Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jojo taky se hlásím, ale ted mám omezené možnosti
.Ale i tak si to nenechám ujít, sice v menším množství ale pořád mě to drží. Až se vrátím do práce to bude
.Ale doma s tím pochopení nemám teda
.Jo a na děti taky ráda nakupuju, hlavně na malou
.Jinak v sekáčích já nic nevidím, asi neumím hledat a dle mého názoru to tam šíleně smrdí. brrr úplně to cítím. Ale moje kamarádka tam chodí ráda a vždycky přijde s něčím fakt úžasným, umí to nakombinovat to já prostě nedokážu.
@lukresia píše:
@blorchijak dlouho by ti to vydrželo to nevím, já se už zařekla, že na nákup oblečení s ním nepůjdu, to totiž nebere konce, vezme si jedno a to samé tričko ve třech barvách a každou barvu ve dvou velikostech a vyzkouší všechno
![]()
a tak je to se vším
já vletím do obchodu, většinou ani nezkouším a hledím být zas rychle venku…
Muj max.utok na obchody trval 12HODIN
a donesla jsem si jen jedno tricko z vyprodeje
![]()
@kamikaa píše:
Jojo taky se hlásím, ale ted mám omezené možnosti.Ale i tak si to nenechám ujít, sice v menším množství ale pořád mě to drží. Až se vrátím do práce to bude
![]()
![]()
![]()
.Jinak v sekáčích já nic nevidím, asi neumím hledat a dle mého názoru to tam šíleně smrdí. brrr úplně to cítím. Ale moje kamarádka tam chodí ráda a vždycky přijde s něčím fakt úžasným, umí to nakombinovat to já prostě nedokážu.
Ja tohle taky moc neumim
. Ja tam sem tam nakoupim obleceni pro nejmladsi po doma na zniceni.
Ja mam ted setrici obdobi do prosince, a pak to roztocim. ![]()
@blorchi píše:
Muj max.utok na obchody trval 12HODINa donesla jsem si jen jedno tricko z vyprodeje
![]()
Tak já bych zrovna potřebovala poradit.
![]()
Manžel dostane v práci bundu, softshellovou. Bundy jim dojdou z USA a řešíme velikost. Amíci mají prý ty svoje hadry o něco větší. Máte s tím někdo zkušenosti?
@kamikaa píše:
Jojo taky se hlásím, ale ted mám omezené možnosti.Ale i tak si to nenechám ujít, sice v menším množství ale pořád mě to drží. Až se vrátím do práce to bude
![]()
![]()
![]()
Jj to mi vzdycky rika kamoska, ze to v sekaci hrozne smrdi, ze ona by tam nevlezla, ale kdyz ji donesu nejake dobrehadry tak je stastna jak blecha
Cim vetsi sekac tim lepe
Ja chodim k nam tady do nejdoho, a pani uz na me vzdycky mava ve dverich, dokonce uz mam 20procent slevu
![]()
@Weru taky ted šetřím
a kolem vánoc to vypukne
.Ale ještě potřebuju šedou kabelku, bundu, kabátek(aby se hodil k válenkám, který mám asi 3 dny
)legíny a nějaký svetr k nim(delší)no a pak budu pokračovat v šetření ![]()
@cilly píše:
Tak já bych zrovna potřebovala poradit.![]()
Manžel dostane v práci bundu, softshellovou. Bundy jim dojdou z USA a řešíme velikost. Amíci mají prý ty svoje hadry o něco větší. Máte s tím někdo zkušenosti?
Jestli to sijou vetve tak je to stejne jedno,
Brala bych o cislo vetsi, radsi ![]()
Tak moje ulovky. Zatim jen pro dceru. Priste nafotim i neco sveho a zkusim kombinace. Snad najdu cas a prostor
.
1. Guess tricka v outletshop(OS), cena cca 20 euro na jedno
2. Tommy Hilfiger OS pouhych 9 euro ![]()
3. Benetton OS cca 5 euro
4. bunda benetton OS cca 23 euro ( predstavuji si neco jinyho, ale zatim staci
)
5. Burrbery komplet uz noseny cena cca 20 euro ![]()
Zbytek fotek je NEXT jsem se v CR trosku rozsoupla, a pak jsem s eu pokladny malem slozila ![]()
@cilly píše:
Maji Mko na me plandalo
, ja bych to riskla o velikost mensi nez normalne nosi
. Ale objednavala jsem si z Ameriky z Baby Phat a sedelo to v pohode
.Ale treba Americkej Guess je velikananskej
.
@kamikaa píše:
@Weru taky ted šetřím![]()
a kolem vánoc to vypukne
.Ale ještě potřebuju šedou kabelku, bundu, kabátek(aby se hodil k válenkám, který mám asi 3 dny
)legíny a nějaký svetr k nim(delší)no a pak budu pokračovat v šetření
@cilly píše:
Cilly, maji vetsi cisla, manza ma XL a objednal si tricka quiksilver a ma je na spani, siroky a po kolena ![]()
@blorchi píše:
Jestli to sijou vetve tak je to stejne jedno,Brala bych o cislo vetsi, radsi
No, dívala jsem se na netu na tabulky velikostí a právě, že oni to mají větší než naše evropské velikosti. Aby v tom pak nebyl jak mravenec v kožichu. Trička má většinou M, bundu L, tak nevím, jestli bundu vzít znovu L nebo M.
Od větví to nebude, tohle je něco trochu lepšího. ![]()