Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Black_Orchids píše:
no, asi trochu jo. Mám vlastní šatnu, dítě má taky svou šatnu a už mu tam cpu nějaké své věci
Tuhle mi manžel dal nůž na krk a donutil mě odnést 2 mega-tašky hader na charitu…
Jinak poslední dobou už se snažím nakupovat věci (tzn. šaty, boty, kabelky) jen na konkrétní příležitosti
@Weru píše:
I v Italii je to LIU
já vím, že je to Liu, píšu, že italsky lui znamená on, tak se mi to popletlo ![]()
@derida píše:
já vím, že je to Liu, píšu, že italsky lui znamená on, tak se mi to popletlo
@Weru píše:
On to neni Lui Jo, ale Liu Jo
Já mám zapnutý slovnik v ipadu a on občas píse co chce
!
@kačka25 píše:
No tak to tam asi budu muset zavítat! Já mám tady v Replay 20% a to je tady max! I v dětským. V Liu nic nedávají a je to tady pekelne drahyArmani dávají taky minimum slev! Já letim v říjnu do Dubaje, tam se taky dá kupovat, ale ceny taky nic moc.
Já mám v Praze v Liu 20%, v Itálii 15% a vyjde mi to lepší nakupovat v Itošce.
@kačka25 píše:
Já mám zapnutý slovnik v ipadu a on občas píse co chce!
Já zas píšu hrozně rychle a nečtu to po sobě, tak se mi pak přehazujou písmena
@derida píše:
Já mám v Praze v Liu 20%, v Itálii 15% a vyjde mi to lepší nakupovat v Itošce.
No to jsou smejdi! Já mám od nich snad vždycky půlku cely kolekce a nic! Ted zacali s nejakym jejich programem věrnosti, ale zatím si furt jenom zapisují udaje
!
On ty moje starý hadry v mé velikosti nikdo nechce ![]()
Jinak já mám takovej zvláštní styl oblíkání, preferuju spíš „neprofláklý“ značky, prostě koupím, co se mi kde líbí…
ráda ale nosím obyčejné věci, doplněné vždy nějakou fajnovou drobností (pásek, boty, kabelka, šátek…).
Dřív jsem dost okázale nosila značky - hlavně LV nebo Gucci (boty, tašky, šátky) teď už skoro vůbec. Mám ráda Prada - tam to logo tak neřve. Šátky nosím Hermes.
Takže toliko ve stručnosti o mně ![]()
@Black_Orchids píše:
On ty moje starý hadry v mé velikosti nikdo nechceJinak já mám takovej zvláštní styl oblíkání, preferuju spíš „neprofláklý“ značky, prostě koupím, co se mi kde líbí…
ráda ale nosím obyčejné věci, doplněné vždy nějakou fajnovou drobností (pásek, boty, kabelka, šátek…).
Dřív jsem dost okázale nosila značky - hlavně LV nebo Gucci (boty, tašky, šátky) teď už skoro vůbec. Mám ráda Prada - tam to logo tak neřve. Šátky nosím Hermes.
Takže toliko ve stručnosti o mně
Já také nemám ráda velká loga, u šátky LV mi to nevadí, ale nekoupila bych si boty nebo bundu, kde je to logo hodně viditelné.
Příspěvek upraven 27.09.12 v 22:35
A ještě, kde to logo skousnu, jsou kabelky. Ale mám ráda limitky, to pak nepotkám dalších 100lidí s fakem.
@Black_Orchids píše:
On ty moje starý hadry v mé velikosti nikdo nechceJinak já mám takovej zvláštní styl oblíkání, preferuju spíš „neprofláklý“ značky, prostě koupím, co se mi kde líbí…
Takže toliko ve stručnosti o mně
A v tom je ta krasa
.
@derida píše:
A ještě, kde to logo skousnu, jsou kabelky. Ale mám ráda limitky, to pak nepotkám dalších 100lidí s fakem.
To mi prave vadi u LV, ze das za kabelku 1500 euro a pak jdes po meste a narazis na 10 fake kabelek.
Já to nekupuji kvůli logu, proste se mi to líbí a je to. A limitky jsou super ![]()
Příspěvek upraven 27.09.12 v 22:38