Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Sekáče taky nemusím, tak trochu se těch hader štítím, ale teď mě donutila kamarádka abych šla s ní, stála jsem u dveří, ona hrabala a našla rifle i pro mě, jsou suprové.
@Antosek píše:
@derida tak to je potom o něčem jiném…. Je to tam levnějí než u nás?
Je to tam podstatně levnější a Taloši jsou super v tom, že ti v hodně obchodech dají i slevu jako stálé zákaznici ![]()
@jonatanka píše:
@blorchi Jj to máš pravdu, já to se synem taky nezvládám. Nakupuji ráda, ale výhradně sama, ani kamarádku nepotřebuji, teď jsem měla v září jedno dopoledne hlídání, tak jsem vyrazila a trochu doplnila šatník.
Ja taky nejradsi chodim sama, bez kamaradek, klidne si i sama zajdu na kafe ![]()
@blorchi píše:
Ja taky nejradsi chodim sama, bez kamaradek, klidne si i sama zajdu na kafe
Já též, ale já jsem expert v rychlosti nakupování. V obchodech většinou nic nezkouším, vše odzkouším doma a když mi něco není, tak chodím měnit ![]()
@blorchi píše:
já chodím zásadně s mamkou. Sama ne, protože potřebuji slyšet od druhého, že mi to sluší a s přítelem to je o nervy ![]()
Ja chodim hodne do Zary, tady to stoji o dost min nez v cechach. Hlavne tu maji! vsude milion bot za par euro.
Posledni super kup mam slevneny krasny boty od nejake japonske navrharky o 70 % ![]()
@derida píše:
Já též, ale já jsem expert v rychlosti nakupování. V obchodech většinou nic nezkouším, vše odzkouším doma a když mi něco není, tak chodím měnit
Ja taky, presne
Ale ja uz jsem natolik vycvicena, ze mi vetsinou vsechno sedi
![]()
@Antosek píše:
@derida tak to je super. Hned bych se tam jela podívat
jj, to je jiné nakupováníčko
hlavně tam seženeš hodně značek, které u nás ještě nejsou.
@blorchi píše:
Ja taky, presneAle ja uz jsem natolik vycvicena, ze mi vetsinou vsechno sedi
![]()
Mně taky, tím, že nakupuju u stejných značek, tak už znám velikosti.
@blorchi píše:
Blorchi mluvíš mi z duše…já si dám sama i střik
…a sleduji ty lidi…
![]()
@pikola píše:
Ja chodim hodne do Zary, tady to stoji o dost min nez v cechach. Hlavne tu maji! vsude milion bot za par euro.
Posledni super kup mam slevneny krasny boty od nejake japonske navrharky o 70 %
Je tam bych to chtela navstivit, tady u nas zadne poradne boty a kdyz tak drahe.Prez net zase objednavat nechci, botu musim zkusit. A poradny obchod hoodne daleko ![]()
@pikola píše:
Posledni super kup mam slevneny krasny boty od nejake japonske navrharky o 70 %
Mně se libí Zara pro děti, fakt se tam dají sehnat super kousky. Ted jsme malé koupila krásnou kožešinovou vestu a k tomu kozačky ke kolenům.
@jonatanka píše:
Blorchi mluvíš mi z duše…já si dám sama i střik…a sleduji ty lidi…
![]()
Joo presne a kdyz si jeste zapalim cigarko…
A nikdo nemusi vedet, ze mam v penezence kolikrat sotva na autobus
Je treba si trochu uzit, i kdyz nejsou prachy, aspon ten pocit ![]()