Shopoholičky :)

• Fotoalbum (19)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
46867
26.9.12 23:00
@derida píše:
Tak kdyby mi stačilo na nákupy do Milána 20tis., tak by byl můj manžel velmi potěšen :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.9.12 23:02
@cilly píše: :hug: díky za nabídku, ale já je zítra skočím koupit :mrgreen: Velikost má 20.

Tak my mame doma 19/20 nebo 20/21, ok. Male se totiz vyzouvaji, jak maji ten suchej zip vzadu, tak se rozlepuje :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
26.9.12 23:03
@Weru píše:
aha :lol:, tak to nehrozi. To mi tady nepredepisi :cert:

to asi ne, musela bys mít známou lékařku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.9.12 23:04
@derida píše:
Tak u nás už manžel rezignoval, ví, že jsem uchyl na boty a kabelky. Prostě na každou sezonu musím mít aspon tak 6tery nové kozačky :oops: FAkt si kolikrát říkám, že jsem zralá na léčení.
:lol: Tak ja kdybych mela neomezene moznosti, tak si koupim i desatero :mrgreen:.
Ale ty nemam, takze musim poskromnu :mrgreen:.
Tak na leceni jsem zrala i ja, jsem stastna kdyz nakupuju nestastna kdyz setrim :mrgreen:.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.9.12 23:05
@derida píše:
to asi ne, musela bys mít známou lékařku.

Doktor je shovivavy v CR, ale pochybuju, ze by do toho sel, jen kvuli memu poteseni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
26.9.12 23:06
@Weru píše:
Tak my mame doma 19/20 nebo 20/21, ok. Male se totiz vyzouvaji, jak maji ten suchej zip vzadu, tak se rozlepuje :cert:

Ty máš doma dvoje? :-O No, uvidím, jak to bude Justýnce sedět na noze. Chci je spíš na parádu do kočárku, na chození to moc není. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
26.9.12 23:06
@Weru píše:
Mozna v Amstru, ale my tady mame teda levneji nez v CR. Restaurace, doktori ano. Na obleceni jezdim do outletu a ve sleve v normalnich sopech si chlap kupuje Hilfigera za 20-40 euro :nevim:. Ovocem si nejsem jista, pac je v CR nemusim kupovat, ale napr brokolice 90 centu, mango 80 centu, hovezi z te farmy 1,40 euro na 100 g, Friso( UM stejne jako Sunar v CR) 8 euro, sklenicka s vyzivou 86 centu, kase horove od Nestle 2 ks v baleni 1 euro v CR 50 Kc, sunka 95 % 1,50, mne to prijde levnejsi o dost oproti CR. S Italii neumim srovnavat byli jsm etam jednou. :nevim:

Tak to čučím, já jsem jezdila nakupovat do Alberheijn(už si nepamatuju jak se to píše) a ovoce, zelenina, pečivo atd. základní věci byly dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
26.9.12 23:08
@Weru píše:
Doktor je shovivavy v CR, ale pochybuju, ze by do toho sel, jen kvuli memu poteseni :lol:

Ale jo, v dnešní době ti to někteří předepíšou, hodně známých to používá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
26.9.12 23:09
@Weru píše: :lol: Tak ja kdybych mela neomezene moznosti, tak si koupim i desatero :mrgreen:.
Ale ty nemam, takze musim poskromnu :mrgreen:.
Tak na leceni jsem zrala i ja, jsem stastna kdyz nakupuju nestastna kdyz setrim :mrgreen:.

Já třeba neumím jít do obchodu a odcházet s prázdnou :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Antosek
27.9.12 08:20
@derida píše:
Já třeba neumím jít do obchodu a odcházet s prázdnou :oops:

to já taky ne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
711
27.9.12 09:01

Holky nečetla jsem celou diskuzi, ale na začátku se objevilo slovo „válenky“ jako nějaká část oblečení a já nevím co to je? Prosím rozšiřte mi obzor. Jinak si ráda počtu, ale nepřidám se. Nakupování za boha nesnáším a mohu ho srovnat s návštěvou u zubaře, tak mě to trápí, když musím jí nakupovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
27.9.12 09:04

Ahooooj, tak manžel souhlasi s vikendovymi nakupečky. však on taky něco chce. :mrgreen:
ja bych taky utracela vic, ale přeci jen jsme normalni rodina.jo vlastěn soused tvrdi, že jsme bohaty :think: tak to je fajn, to utratime misto 20 tis.tak 50 tis. a nebo vic :think: :mrgreen:
je jasny, že každa utratime dle svych možnosti, ale ja si nestěžujuuuu :mrgreen:
doufam, že o vikendu bude malej v pohodě a moje nadšení z nakupu pochopi :mrgreen:
dcerka bude u babičky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Antosek
27.9.12 09:07

Ahoj holky, přítel slaví v sobotu narozeniny, takže půjdeme nakupovat. Snad něco dostanu i já :pankac: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7376
27.9.12 09:08

Si říkám, že bych se měla jít léčit, já vidím slevy, krásné věci, mít milion, tak ho tam nechám :DD samo, že ne všechno koupím, třeba plíseň ve slevě si odpustím.. :DD ale je to konec toto :DD Teď v září je situace klidnější, ale po vánocích? to budou zase záchvaty :DD 20tisíc na měsíc? lol, mám na utratu 2, zbytek je jídlo a pod… jéé 20 tisíc… aaaaaaaaaaa :DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
27.9.12 10:25

Ahojky, ráda se přidám, jsem taky zralá na léčení 8o :roll: :mrgreen:
Teď každým dnem budu rodit, takže si dávám trošku pauzičku, ale už se těším až zase naběhnu, hlavně se určitě vyřádím na prckovi :mrgreen:

Jak jste tu básnili nad Švýcarskem - tak teda já bych tam nežila ani za zlatý prase. Jezdila jsem tam do nedávna pracovat - vydělávat na moje nákupy :lol: :lol: a na práci dobrý, peníze v porovnání s ČR uplně někde jinde, ale ty lidi tam..no děsný. Myslím že zlatý NL - ikdyž nemůžu srovnávat…

Co se týká kozaček letos - taky nutně potřebuju, ale zatím je to teda bída všude, tak si pěkně počkám. Nohu mám taky 41 :roll: tak je to zážitek. A ještě štíhlý lýtko k tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák