Shopoholičky :)

• Fotoalbum (19)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2976
26.9.12 15:31

Sekáče taky nemusím, tak trochu se těch hader štítím, ale teď mě donutila kamarádka abych šla s ní, stála jsem u dveří, ona hrabala a našla rifle i pro mě, jsou suprové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
26.9.12 15:31
@Antosek píše:
@derida tak to je potom o něčem jiném… ;). Je to tam levnějí než u nás?

Je to tam podstatně levnější a Taloši jsou super v tom, že ti v hodně obchodech dají i slevu jako stálé zákaznici :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
26.9.12 15:32
@jonatanka píše:
@blorchi Jj to máš pravdu, já to se synem taky nezvládám. Nakupuji ráda, ale výhradně sama, ani kamarádku nepotřebuji, teď jsem měla v září jedno dopoledne hlídání, tak jsem vyrazila a trochu doplnila šatník.

Ja taky nejradsi chodim sama, bez kamaradek, klidne si i sama zajdu na kafe :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Antosek
26.9.12 15:33

@derida tak to je super. Hned bych se tam jela podívat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13114
26.9.12 15:34
@blorchi píše:
Ja taky nejradsi chodim sama, bez kamaradek, klidne si i sama zajdu na kafe :mrgreen:

Já též, ale já jsem expert v rychlosti nakupování. V obchodech většinou nic nezkouším, vše odzkouším doma a když mi něco není, tak chodím měnit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Antosek
26.9.12 15:34
@blorchi píše:
Ja taky nejradsi chodim sama, bez kamaradek, klidne si i sama zajdu na kafe :mrgreen:

já chodím zásadně s mamkou. Sama ne, protože potřebuji slyšet od druhého, že mi to sluší a s přítelem to je o nervy :zed:

• Citovat
  • Upravit
35713
26.9.12 15:35

Ja chodim hodne do Zary, tady to stoji o dost min nez v cechach. Hlavne tu maji! vsude milion bot za par euro.
Posledni super kup mam slevneny krasny boty od nejake japonske navrharky o 70 % :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
@derida píše:
Já též, ale já jsem expert v rychlosti nakupování. V obchodech většinou nic nezkouším, vše odzkouším doma a když mi něco není, tak chodím měnit :mrgreen:

Ja taky, presne :mrgreen: Ale ja uz jsem natolik vycvicena, ze mi vetsinou vsechno sedi 8) :lol:

• Citovat
  • Upravit
13114
@Antosek píše:
@derida tak to je super. Hned bych se tam jela podívat :mrgreen:

jj, to je jiné nakupováníčko :mrgreen: hlavně tam seženeš hodně značek, které u nás ještě nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
26.9.12 15:36
@blorchi píše:
Ja taky, presne :mrgreen: Ale ja uz jsem natolik vycvicena, ze mi vetsinou vsechno sedi 8) :lol:

Mně taky, tím, že nakupuju u stejných značek, tak už znám velikosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
@blorchi píše:

Blorchi mluvíš mi z duše…já si dám sama i střik :oops:…a sleduji ty lidi… :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
@pikola píše:
Ja chodim hodne do Zary, tady to stoji o dost min nez v cechach. Hlavne tu maji! vsude milion bot za par euro.
Posledni super kup mam slevneny krasny boty od nejake japonske navrharky o 70 % :-)

Je tam bych to chtela navstivit, tady u nas zadne poradne boty a kdyz tak drahe.Prez net zase objednavat nechci, botu musim zkusit. A poradny obchod hoodne daleko :cert:

• Citovat
  • Upravit
2976
26.9.12 15:37

Tak to já zkoušet musím všechno, pořád mi kolísá váha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
26.9.12 15:37
@pikola píše:
Posledni super kup mam slevneny krasny boty od nejake japonske navrharky o 70 % :-)

Mně se libí Zara pro děti, fakt se tam dají sehnat super kousky. Ted jsme malé koupila krásnou kožešinovou vestu a k tomu kozačky ke kolenům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
26.9.12 15:38
@jonatanka píše:
Blorchi mluvíš mi z duše…já si dám sama i střik :oops:…a sleduji ty lidi… :pankac: :pankac:

Joo presne a kdyz si jeste zapalim cigarko… 8) :mrgreen: A nikdo nemusi vedet, ze mam v penezence kolikrat sotva na autobus :mrgreen: :mrgreen: Je treba si trochu uzit, i kdyz nejsou prachy, aspon ten pocit :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák