Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Celá já…ale chcete pobavit? Počítám, že jste v návalu radosti a zkoušení hader nejely ze zkušební kabinky na záchranářském lehátku.
Já dneska ano. No jo, jak jde o HM, tak se neznám ![]()
@lovelytelle píše:
@Weru no ja si je tam jeste pujdu zkusit, jdu s kamoskama na kavu tak mi snad poradej, je fakt ze je muzu nosit i po porodu, jsou cerny uzky, peknej strih.
v lindexu myvaj dobry akce a ty jejich veci jsou kvalitni a cenove srovnatelny s tescem, ale tam skoro nenakupuju, protoze to moc kvalitni nemaj.
Ja mam z F&F dvoje teplaky pro Lunu a jsou ji obrovsky v pase, takz etaky nic ![]()
@mucinka2 píše:
Ahoooooooooooooooooooooooooj, taky se hlasim do klubu
ja nakupuju pořad a cokolijezdim do německa pro oblečeni, potraviny, drogerii. mamem všeho zasoby.
když jedu na hadřiky tak mam žaludečni neurozu
mame tu krasny sekač, vonavy čisty, ja sama tam plno věci nakoupila.na leto asi 5 šaty, holce asi 10 jedny hezči než druhy.
jinač v řijnu jedu do prahy tak to bude nařez, jen mam prcka 18m a ten musi se mnou.toho nikdo nechce hlidat.
taky nakupuju odhadem a většinou mi to je.
jo a dik za ten tip na kabaty, juknu
a muj manžel nakupy nesnaši, ale když chce něco on tak ja trpím, horši, jak ženska. nedavno si kupoval bundu, on v ty kaře byl hodinu![]()
a pořád tak mi porad
![]()
mates řval, holka se nudila, očistec.
@Cuarentena píše:
Tak toto je vážně postižení. Neměly byste raději se sebou něco dělat, a ne se v tom ještě podporovat?
Kdyz jsou prachy a je nuda, co jinyho chces delat?
![]()
@mucinka2 píše:
@Weru koukam,že nakupuješ v OS v Rakousku??,pochopila jsem to dobře???nadherny věci, škoda, že tak daleko to bych měla přez celou republiku
ja nejraději nakupuju ve slevach, to mě pak tak blaži. dřiv mi to bylo jedno, ale přeci jen už jsme 4 tak to by byl masakr
a jinač ještě k mymu chlapovi on je tak hodnej, že mi řika tak si to kup, ale nema moc rad, když si kupuju botycož ted nutně potřebuju na zimu
a k tomu novy kabatek, něco v šedivy
,ale zatim jsem na nic nenarazila
Muj manzel me podvadi s tebou???
![]()
UUUplne to stejny, i kdyz mam nasetreny na nakupy, tak mi stejne neco koupi a nezustane u jedne veci, mne je to vetsinou blby
, ale co uz, ale jak jde o boty tak nema pochopeni
, pry jich mam dost, ale zimni nutne potrebuju ![]()
Nečetla jsem diskusi, ale tohle je téma přesně pro mě
Miluju nakupovaní a jsem ochotná utrácet šílené prachy za boty, hadry a kabelky. Naštěstí mám tolerantního manžela, i když někdy už taky remcá, že bych se měla jít léčit. Mám ráda nakupování i pro děti, hlavně u dcery se vyžívám. Tak a ted vás jdu dočíst ![]()
@Antosek píše:taky se hlásím… Já jsem minulý týden nakupovala jak smyslů zbavená. Ta cifra na konci nakupování byla celkem mazec
@RyBANA píše:
Celá já…ale chcete pobavit? Počítám, že jste v návalu radosti a zkoušení hader nejely ze zkušební kabinky na záchranářském lehátku.
Já dneska ano. No jo, jak jde o HM, tak se neznám
Jo a zapomněla jsem dodat, že nesnáším slevy, většinou je už vše přebrané a pak mě kolikrát nase.., když vidím věc, kterou mám doma už půl roku, slevněnou na polovinu ![]()
@derida píše:
Nečetla jsem diskusi, ale tohle je téma přesně pro měMiluju nakupovaní a jsem ochotná utrácet šílené prachy za boty, hadry a kabelky. Naštěstí mám tolerantního manžela, i když někdy už taky remcá, že bych se měla jít léčit. Mám ráda nakupování i pro děti, hlavně u dcery se vyžívám. Tak a ted vás jdu dočíst
@RyBANA píše:
Já dneska ano. No jo, jak jde o HM, tak se neznám
To si delas legraci, ze jo? Trefilo tez cenovky -55procent nebo coooo?
Tak to se mi jeste nestalo, aby me musel zachranarvyvezt z kabinky
![]()
Holky tak se pochlubte, jestli mate nejake ulovky, ja se strasne rada necham motivovat.
Dela mi sem tam problem byt „odvazana“ a bojim se kombinovat. Moc si v tom jeste neverim.
Pokud mate nejakej tip na podzimni sezonu, co je in co se nosi, tak budu rada.
Prikladam par foto, co uz jsem v jinych diskusich hazela a co me zaujalo.
@Weru píše:![]()
Ne ne? Co jsi delala?
Zkoušela si legíny a místo toho si dovezla domů tento módní doplněk ![]()