Shopoholičky :)

• Fotoalbum (19)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13679
27.9.12 16:47

Což já legíny nosím taky :palec: ale nelíbí se mi třeba k riflové sukni…to už bych řekla, že zrovna IN není…
Zrovna nedavno jsem si koupila takové teplejší legíny na zimu je kozačkám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
27.9.12 16:52
@roomci píše:
Což já legíny nosím taky :palec: ale nelíbí se mi třeba k riflové sukni…to už bych řekla, že zrovna IN není…
Zrovna nedavno jsem si koupila takové teplejší legíny na zimu je kozačkám :palec:

Leginy k sukni devcata NIKDY, prosim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
27.9.12 16:52

Jo a ještě holky Hanka a Verča mají obchůdek : http://www.bechick.com/Nove-zbozi
Sakryš, jim tady dělám reklamu, ale ony jsou vážně dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
27.9.12 16:53
@Weru píše:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
27.9.12 16:59
@roomci píše:
Jo a ještě holky Hanka a Verča mají obchůdek : http://www.bechick.com/Nove-zbozi
Sakryš, jim tady dělám reklamu, ale ony jsou vážně dobrý :palec:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
27.9.12 18:38
@Weru píše:

přesně tak, nechápu tady tuhle českou modu, kdy ženské nosí legíny i k šatum :roll:

Jinak mé oblíbené značky na oblečení: Patrizia Pepe, Pinko, Elizabeth Franchi, Lui Jo, Galiano, Roberto Cavali
Na boty: Dior, Gucci, LV, A.MC Queen, Miu miu, Prada
A na rifle jednoznačně Diesel :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
27.9.12 18:40

Jo a ještě jsem zapommněla napsat, že miluju teplákovky od Juicy Couture. V těch se dá chodit i nakupovat, stylové a pohodlné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
27.9.12 19:45

Legín k sukním se mi taky nelíbí…

A jinak já teda ujíždím na ED Hardym a Christian Audigier… ale ne věci s lebkama, ty zrovna nevyhledávám.
No ale nejsem vyloženě vysazená na extra značkové věci, oblečení mě musí zaujmout a pak mi je jedno co to je za značku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
27.9.12 19:56

Děkkuji za odkazy, pak juknu. dneska nějak nestiham :mrgreen:
ja přeci jen jsem chuda žena živnostnika tak na drahy značky mužu zapomenout.,tady ty slevy na ně nejsou až tak velky :cert:.manžel ten si kupuje v pepe jeans, něco tommy hilfiger, ja sportovni goldwin to teda ma i muž na lyže. to jsme se rošoupli.
boty většinou v mixeru, maji tam ruzné značky. něco ma gucci, rifle se mi taky libi diesl, ale jsem mala a přeci jen neee uplně hubena a moc mi nesedí :mrgreen: měla jsem jedny, ktery mi padly a tak nerada jsem se s nima loučila, ale zub času byl už na nich znat :mrgreen: řela bych, že ja si rada kupuju ve slevach a klidně levnějši. tady v německu jsou ruzny značky ve slevach za par korun a to mi děl aradost, nikdo to nezna. manžel si nekupuje tak často tak raději kvalitu.
ale ted si chci koupit ja :mrgreen:,snad to nedopadne jako vždy. ja nic on plno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
27.9.12 20:05
@derida píše:
Jo a ještě jsem zapommněla napsat, že miluju teplákovky od Juicy Couture. V těch se dá chodit i nakupovat, stylové a pohodlné :palec:

Oni nam tu zrusili obchod s JC, takze jsem musela zabrousit na eBay a nasla jsem nadhernou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
27.9.12 20:07
@derida píše:
přesně tak, nechápu tady tuhle českou modu, kdy ženské nosí legíny i k šatum :roll:

On to neni jen cesky trend, on je to i holandsky trend, dokonce tu maji zalozenou antileginovskou skupinu na FB :lol:, je to pro ne neco jako pro nas fusky v sandalech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
27.9.12 20:10
@mucinka2 píše:
Děkkuji za odkazy, pak juknu. dneska nějak nestiham :mrgreen:
ja přeci jen jsem chuda žena živnostnika tak na drahy značky mužu zapomenout.,tady ty slevy na ně nejsou až tak velky :cert:.manžel ten si kupuje v pepe jeans, něco tommy hilfiger, ja sportovni goldwin to teda ma i muž na lyže. to jsme se rošoupli.
boty většinou v mixeru, maji tam ruzné značky. něco ma gucci, rifle se mi taky libi diesl, ale jsem mala a přeci jen neee uplně hubena a moc mi nesedí :mrgreen: měla jsem jedny, ktery mi padly a tak nerada jsem se s nima loučila, ale zub času byl už na nich znat :mrgreen: řela bych, že ja si rada kupuju ve slevach a klidně levnějši. tady v německu jsou ruzny značky ve slevach za par korun a to mi děl aradost, nikdo to nezna. manžel si nekupuje tak často tak raději kvalitu.
ale ted si chci koupit ja :mrgreen:,snad to nedopadne jako vždy. ja nic on plno :mrgreen:

Tak ja to taky s tema znazkama neprehanim, jak co. Miluju to kombinovat levnejsi s drahym a ja jsem lovkyne, takz emam v satniku kosili CK puvodne za cca 100 euro a ja ji mam za 19 euro :mrgreen:, nebo Lacoste svetrik za 50 euro, Liu Jo boty za 150 euro, puvodne za 350 euro atd…proste lovim a to me na tom bavi :mrgreen:. Ale ted jsem si vycihla i tricko od Cavaliho za 250 euro, ale uvidim. Pockam po tom prosinci a kdyztak dokupime :mrgreen:.
Jinak strasne ujizdim na tom detskym obleceni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
27.9.12 20:18

@Weru teda to jsou ceny 8o :palec:
Mě se nejlépe nakupovalo v USA, když jsme byli…tam jsou ceny úplně o něčem jiném! Hlavně když se vychytá nějaký den slev! No to je pak bomba!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
27.9.12 20:21
@Antosek píše:
@Carolline1 a kde si byla? Já tam žila necelý rok, a nemůžu si stěžovat :cert:

Zurich..jako město pěkný, to jo, ale tak nějak prostě bych tam žít nechtěla. Ale na vydělávání penízků je to super, ale to v porovnání s ČR skoro všude :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
27.9.12 20:25

@Weru přesně tak bavi mě to kombinovat. a když se mi pořídi pěknej kup tak mam neskutečnou radost.
taky miluju nakupy na děti, bohužel tady těch značek moc dostupnych neni, přeci jen jsem uplně na severu tak většinou net, což je next, gap a podobně. pak když někam vyrazim tak koupim i v hm tam se mi docela libi a ja teda i v německu topolino.to je levny, ale mam docela zjištěny, že kvalitni a když to zniči tak mě to vuuubec nevadi :dance:
k těm leginam, ja je nosim malo, nějak mě to nechytlo, na zimu mam par teplych do kozaček, ale jinač nevim, neni to pro mě to pravý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák