Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Weru píše:
Navic jen tak nepromoknou
Prostě klasika, u nás téměř vše shit, ve světě hit
![]()
Jé to teď vyznělo blbě..jakože opovrhuji světem
tak to ne, v módě právě naopak ![]()
@Weru píše:![]()
vitej mezi nami
Chlap ma jakz takz pochopeni, anebo uz si zvykl
Můj si musel zvyknout, jednou povolil kohoutek a ted už má bohužel smůlu ![]()
A nejvíc je, zajet si na nákupy do Milána
Tam to miluju(já vlastně miluju celou Itálii
)
@derida píše:
A nejvíc je, zajet si na nákupy do MilánaTam to miluju(já vlastně miluju celou Itálii
![]()
)
Jezdíš často?
@Antosek píše:
Jezdíš často?
Docela jo, chystám se i příští týden, já jsem žila v Itálii 4roky, tak většinou navštívím i kamarádky.
@blorchi píše:
Muj max.utok na obchody trval 12HODINa donesla jsem si jen jedno tricko z vyprodeje
![]()
To jsi snad blázen, to bych nezvládla 12 hodin…
@jonatanka píše:
To jsi snad blázen, to bych nezvládla 12 hodin…
Ale zvladla, to bylo dokonce tusim,6-7mesic, kolem Vanoc nejak
no jako ted uz co mam dva batuzky s sebou, tak mam cas max pet minut, ze
![]()
@derida píše:
Docela jo, chystám se i příští týden, já jsem žila v Itálii 4roky, tak většinou navštívím i kamarádky.
nejsi nahodou ze
S. Moravy?
@blorchi Jj to máš pravdu, já to se synem taky nezvládám. Nakupuji ráda, ale výhradně sama, ani kamarádku nepotřebuji, teď jsem měla v září jedno dopoledne hlídání, tak jsem vyrazila a trochu doplnila šatník.
Jo, cela ja, nastesti tady ve meste toho moc nemame, ale kdyz jedu z letiste tak to stoji za to. Hlavne kdyz tady mam jeste kamaradku, to je pak celodenni vylet.
Zrovna jsem se vratila z nakupu, teda nic na sebe, ale do bytu.
Mor je pro me nakupovani jidla, kdybych nechtela zkusit vsechno co tu maji, mohla jsem chodit oblikana jak princezna
muze to nebavi, takze jezdim sama.
Mela jsem UGG originalky, takove pletene a jak ja smajdu, tak v tehle jsem nesmajdala, drzely pekne. Akorat ja si nemuzu pomoct, mne se ty valenky nelibi, je pravda ze v nich bylo teploucko, bylo tam prave ovci vytepleni
ale ja si v nich pripadala jak debil
Jeste bych asi snesla nejake cerne, nenapadne, ale ty pletene to byl fakt mazec ![]()