Shopoholičky :)

• Fotoalbum (19)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
26.9.12 14:16

Celá já…ale chcete pobavit? Počítám, že jste v návalu radosti a zkoušení hader nejely ze zkušební kabinky na záchranářském lehátku.
Já dneska ano. No jo, jak jde o HM, tak se neznám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.9.12 14:22
@lovelytelle píše:
@Weru no ja si je tam jeste pujdu zkusit, jdu s kamoskama na kavu tak mi snad poradej, je fakt ze je muzu nosit i po porodu, jsou cerny uzky, peknej strih.
v lindexu myvaj dobry akce a ty jejich veci jsou kvalitni a cenove srovnatelny s tescem, ale tam skoro nenakupuju, protoze to moc kvalitni nemaj.

Ja mam z F&F dvoje teplaky pro Lunu a jsou ji obrovsky v pase, takz etaky nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.9.12 14:25
@mucinka2 píše:
Ahoooooooooooooooooooooooooj, taky se hlasim do klubu :mrgreen:
ja nakupuju pořad a cokoli :mrgreen: jezdim do německa pro oblečeni, potraviny, drogerii. mamem všeho zasoby.
když jedu na hadřiky tak mam žaludečni neurozu :mrgreen:
mame tu krasny sekač, vonavy čisty, ja sama tam plno věci nakoupila.na leto asi 5 šaty, holce asi 10 jedny hezči než druhy.
jinač v řijnu jedu do prahy tak to bude nařez, jen mam prcka 18m a ten musi se mnou. :roll: toho nikdo nechce hlidat.
taky nakupuju odhadem a většinou mi to je. :think:
jo a dik za ten tip na kabaty, juknu :mrgreen:
a muj manžel nakupy nesnaši, ale když chce něco on tak ja trpím, horši, jak ženska. nedavno si kupoval bundu, on v ty kaře byl hodinu :cert: :cert: a pořád tak mi porad :zed: :zed: mates řval, holka se nudila, očistec. :mrgreen:
:lol: :lol: Muj si v Italii kupoval rifle a boty cca 3 hodiny, ale za odmenu jsem dostala saty a dalsi veci, co jsem si vybrala. :lol: Takze s eto i vyplatilo.
V Praze sjem na nakupech jeste nebyla. My tu mame ty outletshops mesta a tam je to ale masakr. :mrgreen: Predevsim, kdyz jsou slevy, to jse z outletove ceny jeste 50% -70% dole :dance: :dance:.
Jinak ja mam 11ti mesicni dceru a je to otres s ni nakupovat, rve pac chce vsechno…po mamince. Dam ji do ruk boty a je klid :lol:, ale pak chce zase nejaky obleceni :lol:. Tak jsem ji jednou zaparkovala mezi vesaky a ona si tam osahavala obleceni :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.9.12 14:26
@cilly píše:
Podporujeme českou nebo i světovou ekonomiku. :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.9.12 14:26
@Cuarentena píše:
Tak toto je vážně postižení. Neměly byste raději se sebou něco dělat, a ne se v tom ještě podporovat?

Kdyz jsou prachy a je nuda, co jinyho chces delat? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.9.12 14:29
@mucinka2 píše:
@Weru koukam,že nakupuješ v OS v Rakousku??,pochopila jsem to dobře???nadherny věci, škoda, že tak daleko to bych měla přez celou republiku :cert:
ja nejraději nakupuju ve slevach, to mě pak tak blaži. dřiv mi to bylo jedno, ale přeci jen už jsme 4 tak to by byl masakr :mrgreen:
a jinač ještě k mymu chlapovi on je tak hodnej, že mi řika tak si to kup, ale nema moc rad, když si kupuju boty :mrgreen: což ted nutně potřebuju na zimu :mrgreen: a k tomu novy kabatek, něco v šedivy :think:,ale zatim jsem na nic nenarazila :cert:

Muj manzel me podvadi s tebou??? 8o :cert: :lol:
UUUplne to stejny, i kdyz mam nasetreny na nakupy, tak mi stejne neco koupi a nezustane u jedne veci, mne je to vetsinou blby :oops:, ale co uz, ale jak jde o boty tak nema pochopeni :(, pry jich mam dost, ale zimni nutne potrebuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114

Nečetla jsem diskusi, ale tohle je téma přesně pro mě :palec: Miluju nakupovaní a jsem ochotná utrácet šílené prachy za boty, hadry a kabelky. Naštěstí mám tolerantního manžela, i když někdy už taky remcá, že bych se měla jít léčit. Mám ráda nakupování i pro děti, hlavně u dcery se vyžívám. Tak a ted vás jdu dočíst :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
@Antosek píše: :mavam: taky se hlásím… Já jsem minulý týden nakupovala jak smyslů zbavená. Ta cifra na konci nakupování byla celkem mazec :lol:
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.9.12 14:30
@RyBANA píše:
Celá já…ale chcete pobavit? Počítám, že jste v návalu radosti a zkoušení hader nejely ze zkušební kabinky na záchranářském lehátku.
Já dneska ano. No jo, jak jde o HM, tak se neznám :mrgreen:
:lol: :lol: Ne ne? Co jsi delala? :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
26.9.12 14:30

Jo a zapomněla jsem dodat, že nesnáším slevy, většinou je už vše přebrané a pak mě kolikrát nase.., když vidím věc, kterou mám doma už půl roku, slevněnou na polovinu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.9.12 14:31
@derida píše:
Nečetla jsem diskusi, ale tohle je téma přesně pro mě :palec: Miluju nakupovaní a jsem ochotná utrácet šílené prachy za boty, hadry a kabelky. Naštěstí mám tolerantního manžela, i když někdy už taky remcá, že bych se měla jít léčit. Mám ráda nakupování i pro děti, hlavně u dcery se vyžívám. Tak a ted vás jdu dočíst :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: vitej mezi nami :lol:
Chlap ma jakz takz pochopeni, anebo uz si zvykl :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
26.9.12 14:31
@RyBANA píše:
Já dneska ano. No jo, jak jde o HM, tak se neznám :mrgreen:

To si delas legraci, ze jo? Trefilo tez cenovky -55procent nebo coooo? :mrgreen: :mrgreen: Tak to se mi jeste nestalo, aby me musel zachranarvyvezt z kabinky :mrgreen: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
46867
26.9.12 14:33

Holky tak se pochlubte, jestli mate nejake ulovky, ja se strasne rada necham motivovat.
Dela mi sem tam problem byt „odvazana“ a bojim se kombinovat. Moc si v tom jeste neverim.
Pokud mate nejakej tip na podzimni sezonu, co je in co se nosi, tak budu rada.
Prikladam par foto, co uz jsem v jinych diskusich hazela a co me zaujalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
26.9.12 14:37
@Weru píše: :lol: :lol: Ne ne? Co jsi delala? :lol:

Zkoušela si legíny a místo toho si dovezla domů tento módní doplněk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Antosek
26.9.12 14:39

@Weru :pankac: ty červené valenky jsou super…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák