Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@derida píše:
už mě nebavilo chodit každých 14dní na doplnění a hlavně dcerka byla maličká a usínala tím, že mi šmejdila ručičkama po obličeji a hodně zajížděla i do řas. Po sundání mé řasy byly otřesné, krátké a takové ulámané. Takže jsem si pořídila Lumigan a potírala, ted mám řasy krásně dlouhé a každý si myslím, že mám stále nalepené.
Takze tim, ze si potiras Lumiganem rasi je mas tak pekne? Nebo je mas tak od prirody a ty prodlouzene je jen ponicily?
@derida píše:
levno?? to mi teda nepřišlomně tam hrozně vadilo to počasí a máš pravdu Holandani jsou studení čumáci. A pokud neumíš anglicky, tak se s tebou ani nebaví. Já tam jela vyzbrojena němčinou a nejvíc mě štvalo, že mi neustále odpovídali v angličtině
přitom německy někteří rozuměli.
Coze? To jsou svinace. Ja to mam naopak
. Ja neumim nemecky ani holandsky, i kdyz jsem se nemcinu ucila 4 roky na gymplu, tak nas toho nase pi prof. nic moc nenaucila. A ja kdyz mluvim anglicky, tak s eme ptaji, jestli neumim alespon nemecky, ze je to zde druhy jazyk
. Citim se tak trochu dikriminovane
. Ale co uz. V listopadu bych mela jit na skolu se ucit holandstinu, i kdyz tomu moc neverim
.
Oproti CR tady je levneji. Staci si koupit UM pro dceru tady, a pak porovnat v CR
. Pro maso jezdime na farmu a prej je taky docela levny, levnejsi nez biomasa v CR.
Tohle je bio, ale primo od farmaru, kteri kravy chovaji, maji jatka, a pak maso prodaji ![]()
Téda holky vy jedete, já si po o s dětma hodila šlofíčka, pak jsme šli ven a 10 stránek navíc
.Ted jim jdu dělat véču, vykoupat je tak moc nekrafejte ![]()
@Weru doporučuji, úplně jiná mentalita lidí. Je to úplně něco jiného než tady v ČR.
@kamikaa píše:
Téda holky vy jedete, já si po o s dětma hodila šlofíčka, pak jsme šli ven a 10 stránek navíc.Ted jim jdu dělat véču, vykoupat je tak moc nekrafejte
Uz mlcim, uz mlcim ![]()
Holky vy jste se rozjely
my byli odpo venku a ted vas dočítam,uf.ale už to mam. ![]()
super fotky
hned bych vyrazila na nakupeček asi prubnu aspon net ![]()
jinač ja měřím jen 160cm ![]()
ja jsem pořád sama a nikam do ciziny se nedostanu
zase tolik peněz neni.mame novy RD do toho dovoleny, děti, auta. letos bazen, ale přeci jen si něco dopřeju ![]()
jinač jezdim na nakupy s holkama, ale i sama.to si uživam ten klid.
manžel dělal u jednoho neskutečnyho prachače, barak asi za 50 mil. a pry měl jednu šatnu na boty a druhou na věci. to stejny děti a žena. on pry miluje boty a jezdi do milana. že nas tam veme. mě to je ale trapny, když on by mohl utracet a ja zase tolik ne
ja bych vzala sebou 10-20tis. a on 500 tis. ![]()
v neděli jedeme pro nějaky darky na vanoce
,dcerku jsme udali tak bych chtěla aspon do štěrbohol do outletu, snad něco pokoupime.boty to prostě musi manžel dat, je mu bych chtěla vestu, sobě kabat, rifličky, dětem kombinezky a myslim, že zatim vše. pak jedu v řijnu znova ![]()
Ještě k těm řasam. taky jsem je chtěla, kamaradka si je dala a po dvojim doplněni už nechtěla. ležet jen na zadech, davat si pozor, aby si nenoumla do oka. a pak ji docela padaly, ale to je asi o tom, kdo je děla
každopadně pak měla svoje vypadany. raději jsem to nechala byt.ani na to neni čas, nemam hlidani a, co je malej tak nemužu ani na nehty. až bude chodit do školky. se těšim, že se dam konečně do kupy
@mucinka2 píše:
Ještě k těm řasam. taky jsem je chtěla, kamaradka si je dala a po dvojim doplněni už nechtěla. ležet jen na zadech, davat si pozor, aby si nenoumla do oka. a pak ji docela padaly, ale to je asi o tom, kdo je dělakaždopadně pak měla svoje vypadany. raději jsem to nechala byt.ani na to neni čas, nemam hlidani a, co je malej tak nemužu ani na nehty. až bude chodit do školky. se těšim, že se dam konečně do kupy
Právě ta slečna co to dělá je hodně šikovná a každý si jí chválí… Já ještě pouvažuji ![]()