Shopoholičky :)

• Fotoalbum (19)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26653
26.9.12 21:35

@Weru byla jsem hodně nemocna a nedoporučuji mi moře, teplo atd. každy rok chci strašně jet, ale pak s ebojim, že by se to zvrtlo a nestoji mi to zato.tak jezdi děti, babička, manžel a ja jen tady po čechach. ale je fakt, že se mi tu libi :(
ale nakupovani mi naštěsti nikdo nezakazal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.9.12 21:37
@mucinka2 píše:
@Weru byla jsem hodně nemocna a nedoporučuji mi moře, teplo atd. každy rok chci strašně jet, ale pak s ebojim, že by se to zvrtlo a nestoji mi to zato.tak jezdi děti, babička, manžel a ja jen tady po čechach. ale je fakt, že se mi tu libi :(
ale nakupovani mi naštěsti nikdo nezakazal :mrgreen:

Tak to me mrzi, ale hlavni je to zdravi. A ze uz je dobre nebo alespon lepe :hug:.
To by byl pro me ten nejvetsi trest, nesmet nakupovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
26.9.12 21:42

@Weru byla to jedna čast myho života a je snad za mnou.
manžel, jak mě ma rad tak mi to moje nakupovani trpí :mrgreen:,ale ty boty ne a ne zkousnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
26.9.12 22:30

Už mám vybrané válenky pro malou. :dance:

http://www.hm.com/…roduct/91892?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.9.12 22:36
@mucinka2 píše:
@Weru byla to jedna čast myho života a je snad za mnou.
manžel, jak mě ma rad tak mi to moje nakupovani trpí :mrgreen:,ale ty boty ne a ne zkousnout :mrgreen:

Hlavne, ze je za tebou.
Ja si taky musim kazdy boty obhajovat, ale nedavno mi chtel jedny koupit a ja blbec rekla ne. Tak ted nemam nic :cert: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.9.12 22:36
@cilly píše:
Už mám vybrané válenky pro malou. :dance:http://www.hm.com/…roduct/91892?…

Ty mame domaaaaa :lol: :palec:, jsou krasny. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
26.9.12 22:43
@Weru píše:
Takze tim, ze si potiras Lumiganem rasi je mas tak pekne? Nebo je mas tak od prirody a ty prodlouzene je jen ponicily?

Díky tomu Lumiganu je mám dlouhé, ale doktoři to moc nechtěj předepisovat, protože jsou na zelený zákal, takže se nesmí vůbec dostat do oka, ale jako vedlejší učinek mají růst řas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
26.9.12 22:45
@Weru píše:
Ty mame domaaaaa :lol: :palec:, jsou krasny. :palec:

Jo?? Zítra se tam chci jít juknout. Snad budou mít Justýnčinu velikost. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.9.12 22:47
@derida píše:
Díky tomu Lumiganu je mám dlouhé, ale doktoři to moc nechtěj předepisovat, protože jsou na zelený zákal, takže se nesmí vůbec dostat do oka, ale jako vedlejší učinek mají růst řas.

aha :lol:, tak to nehrozi. To mi tady nepredepisi :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.9.12 22:47
@cilly píše:
Jo?? Zítra se tam chci jít juknout. Snad budou mít Justýnčinu velikost. :mrgreen:

Kolikatku ma? Ja ti je klidne daruju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
26.9.12 22:48
@Weru píše:
Coze? To jsou svinace. Ja to mam naopak :lol:. Ja neumim nemecky ani holandsky, i kdyz jsem se nemcinu ucila 4 roky na gymplu, tak nas toho nase pi prof. nic moc nenaucila. A ja kdyz mluvim anglicky, tak s eme ptaji, jestli neumim alespon nemecky, ze je to zde druhy jazyk :roll:. Citim se tak trochu dikriminovane :mrgreen:. Ale co uz. V listopadu bych mela jit na skolu se ucit holandstinu, i kdyz tomu moc neverim :cert:.
Oproti CR tady je levneji. Staci si koupit UM pro dceru tady, a pak porovnat v CR :cert:. Pro maso jezdime na farmu a prej je taky docela levny, levnejsi nez biomasa v CR. :nevim: Tohle je bio, ale primo od farmaru, kteri kravy chovaji, maji jatka, a pak maso prodaji :nevim:

Tak to mě přišlo, že teda v Holandsku je dráž, když srovnáš restaurace, doktory, potraviny(ovoce, zelenina), oblečení oproti Itálie je taky o hodně dražší.
A v Amsterdamu uměl každý anglicky, fakt i bezdomovci žebrali v angličtině, oni totiž nemají dabované filmy, mají to v původním znění jen holand. titulky. Fakt s němčinou jsem neuspěla, takže jsem se začala učit anglicky, holandština se mi nelíbí, ale manžel umí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
26.9.12 22:53
@Weru píše:
Do toho Milana by stacilo i tech 10-20 tisic, bohate. Ale nejlepe v dobe slev. My jsme tam byli v cervenci a fakt super. Liu jo tricka tam meli cca od 500-1500 Kc za kus. Benetton obrovsky obchod neuveritelne mnoho hadriku na deti, Diesel, Replay taky, proste podle me se vyplati si sjet do tech outletu. Zase nejsem takova, ze musim mit za kazdou cenu nejnovejsi trend. :nevim: Da s evybrat a nakombinovat, treba kabelky boty drazsi, zbytek normalni. To je pak umeni. :palec:

Tak kdyby mi stačilo na nákupy do Milána 20tis., tak by byl můj manžel velmi potěšen :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
26.9.12 22:53
@Weru píše:
Kolikatku ma? Ja ti je klidne daruju :mrgreen:
:hug: díky za nabídku, ale já je zítra skočím koupit :mrgreen: Velikost má 20.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
26.9.12 22:58
@Weru píše:
Hlavne, ze je za tebou.
Ja si taky musim kazdy boty obhajovat, ale nedavno mi chtel jedny koupit a ja blbec rekla ne. Tak ted nemam nic :cert: :D

Tak u nás už manžel rezignoval, ví, že jsem uchyl na boty a kabelky. Prostě na každou sezonu musím mít aspon tak 6tery nové kozačky :oops: FAkt si kolikrát říkám, že jsem zralá na léčení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.9.12 23:00
@derida píše:
Tak to mě přišlo, že teda v Holandsku je dráž, když srovnáš restaurace, doktory, potraviny(ovoce, zelenina), oblečení oproti Itálie je taky o hodně dražší.
A v Amsterdamu uměl každý anglicky, fakt i bezdomovci žebrali v angličtině, oni totiž nemají dabované filmy, mají to v původním znění jen holand. titulky. Fakt s němčinou jsem neuspěla, takže jsem se začala učit anglicky, holandština se mi nelíbí, ale manžel umí.

Mozna v Amstru, ale my tady mame teda levneji nez v CR. Restaurace, doktori ano. Na obleceni jezdim do outletu a ve sleve v normalnich sopech si chlap kupuje Hilfigera za 20-40 euro :nevim:. Ovocem si nejsem jista, pac je v CR nemusim kupovat, ale napr brokolice 90 centu, mango 80 centu, hovezi z te farmy 1,40 euro na 100 g, Friso( UM stejne jako Sunar v CR) 8 euro, sklenicka s vyzivou 86 centu, kase horove od Nestle 2 ks v baleni 1 euro v CR 50 Kc, sunka 95 % 1,50, mne to prijde levnejsi o dost oproti CR. S Italii neumim srovnavat byli jsm etam jednou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák