Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@blorchi píše:
Je tam bych to chtela navstivit, tady u nas zadne poradne boty a kdyz tak drahe.Prez net zase objednavat nechci, botu musim zkusit. A poradny obchod hoodne daleko
Tak to já už zahájila nákup kozaček a zimního oblečení, takže mě už zima nepřekvapí ![]()
@pikola Já mám 42 ![]()
A ke vsemu jeste silne lytko, takze sehnat treba nejake opravdu pekne kozacky, to proste je nadlidsky ukol
Baleriny nesnesu, z tech me boli nozka,
takze v lete zabky, kecky, botasky, v zime nejradeji snehule ![]()
My mame v zime tak nejmin 10 stupnu, takze pulku zimniho obleceni jsem nechala v cechach. Ale kozacky chci taky ![]()
@derida píše:
Tak to já už zahájila nákup kozaček a zimního oblečení, takže mě už zima nepřekvapí
@pikola píše:
My mame v zime tak nejmin 10 stupnu, takze pulku zimniho obleceni jsem nechala v cechach. Ale kozacky chci taky
kde bydlis
tady jak bylo minulej rok kolem -30,no to byla moje smrt ![]()
Ja chci taky nejake hezke kozajdy a nesmi tam byt jeste podpatek ![]()
já jsem si koupila kozačky pouze na podzim, zimní zatím nemám, ale vidím, že budu muset doplnit zásobu ![]()
Ja zhubla, takze jsem musela koupit vsechno novy, ve statych vecech vypadam hrozne, jak po brachovi. Navic jsem vysoka, ale nejak mi vetsina veci je akorat, jsem tu jedna z nejvyssich obyvatelek. Jsem vyssi nez chlapi.. Teda mistni ![]()
Já teď sháním nějaké hezké kozačky na podzim. Ale zatím jsem nebyla úspěšná, nikde se mi nic nelíbí. ![]()
@pikola píše:
Ja zhubla, takze jsem musela koupit vsechno novy, ve statych vecech vypadam hrozne, jak po brachovi. Navic jsem vysoka, ale nejak mi vetsina veci je akorat, jsem tu jedna z nejvyssich obyvatelek. Jsem vyssi nez chlapi.. Teda mistni
To já jsem v Itálii taky byla a to jsem střední postavy, žádný čahoun ![]()
@blorchi píše:
kde bydlis![]()
tady jak bylo minulej rok kolem -30,no to byla moje smrt
Ja chci taky nejake hezke kozajdy a nesmi tam byt jeste podpatek
Hm ta moje zase uz par let stoji