Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já chodim do krámů taky sama nebo nejlépe s mojí mamkou, to je taky takovej blázen jako já
Muž to sice někdy absolvuje se mnou, ale kdo má koukat na ty jeho obličeje
![]()
Holky se bavim
taky nechapu, proč ho to nemuže bavit jako mě
![]()
a jinač, když si koupi on koupim si i ja
a když makam kolem baraku, těžkou praci takse tak po zasluze odměnim. ale ted už mam abstak, už aby byl vikend.to bude mit euforii z nového auta tak mi určitě dovolí
![]()
no a pravě volal, že ma rozbity telefon, spadl mu a displej.no ma smulu jako zase 15 tis. nenenene, hezky si ho necha opravit
,jestli to on neudělal schvalně
![]()
@mucinka2 píše:
Holky se bavim![]()
taky nechapu, proč ho to nemuže bavit jako mě
![]()
a jinač, když si koupi on koupim si i jaa když makam kolem baraku, těžkou praci takse tak po zasluze odměnim. ale ted už mam abstak, už aby byl vikend.to bude mit euforii z nového auta tak mi určitě dovolí
![]()
no a pravě volal, že ma rozbity telefon, spadl mu a displej.no ma smulu jako zase 15 tis. nenenene, hezky si ho necha opravit,jestli to on neudělal schvalně
![]()
Jé když jste u těch mobilů, jakej dotykáč doporučujete??? Já mam starýho SonyEricssona a už chci jét trochu s dobou, ale v tý hromadě si nějak nemůžu vybrat ![]()
@Weru díky ![]()
Tak manžel taky potřebuje zimní bundu a to už si ji kupuje třetí sezonu a furt nic!!!
bych ho už kopla do zadku…vždy jdem nějakou vybírat a jemu se zdají drahé, že počká po sezoně…no a pak mi řekne, tak teď na jaro už to nemá cenu, necháme to na příští rok
![]()
@Alík manžel má HTC…teď nevím co přesně - je takovej větší a je s ním spokojenej. Já mám Samsung a už bych si ho nekoupila…shit ![]()
@Alík my mame samsung. manžel myslim, že galaxy 3 nebo něco tak, je větší. chtěl mi ji taky koupit, ale mě se nelibi tak mi ted koupil samsung galaxy ace a ten je vybornej ![]()
Díky moc za typy omrknu to, a neznáte někdo Huawei??? kamarádka mi ho doporučovala, ale já ani tu značku neznam ![]()
@Alík Za mě určitě Iphone, nejdřív jsem si nemohla zvyknout, ale ted už bych ho nevyměnila. Mám tam stáhnuté i aplikace na online shopping ![]()
Jinak u nás i manžel miluje modu, je to trošku takový metrouš(hodně o sebe dbá), ale on jde nakupovat jednou za čas a pokoupí si vše na sezonu. Já chodím častěji, klidně i 4krát týdně, ale nosím to domů po pár taškách.
@roomci píše:
@Weru díky
Tak manžel taky potřebuje zimní bundu a to už si ji kupuje třetí sezonu a furt nic!!!bych ho už kopla do zadku…vždy jdem nějakou vybírat a jemu se zdají drahé, že počká po sezoně…no a pak mi řekne, tak teď na jaro už to nemá cenu, necháme to na příští rok
![]()
Ten je dobrej ![]()
Holky, můžu se k vám přidat do klubu? Miluju nakupování, hlavně módu a kosmetiku
Já děti nemám, jsem sama, tak se můžu alespoň vyřídit na sobě
I když, teď jsem v září dodělala školu a hledám práci, takže to s financema není nic moc, ale i tak, musim si občas udělat radost! Já teda ujíždím na sekáčích, tady v ČR obchody většinou nic moc, strašná kvalita, ale všechno předražené.
Za chvíli vyrážím na lov, včera jsem byla u doktora a musela jsem si samozřejmě koupit odměnu - bolestné. Ale nic mě nikde nezaujalo a odcházela jsem po 3 hodinách bez ničeho, takže zkažená nálada, musím to dnes napravit ![]()
derida mě zas Appla všichni vymlouvaj, že za všechny aplikace se platí, když si je chceš stahnout ![]()
@Alík píše:
derida mě zas Appla všichni vymlouvaj, že za všechny aplikace se platí, když si je chceš stahnout
Všechny ne, ted jsem si stahovala aplikaci něco jako jízdní řády/v Londýně/ a ty jsou zdarma
Ale online shoppy jsme platila, stojí to kolem 2euro, takže žádná pálka to není. Fakt bych už jinej telefon nechtěla, je tam toho spoustu, i když sportuješ, tak stáhneš aplikaci, která ti ukazuje trasu běhu a měříti čas i km.
Stahovala jsme si i HM shop, má tam být ted kolekce od Anna Dello Russo a bylo to zdarma ![]()