Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@derida píše:
Tak kdyby mi stačilo na nákupy do Milána 20tis., tak by byl můj manžel velmi potěšen![]()
@cilly píše:díky za nabídku, ale já je zítra skočím koupit
Velikost má 20.
Tak my mame doma 19/20 nebo 20/21, ok. Male se totiz vyzouvaji, jak maji ten suchej zip vzadu, tak se rozlepuje ![]()
@Weru píše:
aha, tak to nehrozi. To mi tady nepredepisi
to asi ne, musela bys mít známou lékařku.
@derida píše:
Tak u nás už manžel rezignoval, ví, že jsem uchyl na boty a kabelky. Prostě na každou sezonu musím mít aspon tak 6tery nové kozačkyFAkt si kolikrát říkám, že jsem zralá na léčení.
@derida píše:
to asi ne, musela bys mít známou lékařku.
Doktor je shovivavy v CR, ale pochybuju, ze by do toho sel, jen kvuli memu poteseni ![]()
@Weru píše:
Tak my mame doma 19/20 nebo 20/21, ok. Male se totiz vyzouvaji, jak maji ten suchej zip vzadu, tak se rozlepuje
Ty máš doma dvoje?
No, uvidím, jak to bude Justýnce sedět na noze. Chci je spíš na parádu do kočárku, na chození to moc není. ![]()
@Weru píše:
Mozna v Amstru, ale my tady mame teda levneji nez v CR. Restaurace, doktori ano. Na obleceni jezdim do outletu a ve sleve v normalnich sopech si chlap kupuje Hilfigera za 20-40 euro. Ovocem si nejsem jista, pac je v CR nemusim kupovat, ale napr brokolice 90 centu, mango 80 centu, hovezi z te farmy 1,40 euro na 100 g, Friso( UM stejne jako Sunar v CR) 8 euro, sklenicka s vyzivou 86 centu, kase horove od Nestle 2 ks v baleni 1 euro v CR 50 Kc, sunka 95 % 1,50, mne to prijde levnejsi o dost oproti CR. S Italii neumim srovnavat byli jsm etam jednou.
Tak to čučím, já jsem jezdila nakupovat do Alberheijn(už si nepamatuju jak se to píše) a ovoce, zelenina, pečivo atd. základní věci byly dražší.
@Weru píše:
Doktor je shovivavy v CR, ale pochybuju, ze by do toho sel, jen kvuli memu poteseni
Ale jo, v dnešní době ti to někteří předepíšou, hodně známých to používá.
@Weru píše:Tak ja kdybych mela neomezene moznosti, tak si koupim i desatero
.
Ale ty nemam, takze musim poskromnu.
Tak na leceni jsem zrala i ja, jsem stastna kdyz nakupuju nestastna kdyz setrim.
Já třeba neumím jít do obchodu a odcházet s prázdnou ![]()
@derida píše:
Já třeba neumím jít do obchodu a odcházet s prázdnou
to já taky ne ![]()
Holky nečetla jsem celou diskuzi, ale na začátku se objevilo slovo „válenky“ jako nějaká část oblečení a já nevím co to je? Prosím rozšiřte mi obzor. Jinak si ráda počtu, ale nepřidám se. Nakupování za boha nesnáším a mohu ho srovnat s návštěvou u zubaře, tak mě to trápí, když musím jí nakupovat ![]()
Ahooooj, tak manžel souhlasi s vikendovymi nakupečky. však on taky něco chce. ![]()
ja bych taky utracela vic, ale přeci jen jsme normalni rodina.jo vlastěn soused tvrdi, že jsme bohaty
tak to je fajn, to utratime misto 20 tis.tak 50 tis. a nebo vic
![]()
je jasny, že každa utratime dle svych možnosti, ale ja si nestěžujuuuu ![]()
doufam, že o vikendu bude malej v pohodě a moje nadšení z nakupu pochopi ![]()
dcerka bude u babičky ![]()
Ahoj holky, přítel slaví v sobotu narozeniny, takže půjdeme nakupovat. Snad něco dostanu i já
![]()
Si říkám, že bych se měla jít léčit, já vidím slevy, krásné věci, mít milion, tak ho tam nechám
samo, že ne všechno koupím, třeba plíseň ve slevě si odpustím..
ale je to konec toto
Teď v září je situace klidnější, ale po vánocích? to budou zase záchvaty
20tisíc na měsíc? lol, mám na utratu 2, zbytek je jídlo a pod… jéé 20 tisíc… aaaaaaaaaaa ![]()
Ahojky, ráda se přidám, jsem taky zralá na léčení
![]()
Teď každým dnem budu rodit, takže si dávám trošku pauzičku, ale už se těším až zase naběhnu, hlavně se určitě vyřádím na prckovi ![]()
Jak jste tu básnili nad Švýcarskem - tak teda já bych tam nežila ani za zlatý prase. Jezdila jsem tam do nedávna pracovat - vydělávat na moje nákupy
a na práci dobrý, peníze v porovnání s ČR uplně někde jinde, ale ty lidi tam..no děsný. Myslím že zlatý NL - ikdyž nemůžu srovnávat…
Co se týká kozaček letos - taky nutně potřebuju, ale zatím je to teda bída všude, tak si pěkně počkám. Nohu mám taky 41
tak je to zážitek. A ještě štíhlý lýtko k tomu.