Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, úžasné téma k diskuzi, moc děkuji, ted tu budu trávit ještě víc času než před tím
![]()
A jdu dočítat
Koukám, že se to uchytilo dost ![]()
@lukresia píše:
@blorchijak dlouho by ti to vydrželo to nevím, já se už zařekla, že na nákup oblečení s ním nepůjdu, to totiž nebere konce, vezme si jedno a to samé tričko ve třech barvách a každou barvu ve dvou velikostech a vyzkouší všechno
![]()
a tak je to se vším
já vletím do obchodu, většinou ani nezkouším a hledím být zas rychle venku…
@SarkaNovo já vím
hrozně nerada na sebe něco kupuju, naštěstí Míša kupuje i na mě, má mě v oku…já se zase neumím krotit u malé a přes net na ní kupuju co se dá, oblečení, hračky, ted i pro miminko…pro sebe mě baví nakupovat kosmetiku ![]()
Já hodně nakupuji přes net a včera jsem si objednala pár kousků z Japan stylu - 2 tuniky a mikinu, tak uvidím, jak to bude sedět. Dám pak vědět.
Jinak dětem hodně nakupuji přes FCB - je tam Mickey bazárek, oblečení z Anglie, ale dost se čeká, třeba i 14 dní, než to přijde, ale mají tam nádherný věci jak pro kluky tak pro holky.
Zkusím dát odkaz, nevím jestli to půjde…
https://www.facebook.com/…MICKEY-BAZÁREK/166859446738678
@lukresia píše:
@SarkaNovo já vímhrozně nerada na sebe něco kupuju, naštěstí Míša kupuje i na mě, má mě v oku…já se zase neumím krotit u malé a přes net na ní kupuju co se dá, oblečení, hračky, ted i pro miminko…pro sebe mě baví nakupovat kosmetiku
Fakt? Tak to je hezký že kupuje i na tebe ![]()
No jo, kosmetiku taky miluju ![]()
@SarkaNovo ví co se mi líbí a já mám z toho fakt vždycky radost
dělala jsem Orifflame a jednou vzala balík za cca 4000,– s tím, že to později rozprodám a co myslíš?
prodala jsem pár kousků zbytky mi ještě ted leží ve skříni
![]()
@cilly píše:
Ty máš doma dvoje?No, uvidím, jak to bude Justýnce sedět na noze. Chci je spíš na parádu do kočárku, na chození to moc není.
Neeee, jedny, ale nevim jakou velikost ![]()
@derida píše:
Tak to čučím, já jsem jezdila nakupovat do Alberheijn(už si nepamatuju jak se to píše) a ovoce, zelenina, pečivo atd. základní věci byly dražší.
Albert je nejdrazsi
+ Makro. Nekdy tam zajdem, ale ted chodime jinam, ale nevim, jak se to jmenuje neco na „N“.
Ti klidne ukazu uctenku po nakupu ![]()
@derida píše:
Já třeba neumím jít do obchodu a odcházet s prázdnou
Ani ja ne, jinak mam zkazenej den.
@mucinka2 píše:
Ahooooj, tak manžel souhlasi s vikendovymi nakupečky. však on taky něco chce.
ja bych taky utracela vic, ale přeci jen jsme normalni rodina.jo vlastěn soused tvrdi, že jsme bohatytak to je fajn, to utratime misto 20 tis.tak 50 tis. a nebo vic
![]()
je jasny, že každa utratime dle svych možnosti, ale ja si nestěžujuuuu
doufam, že o vikendu bude malej v pohodě a moje nadšení z nakupu pochopi
dcerka bude u babičky
Ja si stezujuuuu
, ja jsem nenasytna
.
Jeee, tak to budu tise zavidet. Myjedeme az prijedou nasi, ale to budu mit ruce za zadama a budu strasne nestastna
.
Tak si to hlavne uzij a doufam, ze se pak pochlubis ![]()
@Antosek píše:
Ahoj holky, přítel slaví v sobotu narozeniny, takže půjdeme nakupovat. Snad něco dostanu i já![]()
No to kazdopadne ![]()
@MarieOVMUC píše:
Si říkám, že bych se měla jít léčit, já vidím slevy, krásné věci, mít milion, tak ho tam nechámsamo, že ne všechno koupím, třeba plíseň ve slevě si odpustím..
ale je to konec toto
Teď v září je situace klidnější, ale po vánocích? to budou zase záchvaty
20tisíc na měsíc? lol, mám na utratu 2, zbytek je jídlo a pod… jéé 20 tisíc… aaaaaaaaaaa
Tak setri, za 10 mesicu mas 10tisic
. Ja teda nemam na kazdej mesic 20 tis, to by mi neproslo ani omylem. ![]()
@SarkaNovo píše:
Ahoj, úžasné téma k diskuzi, moc děkuji, ted tu budu trávit ještě víc času než před tím![]()
A jdu dočítatKoukám, že se to uchytilo dost
Toz vitaj
![]()
Holky, prosím vás, kde se dají sehnat na netu nějaký pěkný pásky přes tuniku? Nevíte?
Děkuju
@Carolline1 a kde si byla? Já tam žila necelý rok, a nemůžu si stěžovat