Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@roomci píše:
@Weru teda to jsou ceny![]()
Mě se nejlépe nakupovalo v USA, když jsme byli…tam jsou ceny úplně o něčem jiném! Hlavně když se vychytá nějaký den slev! No to je pak bomba!
To mi rikal chlap, ze kdyz byl v USA, ze se tam nakupovalo super ![]()
To jen v CR je vse moc predrazeny
. Jo a jeste mam rifle z Tommyho H. za 39 euro
, no nekup to. Za litr to v CR nesezenes ani omylem
@mucinka2 píše:
@Weru přesně tak bavi mě to kombinovat. a když se mi pořídi pěknej kup tak mam neskutečnou radost.
taky miluju nakupy na děti, bohužel tady těch značek moc dostupnych neni, přeci jen jsem uplně na severu tak většinou net, což je next, gap a podobně. pak když někam vyrazim tak koupim i v hm tam se mi docela libi a ja teda i v německu topolino.to je levny, ale mam docela zjištěny, že kvalitni a když to zniči tak mě to vuuubec nevadi
k těm leginam, ja je nosim malo, nějak mě to nechytlo, na zimu mam par teplych do kozaček, ale jinač nevim, neni to pro mě to pravý
jj, taky next, gap, hilfiger, burrbery, benetton, zara, dior, armani, atd atd, ale i v HM sem tam neco pokoupim, jak kdy. A diesel pro deti je taky krasnej
a ted jsem objevila i Vingino a to se mi moc libi, maji krasny rifle.
Jo kamarad byl v usa a přivezl nam plno věci za hubičku
,ale už je asi 5 let doma. mě naštval takhle jsem si třeba něco vybrala a on sehnal ![]()
@mucinka2 takhle jsem to měla taky…známej žil v LA, ale letos se vrátil do čech a mám po…
Ne že by byl Guess nějaký super, ale trička za pár kaček se hodily ![]()
Holky taky tema pro me. Nakupování úplne miluji! Dneska jsem jela pro koláčky a přivezla jsem si dvoje, nemohla jsem se rozhodnout.
Mám svoje obchody, kam chodím, prodavačky jsou uz skoro moje zname, pokecame. Slevy nemám rada, mám hodne slevy stálého zákazníka, tak se mi to ani nevyplati hrabat se ve zbytkach.
V srpnu jsem byla v New Yorku. Navštívila jsem i chrám newyorských shopaholicek Macys, no to me vůbec neoslovilo, ale jinak super! Mohla bych tam byt ještě týden.
Jo a manžel uz ze me sílí, ale je uzasnej a tolerantní. Kupuji hodne dětem, mám kluky takže to oblečeni je porad dokola.
Holky, tak to mě slevy fakt neba, většinou jsou mé velikosti hned pryč, já mám nejraději období po slevách, když přijde do obchodu nová kolekce ![]()
Pro děti nakupuju stejně jako pro sebe, skříně jim absolutně nestačí, takže jsem jim udělala svoji šatnu. V Itálii mám dva dny vyhrazené jen na shoping
„potřebuji“
vše, od bot, kalhot, svetrů, bund a to samé pro děti ![]()
@kačka25 píše:
Holky taky tema pro me. Nakupování úplne miluji! Dneska jsem jela pro koláčky a přivezla jsem si dvoje, nemohla jsem se rozhodnout.Mám svoje obchody, kam chodím, prodavačky jsou uz skoro moje zname, pokecame. Slevy nemám rada, mám hodne slevy stálého zákazníka, tak se mi to ani nevyplati hrabat se ve zbytkach.
V srpnu jsem byla v New Yorku. Navštívila jsem i chrám newyorských shopaholicek Macys, no to me vůbec neoslovilo, ale jinak super! Mohla bych tam byt ještě týden.
Jo a manžel uz ze me sílí, ale je uzasnej a tolerantní. Kupuji hodne dětem, mám kluky takže to oblečeni je porad dokola.
@derida píše:
Holky, tak to mě slevy fakt neba, většinou jsou mé velikosti hned pryč, já mám nejraději období po slevách, když přijde do obchodu nová kolekce
Pro děti nakupuju stejně jako pro sebe, skříně jim absolutně nestačí, takže jsem jim udělala svoji šatnu. V Itálii mám dva dny vyhrazené jen na shoping„potřebuji“
vše, od bot, kalhot, svetrů, bund a to samé pro děti
Zavidim
, ja chci takyyy. ![]()
Já mám taky skříně narvane, satna plna. A stále nemám dost! A kabelky speciálně od LV to je moje velka slabost.
A pro děti, malýmu jsem koupila troje džíny a on mi říká, proc to kupujes, mám jich tady uz tolik!
Jo a zítra vyrazim uz brzy rano, potrebuji ulovit iPhone5
!
@kačka25 píše:
Já mám taky skříně narvane, satna plna. A stále nemám dost! A kabelky speciálně od LV to je moje velka slabost.
A pro děti, malýmu jsem koupila troje džíny a on mi říká, proc to kupujes, mám jich tady uz tolik!
Jo a zítra vyrazim uz brzy rano, potrebuji ulovit iPhone5!
Nemate nejakou charitu pro nas chude? ![]()
@Weru píše:![]()
a jak to tam vypadalo v tom Chramu??
Asi sedmi patrový obchodak přes cely blok. Ale já tohle nemám rada, na patře spousta firem, já potrebuji jednotlive obchody, přehledne odděleny.
@Weru to by chtělo!
Já slevy docela můžu, jelikož jsem hubeňour, tak velikost 32 občas v obchodě prostě zbyde a čeká tam na mě
Jinak samozřejmě nové kolekce jsou o něčem jiném.
@kačka25 píše:
Jo a zítra vyrazim uz brzy rano, potrebuji ulovit iPhone5!
Můj člověk, jejich kabelky miluju, mám doma sbírku.