Shopoholičky :)

• Fotoalbum (19)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
becky87
26.9.12 15:39
@jonatanka píše:
Tak to já zkoušet musím všechno, pořád mi kolísá váha…

Hm ta moje zase uz par let stoji :cert: :lol:

• Citovat
  • Upravit
35712
26.9.12 15:41
No oni to jsou spis takovy nechodici boty, teda pohodlne jsou, ale s podpatkem. Cena nebyla mala, ale oproti puvodni to byl fakt kup :-) ja mam 41 nohu, takze to zas tak snadny nakoupit neni. Naposledy jsem dva mesice slintala na zlaty tenisky od Geoxu a kdyz jsem si jela konecne koupit, tak uz je nemeli. Maji uz jenom zimni boty a ty teda zatim fakt nepotrebuju, kdyz tu je porad 27 stupnu :-) i kdyz dneska leje, poprve od brezna..
@blorchi píše:
Je tam bych to chtela navstivit, tady u nas zadne poradne boty a kdyz tak drahe.Prez net zase objednavat nechci, botu musim zkusit. A poradny obchod hoodne daleko :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
26.9.12 15:44

Tak to já už zahájila nákup kozaček a zimního oblečení, takže mě už zima nepřekvapí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
26.9.12 15:45

@pikola Já mám 42 :roll:

A ke vsemu jeste silne lytko, takze sehnat treba nejake opravdu pekne kozacky, to proste je nadlidsky ukol :nevim: Baleriny nesnesu, z tech me boli nozka, :lol: takze v lete zabky, kecky, botasky, v zime nejradeji snehule :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
35712
26.9.12 15:46

My mame v zime tak nejmin 10 stupnu, takze pulku zimniho obleceni jsem nechala v cechach. Ale kozacky chci taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
26.9.12 15:47
@derida píše:
Tak to já už zahájila nákup kozaček a zimního oblečení, takže mě už zima nepřekvapí :mrgreen:
:pankac: :pankac: Ja uz jsem taky zacla uz mam pro deti i rukavice, puncochacky a salky :jazyk:
  • Citovat
  • Upravit
Antosek
26.9.12 15:47

@derida :mrgreen: to je super. A do jakého města jezdíš?

• Citovat
  • Upravit
becky87
26.9.12 15:48
@pikola píše:
My mame v zime tak nejmin 10 stupnu, takze pulku zimniho obleceni jsem nechala v cechach. Ale kozacky chci taky :-)

kde bydlis :cert: :mrgreen: tady jak bylo minulej rok kolem -30,no to byla moje smrt 8o
Ja chci taky nejake hezke kozajdy a nesmi tam byt jeste podpatek :?

• Citovat
  • Upravit
Antosek
26.9.12 15:49

:mrgreen: já jsem si koupila kozačky pouze na podzim, zimní zatím nemám, ale vidím, že budu muset doplnit zásobu :pankac:

• Citovat
  • Upravit
35712
26.9.12 15:49

Ja zhubla, takze jsem musela koupit vsechno novy, ve statych vecech vypadam hrozne, jak po brachovi. Navic jsem vysoka, ale nejak mi vetsina veci je akorat, jsem tu jedna z nejvyssich obyvatelek. Jsem vyssi nez chlapi.. Teda mistni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
26.9.12 15:50

@Antosek Do Milána nebo do Turína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
26.9.12 15:51

Já teď sháním nějaké hezké kozačky na podzim. Ale zatím jsem nebyla úspěšná, nikde se mi nic nelíbí. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
26.9.12 15:51
@pikola píše:
Ja zhubla, takze jsem musela koupit vsechno novy, ve statych vecech vypadam hrozne, jak po brachovi. Navic jsem vysoka, ale nejak mi vetsina veci je akorat, jsem tu jedna z nejvyssich obyvatelek. Jsem vyssi nez chlapi.. Teda mistni :-)

To já jsem v Itálii taky byla a to jsem střední postavy, žádný čahoun :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35712
26.9.12 15:53
Na nejjiznajsim cipu evropy :-) ale teprve zacinam druhou zimu, takze jsem porad v podstate prazak :-)
@blorchi píše:
kde bydlis :cert: :mrgreen: tady jak bylo minulej rok kolem -30,no to byla moje smrt 8o
Ja chci taky nejake hezke kozajdy a nesmi tam byt jeste podpatek :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Antosek
26.9.12 15:54

@derida Miláno, město mody :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat