aby to vypadalo hezky, tak ve finále musíš chodit cca každých 14dní na prodloužení. Nesmíš spát na břiše, nesmíš si promnout oko, prostě je to hodně omezující. A hlavně ti to zničí tvoje řasy!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.9.12 16:41
@derida píše:
@Weru vy žijete v NL?? tam jsem žila 5let

Jojo :mrgreen:. Kde jsi tady zila? Ty jsi cestovatel :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.9.12 16:42
@Antosek píše:
@Weru ty samo nalepovací jsem měla taky, ale ne a ne se chytnout na me řasy :mrgreen:

nene, to nebyly nalepovaci. Pridavala mi tam ty „praminky“ jakousi pistili, ale platila jsem jen cca 500 Kc :nevim:. Uz je to hooodne dlouho, v ty dobe to nebylo az tak razsireny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Antosek
26.9.12 16:42

@derida právě stoho mám strach, aby se mi nezničily moje řasy. Mohu se zeptat proč sis je sundala?

• Citovat
  • Upravit
46867
26.9.12 16:43
@derida píše:
Já teda preferuji dražší věci, většinou jsou kvalitnější.

To ano, prave :think:. Ale porad nevim :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Antosek
26.9.12 16:45

@Weru Aha. To jsi měla hodně nízkou cenu… Pořád zvažuji, mám jít nemám jít :think:

• Citovat
  • Upravit
13114
26.9.12 16:45
@Weru píše:
Jojo :mrgreen:. Kde jsi tady zila? Ty jsi cestovatel :palec:

Přímo v Amsterdamu a moc se mi tam líbilo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.9.12 16:47
@derida píše:
Přímo v Amsterdamu a moc se mi tam líbilo :palec:

Tak to my jsme kus od tam. Mne s etu libi i nelibi :mrgreen:. Libi s emi kvalita a levno a nelibi se mi, ze tady nemam kamosky :mrgreen:, nelibi se mi moc holananu charakter

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
26.9.12 16:47
@Antosek píše:
@derida právě stoho mám strach, aby se mi nezničily moje řasy. Mohu se zeptat proč sis je sundala?

už mě nebavilo chodit každých 14dní na doplnění a hlavně dcerka byla maličká a usínala tím, že mi šmejdila ručičkama po obličeji a hodně zajížděla i do řas. Po sundání mé řasy byly otřesné, krátké a takové ulámané. Takže jsem si pořídila Lumigan a potírala, ted mám řasy krásně dlouhé a každý si myslím, že mám stále nalepené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
26.9.12 16:50
@Weru píše:
Tak to my jsme kus od tam. Mne s etu libi i nelibi :mrgreen:. Libi s emi kvalita a levno a nelibi se mi, ze tady nemam kamosky :mrgreen:, nelibi se mi moc holananu charakter

levno?? to mi teda nepřišlo :think: mně tam hrozně vadilo to počasí a máš pravdu Holandani jsou studení čumáci. A pokud neumíš anglicky, tak se s tebou ani nebaví. Já tam jela vyzbrojena němčinou a nejvíc mě štvalo, že mi neustále odpovídali v angličtině :cert: přitom německy někteří rozuměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Antosek
26.9.12 17:11

@derida toho se právě bojím… Tak já to ještě promyslím…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák