Shopoholičky :)

• Fotoalbum (19)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5453
26.9.12 13:17

Jojo taky se hlásím, ale ted mám omezené možnosti :? .Ale i tak si to nenechám ujít, sice v menším množství ale pořád mě to drží. Až se vrátím do práce to bude :dance: :dance: :dance: :dance: .Ale doma s tím pochopení nemám teda :think: .Jo a na děti taky ráda nakupuju, hlavně na malou :*.Jinak v sekáčích já nic nevidím, asi neumím hledat a dle mého názoru to tam šíleně smrdí. brrr úplně to cítím. Ale moje kamarádka tam chodí ráda a vždycky přijde s něčím fakt úžasným, umí to nakombinovat to já prostě nedokážu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.9.12 13:17
@lukresia píše:
@blorchi :lol: jak dlouho by ti to vydrželo to nevím, já se už zařekla, že na nákup oblečení s ním nepůjdu, to totiž nebere konce, vezme si jedno a to samé tričko ve třech barvách a každou barvu ve dvou velikostech a vyzkouší všechno :roll: 8o a tak je to se vším :lol: já vletím do obchodu, většinou ani nezkouším a hledím být zas rychle venku… :D
:lol: :lol: :lol: aaaaaa, to je jak ten muj :lol:
Ja zase nakupuju stylem to mi bude sedet to nemusim zkouset, jen sem tam, kdyz si nejsem jista, tak zkousim :mrgreen:, chlap vzdycky zuri, ze musim vsechno zkouset, ze mi to nebude urcite sedet :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
26.9.12 13:18

Muj max.utok na obchody trval 12HODIN :mrgreen: a donesla jsem si jen jedno tricko z vyprodeje :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
46867
26.9.12 13:19
@kamikaa píše:
Jojo taky se hlásím, ale ted mám omezené možnosti :? .Ale i tak si to nenechám ujít, sice v menším množství ale pořád mě to drží. Až se vrátím do práce to bude :dance: :dance: :dance: :dance: .Ale doma s tím pochopení nemám teda :think: .Jo a na děti taky ráda nakupuju, hlavně na malou :*.Jinak v sekáčích já nic nevidím, asi neumím hledat a dle mého názoru to tam šíleně smrdí. brrr úplně to cítím. Ale moje kamarádka tam chodí ráda a vždycky přijde s něčím fakt úžasným, umí to nakombinovat to já prostě nedokážu.

Ja tohle taky moc neumim :(. Ja tam sem tam nakoupim obleceni pro nejmladsi po doma na zniceni.
Ja mam ted setrici obdobi do prosince, a pak to roztocim. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
@blorchi píše:
Muj max.utok na obchody trval 12HODIN :mrgreen: a donesla jsem si jen jedno tricko z vyprodeje :think: :lol:
:lol: :lol: tak to ja za kazdou cenu musim neco koupit :cert:, jak ne takmam zkazenej celej den.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236

Tak já bych zrovna potřebovala poradit. :mrgreen: :lol:

Manžel dostane v práci bundu, softshellovou. Bundy jim dojdou z USA a řešíme velikost. Amíci mají prý ty svoje hadry o něco větší. Máte s tím někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
26.9.12 13:21
@kamikaa píše:

Jj to mi vzdycky rika kamoska, ze to v sekaci hrozne smrdi, ze ona by tam nevlezla, ale kdyz ji donesu nejake dobrehadry tak je stastna jak blecha :mrgreen: Cim vetsi sekac tim lepe :pankac: Ja chodim k nam tady do nejdoho, a pani uz na me vzdycky mava ve dverich, dokonce uz mam 20procent slevu :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
5453
26.9.12 13:23

@Weru taky ted šetřím :mrgreen: :mrgreen: a kolem vánoc to vypukne :mrgreen: .Ale ještě potřebuju šedou kabelku, bundu, kabátek(aby se hodil k válenkám, který mám asi 3 dny :lol: )legíny a nějaký svetr k nim(delší)no a pak budu pokračovat v šetření :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
26.9.12 13:23
@cilly píše:
Tak já bych zrovna potřebovala poradit. :mrgreen: :lol:Manžel dostane v práci bundu, softshellovou. Bundy jim dojdou z USA a řešíme velikost. Amíci mají prý ty svoje hadry o něco větší. Máte s tím někdo zkušenosti?

Jestli to sijou vetve tak je to stejne jedno, :mrgreen: Brala bych o cislo vetsi, radsi ;)

• Citovat
  • Upravit
5453
26.9.12 13:25

@blorchi :pankac: :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :potlesk: a to se vyplatí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.9.12 13:26

Tak moje ulovky. Zatim jen pro dceru. Priste nafotim i neco sveho a zkusim kombinace. Snad najdu cas a prostor :lol:.
1. Guess tricka v outletshop(OS), cena cca 20 euro na jedno
2. Tommy Hilfiger OS pouhych 9 euro :dance:
3. Benetton OS cca 5 euro
4. bunda benetton OS cca 23 euro ( predstavuji si neco jinyho, ale zatim staci :nevim: )
5. Burrbery komplet uz noseny cena cca 20 euro :dance:
Zbytek fotek je NEXT jsem se v CR trosku rozsoupla, a pak jsem s eu pokladny malem slozila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.9.12 13:29
@cilly píše:
Tak já bych zrovna potřebovala poradit. :mrgreen: :lol:Manžel dostane v práci bundu, softshellovou. Bundy jim dojdou z USA a řešíme velikost. Amíci mají prý ty svoje hadry o něco větší. Máte s tím někdo zkušenosti?

Maji Mko na me plandalo :roll:, ja bych to riskla o velikost mensi nez normalne nosi :think:. Ale objednavala jsem si z Ameriky z Baby Phat a sedelo to v pohode :nevim: .Ale treba Americkej Guess je velikananskej :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.9.12 13:30
@kamikaa píše:
@Weru taky ted šetřím :mrgreen: :mrgreen: a kolem vánoc to vypukne :mrgreen: .Ale ještě potřebuju šedou kabelku, bundu, kabátek(aby se hodil k válenkám, který mám asi 3 dny :lol: )legíny a nějaký svetr k nim(delší)no a pak budu pokračovat v šetření :mrgreen:
:lol: Ja potrebuju zimni kozacky, valenky a zimni kabat :mrgreen:, a pak taky pokracuju v setreni, anebooo to vydrzim a nakoupim si v Rakousku v outletshopu, pac tam po Vanocich zacnou slevy a tak premyslim, uvidime jakou budu mit vydrz :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
26.9.12 13:32
@cilly píše:

Cilly, maji vetsi cisla, manza ma XL a objednal si tricka quiksilver a ma je na spani, siroky a po kolena :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
26.9.12 13:32
@blorchi píše:
Jestli to sijou vetve tak je to stejne jedno, :mrgreen: Brala bych o cislo vetsi, radsi ;)

No, dívala jsem se na netu na tabulky velikostí a právě, že oni to mají větší než naše evropské velikosti. Aby v tom pak nebyl jak mravenec v kožichu. Trička má většinou M, bundu L, tak nevím, jestli bundu vzít znovu L nebo M. :nevim: Od větví to nebude, tohle je něco trochu lepšího. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák