Shopoholičky :)

• Fotoalbum (19)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
46867
28.9.12 11:58
@kačka25 píše:
Tak Guess kabelky těch fake je moře. A vždyť dělají i Nike, Adidas, to neni jenom o drahých značkách.

Tak ja nikdy fake nekupovala, jen poznam fake LV, alespon myslim :lol:.
Ale, ze delaji i fake Guess, to jsem netusila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
28.9.12 12:00
@kačka25 píše:
Roomci - ty stránky na podivani nebo na nakupování? Ale u nich opravdu na eshop nenarazis :mrgreen:!

Oni ale eshop ofic maji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
28.9.12 12:02
@Mobidick píše:
Ja jsem shopingovala o vikendu, v nasi ctvrti byl "blesak " lide co tu bydli vytahaji veci co nepotrebuji a prodavaji je. Bydlime v rodinne ctvrti takze spousta nadhernych oblecku na deti a na miminka. Sobe jsem koupila podzimni svetr a miminu zimni fusak od Gap a krasna body od petit bateau, miluju tu rodinnou atmosferu, popiji se kafe, caj, sem tam babovka, okolo behaji deti

Jeee, tak to znam. To tu tady taky probiha :dance:. Ja tam nenakupuju, chtela jsem tam prodat veci po male, ale nestihla jsem to.
Nejhorsi je, ze holandani jsou hladosi a nejradeji by chteli veci za 5 euro :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
28.9.12 12:07
@roomci píše: :mrgreen:
K rásné spodní prádlo mám taky ráda! když ho mám na sobě, i když není vidět, cítím se tak nějak hezky/hezčí ;) no a hlavně manželovi se líbí :mrgreen: Za dobře jsem nakoupila Victoria Secret v New Yorku :palec:

Teda taky bych se ráda pasovala na vaši kamarádku, až se budete zbavovat oblečení! Akorád teda mám velikost od 32/34/36 jak u čeho, jsem malá.

@Mobidick taková akce musí být super :jazyk:

Jak sedi VS? Ja se chystam objednat, pac my nez se do te Ameeriky dostaneme, tak budu mit silikony :lol:. A ja bych potrebovala vypushovat ty moje sloni usi :mrgreen:.
Jinak ja jsem taky ujeta na spodni pradlo, ucila nas to od malicka mati a babca, vzdycky rikala, spravna zenska ma mit kazdej den krasny spodni pradlo, kdyby to s ni seklo, aby s enemusela stydet, kdyz to s ni nekde sekne :lol:.
Ja nakupuju zatim u CK a Hunkemuller. Chystam se na VS, ale tady je proste nedostupna :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
28.9.12 12:07
@roomci píše:
@kačka25 :mrgreen: když ono to tam bylo tak levné :pankac:
A pochlubte se dnešníma outfitama…
Já teda momentálně tričko a tepláky :oops: :mrgreen:

Tricko a teplaky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
28.9.12 12:08
@derida píše:
Holky, mám takový dotaz. Nechcete raději psát a ukazovat si outfitu v uzamčené skupině??? Já bych nerada tady vystavovala moje ulovky, at už se jedná o boty nebo kabelky. Nechci, aby to vidělo celé emimimo a aby mě poznali známí.

Jj taky jsem na to myslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35718
28.9.12 12:08

Ja jsem asi hroznej skrt, ale me je obcas lito utracet. Ja nevim, co s tema prachama delame, ze porad zadny nemame. Mam hromadu levnejch veci, muz ma drazsi veci nez ja a stejne porad nemam nic na sebe.. To asi prozerem, nebo nevim.. Ja vzdycky brousim kolem tech kabelek a rikam si, ze bych to za to ted nedala a pak tlacim vozejk se zradlem za 130 a to mi lito neni. Jsem asi divna. Jsem nejaka nastvana.. Nemam co na sebe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
28.9.12 12:09
@mucinka2 píše:
Ahoooooj,
ja bych byla taky klidně pro uzavřenou skupinu :palec:,ale nevim, jestli mě tu budete chtit :(,když nemužu tolik nakupúovat jako vy. :( :(
a klidně si od vas pak něco koupim mam vel.36-38 :mrgreen: :mrgreen:

Ja taky nemuzu tak nakupovat :hug:. Ja budu tady tem bohatsim zavidet a my chudsi si pokecame taky, ne? Oni nas pochopi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35718
28.9.12 12:11

VS me moc netamkuje, znam hezci veci, teda tady je jeden kram, kde toho nemaji moc, ale zas tak svetaborny mi to neprijde, navic maji nejvetsi decko, takze smolik :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
28.9.12 12:14

Vytvorila jsem uzavrenou skupinu, koho nepridam, tak se mi prosim ozvete :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
28.9.12 15:04

Já chci taky mezi vás :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
28.9.12 20:22

Tak holky zitra jedem.jen mi právě manžel pověděl, že přišel z jedny zakazky o 60 tis. a kolegovi, co mu dluži 60 tak pujčil 25.no tak to už taky neuvidi. :cert: jsem se chtěla rozšoupnout a to zase tolik nepujde.ale jedem a pry si něco koupime, že vyděla. je hodnejjj :D vi, jak trpim, že mam abstak :mrgreen:
@Weru však souhlasim my budeme o nakupech kecat a ty bohaty anm budou ukazovat, co nakoupily a třeba pak mužeme udělat i nějaky bazarek :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
28.9.12 21:46
@mucinka2 píše:
Tak holky zitra jedem.jen mi právě manžel pověděl, že přišel z jedny zakazky o 60 tis. a kolegovi, co mu dluži 60 tak pujčil 25.no tak to už taky neuvidi. :cert: jsem se chtěla rozšoupnout a to zase tolik nepujde.ale jedem a pry si něco koupime, že vyděla. je hodnejjj :D vi, jak trpim, že mam abstak :mrgreen:
@Weru však souhlasim my budeme o nakupech kecat a ty bohaty anm budou ukazovat, co nakoupily a třeba pak mužeme udělat i nějaky bazarek :mrgreen: :mrgreen:

Pridala jsem te do uzavrene skupiny, tak pojd k nam. Koukni na pravo, urcite ti tam sviti poznamka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3605
29.9.12 18:18

Holky, já bych taky chtěla mezi vás. :) Poslala jsem žádost, ale zatím bez odezvy.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
30.9.12 13:42

Holky, tady se to rozjelo co ;) Ani nestíhám dočítat :mrgreen:

Potřebuji znát váš názor na tuto bundu na podzim.Sice píšou zimní, ale spíš je podzimní, bych řekla, nemá žádný kožíšek, nic moc vyteplená. Líbí se vám? Hodně o ní přemýšlím, ale furt nevím…

http://www.mimibazar.cz/foto.php?

Děkuji a přeji pěknou neděli :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák