Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Mobidick píše:
@derida No v Parizi a je to za trest…teda pokud milujete nakupovani
Teda taky bych se ráda pasovala na vaši kamarádku, až se budete zbavovat oblečení! Akorád teda mám velikost od 32/34/36 jak u čeho, jsem malá.
@Mobidick taková akce musí být super ![]()
@roomci píše:
K rásné spodní prádlo mám taky ráda! když ho mám na sobě, i když není vidět, cítím se tak nějak hezky/hezčíno a hlavně manželovi se líbí
Za dobře jsem nakoupila Victoria Secret v New Yorku
![]()
Teda taky bych se ráda pasovala na vaši kamarádku, až se budete zbavovat oblečení! Akorád teda mám velikost od 32/34/36 jak u čeho, jsem malá.
@Mobidick taková akce musí být super
No tak ja pradlo taky muzu! A Victoria Secret jsem tam jsem byla v New Yorku snad pul dne! Deti rikaly uz zadne podprsenky! A manzelovi na letisti hned hlasily, ze jich mam sedm. A s velikosti to jsem nekde jinde 38-40. Jsem vysoka.
@kačka25
když ono to tam bylo tak levné ![]()
A pochlubte se dnešníma outfitama…
Já teda momentálně tričko a tepláky
![]()
Ještě jsem objevila toto: nevím, zda už ten odkaz tu nebyl…http://www.shopstyle.com/
@Mobidick píše:
@derida No v Parizi a je to za trest…teda pokud milujete nakupovani
Hmm, tak v Paříži jsem ještě na shoppingu nebyla, budu to muset napravit ![]()
@roomci píše:
@kačka25když ono to tam bylo tak levné
A pochlubte se dnešníma outfitama…
Já teda momentálně tričko a tepláky![]()
Já za chvilku vedu dceru do školky, takže mám na sobě růžovou teplákovku od Juicy
A pak jedu do Westfieldu(největší nákupní centrum v Londýně), „potřebuji“ pro děti oblečení na lítačku.
Tady pridavam blogy co sleduju, http://jedenactkocek.blogspot.fr/ , sandra leopardova a modni peklo
Holky, mám takový dotaz. Nechcete raději psát a ukazovat si outfitu v uzamčené skupině??? Já bych nerada tady vystavovala moje ulovky, at už se jedná o boty nebo kabelky. Nechci, aby to vidělo celé emimimo a aby mě poznali známí.
@derida píše:
Holky, mám takový dotaz. Nechcete raději psát a ukazovat si outfitu v uzamčené skupině??? Já bych nerada tady vystavovala moje ulovky, at už se jedná o boty nebo kabelky. Nechci, aby to vidělo celé emimimo a aby mě poznali známí.
Naprostý souhlas!
Tak která se toho chopí?? já nevím jak to funguje, chtělo by to jednu moderátorku, která by to zavřela.
@derida tak Weru byla zakladatelka diskuze, tak třeba se toho chopí ![]()
Ahoooooj,
ja bych byla taky klidně pro uzavřenou skupinu
,ale nevim, jestli mě tu budete chtit
,když nemužu tolik nakupúovat jako vy.
![]()
a klidně si od vas pak něco koupim mam vel.36-38
![]()