Shopoholičky :)

• Fotoalbum (19)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13679
27.9.12 23:14

@derida což to jo…však já bych jí to vynahradila doma…bych se s ní mazlila celý den :lol: teda na střídačku se synem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3239
27.9.12 23:14

Ahoj shopoholicky, pridavam se do klubu, nakupovani miluju :srdce: snad vas stihnu docist :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35722
27.9.12 23:17

Dá se prý zavolat do LV do Pařížský a oni Vám to pošlou poštou.
Holky, až se budete zbavovat věcí, nechcete mě jako kamarádku? :mrgreen:
Já zatím nic tak drahého nemám, mám ale drahé spodní prádlo :oops: za to by byla nejedna LV.. a to to ani nikdo nevidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
27.9.12 23:18

@roomci tak na anglických stránkách to objednat jde, ale neposílají do CR. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
27.9.12 23:19
@Mobidick píše:
Ahoj shopoholicky, pridavam se do klubu, nakupovani miluju :srdce: snad vas stihnu docist :think:
:mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
27.9.12 23:19
@pikola píše:
Dá se prý zavolat do LV do Pařížský a oni Vám to pošlou poštou.
Holky, až se budete zbavovat věcí, nechcete mě jako kamarádku? :mrgreen:
Já zatím nic tak drahého nemám, mám ale drahé spodní prádlo :oops: za to by byla nejedna LV.. a to to ani nikdo nevidí…

Tak do spodního prádla taky ráda investuji, já mám totiž problém sehnat podprdu, tak si je nechávám upravovat přímo na míru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35722
27.9.12 23:22

@derida
Co máš za velikost prosímtě? :mrgreen: Já nakupovala dřív u Konarovský, teď tady už se dostávám i do normálních velikostí, takže až na plavky to ujde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
27.9.12 23:24

Kalhotky XS a podprdu 70E nebo 75D, takže i plavky jsou libůstka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
27.9.12 23:25
@pikola píše:
@derida
Co máš za velikost prosímtě? :mrgreen: Já nakupovala dřív u Konarovský, teď tady už se dostávám i do normálních velikostí, takže až na plavky to ujde.

Jaká je ta Konarovská? fakt umí tak poradit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35722
27.9.12 23:27

Tak to ještě jde, ne? já měla 75F a teď tak D-E. Plavky mám jedny ještě z čech, trága. To máš svůj hrudník? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3239
27.9.12 23:27

Ja jsem shopingovala o vikendu, v nasi ctvrti byl "blesak " lide co tu bydli vytahaji veci co nepotrebuji a prodavaji je. Bydlime v rodinne ctvrti takze spousta nadhernych oblecku na deti a na miminka. Sobe jsem koupila podzimni svetr a miminu zimni fusak od Gap a krasna body od petit bateau, miluju tu rodinnou atmosferu, popiji se kafe, caj, sem tam babovka, okolo behaji deti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
27.9.12 23:30
@pikola píše:
Tak to ještě jde, ne? já měla 75F a teď tak D-E. Plavky mám jedny ještě z čech, trága. To máš svůj hrudník? 8)

No, nevím jak v CR, ale v Itálii jsme s tím měla hodně problém, 70E je nemožné sehnat, ale majitelka obchodu, kde kupuju prádlo, mi vše zužuje, to samé podprdy od plavek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
27.9.12 23:31
@Mobidick píše:
Ja jsem shopingovala o vikendu, v nasi ctvrti byl "blesak " lide co tu bydli vytahaji veci co nepotrebuji a prodavaji je. Bydlime v rodinne ctvrti takze spousta nadhernych oblecku na deti a na miminka. Sobe jsem koupila podzimni svetr a miminu zimni fusak od Gap a krasna body od petit bateau, miluju tu rodinnou atmosferu, popiji se kafe, caj, sem tam babovka, okolo behaji deti

To asi nežiješ v CR, ne?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35722
27.9.12 23:32

No, přímo na ní jsem štěstí neměla, ale chodila jsem tam asi dva roky pravidelně, Člověk jen musí mít trochu náturu, nestydět se a nebát se, když na tebe sahají. Mě poradily tenkrát správné číslo, potřebovala bych tam znova, protože tady mi moc neporadí.. E je mi velký, D malý, je mi 80 D, ale to se mi zdá, že se to za chvíli vyplandá. Prý je dobrý i Braexpert.

@derida píše:
Jaká je ta Konarovská? fakt umí tak poradit???

Příspěvek upraven 27.09.12 v 23:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3239
27.9.12 23:35

@derida No v Parizi a je to za trest…teda pokud milujete nakupovani :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...