Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@derida což to jo…však já bych jí to vynahradila doma…bych se s ní mazlila celý den
teda na střídačku se synem ![]()
Ahoj shopoholicky, pridavam se do klubu, nakupovani miluju
snad vas stihnu docist ![]()
Dá se prý zavolat do LV do Pařížský a oni Vám to pošlou poštou.
Holky, až se budete zbavovat věcí, nechcete mě jako kamarádku? ![]()
Já zatím nic tak drahého nemám, mám ale drahé spodní prádlo
za to by byla nejedna LV.. a to to ani nikdo nevidí…
@roomci tak na anglických stránkách to objednat jde, ale neposílají do CR. ![]()
@pikola píše:
Dá se prý zavolat do LV do Pařížský a oni Vám to pošlou poštou.
Holky, až se budete zbavovat věcí, nechcete mě jako kamarádku?
Já zatím nic tak drahého nemám, mám ale drahé spodní prádloza to by byla nejedna LV.. a to to ani nikdo nevidí…
Tak do spodního prádla taky ráda investuji, já mám totiž problém sehnat podprdu, tak si je nechávám upravovat přímo na míru.
@derida
Co máš za velikost prosímtě?
Já nakupovala dřív u Konarovský, teď tady už se dostávám i do normálních velikostí, takže až na plavky to ujde.
Kalhotky XS a podprdu 70E nebo 75D, takže i plavky jsou libůstka.
@pikola píše:
@derida
Co máš za velikost prosímtě?Já nakupovala dřív u Konarovský, teď tady už se dostávám i do normálních velikostí, takže až na plavky to ujde.
Jaká je ta Konarovská? fakt umí tak poradit???
Tak to ještě jde, ne? já měla 75F a teď tak D-E. Plavky mám jedny ještě z čech, trága. To máš svůj hrudník? ![]()
Ja jsem shopingovala o vikendu, v nasi ctvrti byl "blesak " lide co tu bydli vytahaji veci co nepotrebuji a prodavaji je. Bydlime v rodinne ctvrti takze spousta nadhernych oblecku na deti a na miminka. Sobe jsem koupila podzimni svetr a miminu zimni fusak od Gap a krasna body od petit bateau, miluju tu rodinnou atmosferu, popiji se kafe, caj, sem tam babovka, okolo behaji deti
@pikola píše:
Tak to ještě jde, ne? já měla 75F a teď tak D-E. Plavky mám jedny ještě z čech, trága. To máš svůj hrudník?
No, nevím jak v CR, ale v Itálii jsme s tím měla hodně problém, 70E je nemožné sehnat, ale majitelka obchodu, kde kupuju prádlo, mi vše zužuje, to samé podprdy od plavek ![]()
@Mobidick píše:
Ja jsem shopingovala o vikendu, v nasi ctvrti byl "blesak " lide co tu bydli vytahaji veci co nepotrebuji a prodavaji je. Bydlime v rodinne ctvrti takze spousta nadhernych oblecku na deti a na miminka. Sobe jsem koupila podzimni svetr a miminu zimni fusak od Gap a krasna body od petit bateau, miluju tu rodinnou atmosferu, popiji se kafe, caj, sem tam babovka, okolo behaji deti
To asi nežiješ v CR, ne?? ![]()
No, přímo na ní jsem štěstí neměla, ale chodila jsem tam asi dva roky pravidelně, Člověk jen musí mít trochu náturu, nestydět se a nebát se, když na tebe sahají. Mě poradily tenkrát správné číslo, potřebovala bych tam znova, protože tady mi moc neporadí.. E je mi velký, D malý, je mi 80 D, ale to se mi zdá, že se to za chvíli vyplandá. Prý je dobrý i Braexpert.
@derida píše:
Jaká je ta Konarovská? fakt umí tak poradit???
Příspěvek upraven 27.09.12 v 23:36
@derida No v Parizi a je to za trest…teda pokud milujete nakupovani ![]()