Shopoholičky :)

• Fotoalbum (19)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Antosek
27.9.12 10:30

@Carolline1 a kde si byla? Já tam žila necelý rok, a nemůžu si stěžovat :cert:

• Citovat
  • Upravit
3701
27.9.12 10:41

Ahoj, úžasné téma k diskuzi, moc děkuji, ted tu budu trávit ještě víc času než před tím :mrgreen: :mrgreen:
A jdu dočítat :-) Koukám, že se to uchytilo dost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
27.9.12 10:44
@lukresia píše:
@blorchi :lol: jak dlouho by ti to vydrželo to nevím, já se už zařekla, že na nákup oblečení s ním nepůjdu, to totiž nebere konce, vezme si jedno a to samé tričko ve třech barvách a každou barvu ve dvou velikostech a vyzkouší všechno :roll: 8o a tak je to se vším :lol: já vletím do obchodu, většinou ani nezkouším a hledím být zas rychle venku… :D
:mavam: Marti, tak to máte úplně prohozené role ne :mrgreen: většinou je to všude naopak… :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
27.9.12 10:50

@SarkaNovo já vím :D hrozně nerada na sebe něco kupuju, naštěstí Míša kupuje i na mě, má mě v oku…já se zase neumím krotit u malé a přes net na ní kupuju co se dá, oblečení, hračky, ted i pro miminko…pro sebe mě baví nakupovat kosmetiku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
27.9.12 10:53

Já hodně nakupuji přes net a včera jsem si objednala pár kousků z Japan stylu - 2 tuniky a mikinu, tak uvidím, jak to bude sedět. Dám pak vědět.
Jinak dětem hodně nakupuji přes FCB - je tam Mickey bazárek, oblečení z Anglie, ale dost se čeká, třeba i 14 dní, než to přijde, ale mají tam nádherný věci jak pro kluky tak pro holky.
Zkusím dát odkaz, nevím jestli to půjde…

https://www.facebook.com/…MICKEY-BAZÁREK/166859446738678

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
27.9.12 10:55
@lukresia píše:
@SarkaNovo já vím :D hrozně nerada na sebe něco kupuju, naštěstí Míša kupuje i na mě, má mě v oku…já se zase neumím krotit u malé a přes net na ní kupuju co se dá, oblečení, hračky, ted i pro miminko…pro sebe mě baví nakupovat kosmetiku :palec:

Fakt? Tak to je hezký že kupuje i na tebe :palec:
No jo, kosmetiku taky miluju :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
27.9.12 10:58

@SarkaNovo ví co se mi líbí a já mám z toho fakt vždycky radost :D dělala jsem Orifflame a jednou vzala balík za cca 4000,– s tím, že to později rozprodám a co myslíš? :mrgreen: prodala jsem pár kousků zbytky mi ještě ted leží ve skříni :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
27.9.12 10:58
@cilly píše:
Ty máš doma dvoje? :-O No, uvidím, jak to bude Justýnce sedět na noze. Chci je spíš na parádu do kočárku, na chození to moc není. :)

Neeee, jedny, ale nevim jakou velikost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
27.9.12 11:00
@derida píše:
Tak to čučím, já jsem jezdila nakupovat do Alberheijn(už si nepamatuju jak se to píše) a ovoce, zelenina, pečivo atd. základní věci byly dražší.

Albert je nejdrazsi :nevim: + Makro. Nekdy tam zajdem, ale ted chodime jinam, ale nevim, jak se to jmenuje neco na „N“.
Ti klidne ukazu uctenku po nakupu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
27.9.12 11:01
@derida píše:
Já třeba neumím jít do obchodu a odcházet s prázdnou :oops:

Ani ja ne, jinak mam zkazenej den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
27.9.12 11:03
@mucinka2 píše:
Ahooooj, tak manžel souhlasi s vikendovymi nakupečky. však on taky něco chce. :mrgreen:
ja bych taky utracela vic, ale přeci jen jsme normalni rodina.jo vlastěn soused tvrdi, že jsme bohaty :think: tak to je fajn, to utratime misto 20 tis.tak 50 tis. a nebo vic :think: :mrgreen:
je jasny, že každa utratime dle svych možnosti, ale ja si nestěžujuuuu :mrgreen:
doufam, že o vikendu bude malej v pohodě a moje nadšení z nakupu pochopi :mrgreen:
dcerka bude u babičky :dance:

Ja si stezujuuuu :oops:, ja jsem nenasytna :lol:.
Jeee, tak to budu tise zavidet. Myjedeme az prijedou nasi, ale to budu mit ruce za zadama a budu strasne nestastna :lol:.
Tak si to hlavne uzij a doufam, ze se pak pochlubis :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
27.9.12 11:03
@Antosek píše:
Ahoj holky, přítel slaví v sobotu narozeniny, takže půjdeme nakupovat. Snad něco dostanu i já :pankac: :mrgreen:

No to kazdopadne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
27.9.12 11:04
@MarieOVMUC píše:
Si říkám, že bych se měla jít léčit, já vidím slevy, krásné věci, mít milion, tak ho tam nechám :DD samo, že ne všechno koupím, třeba plíseň ve slevě si odpustím.. :DD ale je to konec toto :DD Teď v září je situace klidnější, ale po vánocích? to budou zase záchvaty :DD 20tisíc na měsíc? lol, mám na utratu 2, zbytek je jídlo a pod… jéé 20 tisíc… aaaaaaaaaaa :DDD

Tak setri, za 10 mesicu mas 10tisic :lol:. Ja teda nemam na kazdej mesic 20 tis, to by mi neproslo ani omylem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
27.9.12 11:06
@SarkaNovo píše:
Ahoj, úžasné téma k diskuzi, moc děkuji, ted tu budu trávit ještě víc času než před tím :mrgreen: :mrgreen:
A jdu dočítat :-) Koukám, že se to uchytilo dost :mrgreen:

Toz vitaj :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
27.9.12 11:06

Holky, prosím vás, kde se dají sehnat na netu nějaký pěkný pásky přes tuniku? Nevíte? :nevim: Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák