Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Weru jj, ale ono už se kopíruje kde co, i Birkinky
nebo Guess ![]()
@kačka25 A hlavně jsou kvalitní, já mám svoji prví, kterou jsem si pořídila cca 11let zpátky a pořád je jako nová
a to jsem ji nosila skoro pořád
@derida píše:
@Weru jj, ale ono už se kopíruje kde co, i Birkinkynebo Guess
i guess? Zachvilu bude i fake Zara ![]()
Derida- jo jsou kvalitni! Já je mám taky všechny schované, i ty co uz mám dele a uz tolik nenosím.
A Birkinku nemám a asi to budu muset brzy napravit!
Roomci - já tedy vetsinou v Praze, něco z Dubaje. Ale jak psala Derida všude je to skoro stejne drahe!
Tak Guess kabelky těch fake je moře. A vždyť dělají i Nike, Adidas, to neni jenom o drahých značkách.
@kačka25 já právě přemýšlela o jejich ofic. stránkách, ale nemám s tím zkušenost. Od LV mám zatím jen šátky, kabelku ne…ale ráda bych nějakou ![]()
Prada mě taky hodně baví!
Roomci - ty stránky na podivani nebo na nakupování? Ale u nich opravdu na eshop nenarazis
!
@kačka25 http://www. louisvuitton. fr/front/#/fra_FR/Collections/Femme/Sacs-a-main/products/Speedy-30-DAMIER-EBENE-N41531
@kačka25 píše:
Roomci - ty stránky na podivani nebo na nakupování? Ale u nich opravdu na eshop nenarazis!
Mně se zdá, že na www.vuitton.com je i shop online. V CR to nejde, ale v zahraničí myslím jo. ![]()
@derida jak jako v ČR, že to nejde? jako že k nám to nepošlou?
@kačka25 píše:
Roomci - ty stránky na podivani nebo na nakupování? Ale u nich opravdu na eshop nenarazis!
mýlíš se, jen nevím, jak to funguje…
Hm, tak asi nedá, ted jsem se na to dívala. Ono je stejně lepší zajít si do obchodu a přímo si ji ošahat ![]()
@roomci píše:
@derida jak jako v ČR, že to nejde? jako že k nám to nepošlou?
jj, tak jsem to myslela, že prostě v CR to nefunguje, ale ted jsem se dívala na stránky UK a taky tam není shop online