Kde najít práci v době kovidu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56136
16.10.20 15:56

Rohlik, Kosik, nabiraji na plneni online nakupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.20 16:18

kde najít práci v době kovidu

To vím, ale jen brigádně, potřebuji hpp jsem na vše sama a platím alimenty…potřebují mít určitý jistý příjem, kurz, no tak ano, ale momentálně nemám peníze na kurz..budu muset do té fabriky už to tak vidím.

• Citovat
  • Upravit
74217
16.10.20 17:38

Zkus sanitarku nebo jinou pomocnou praci v nemocnici, v domech pro seniory :nevim:. Necekej nabidky na netu, ale primo je oslov, ze praci hledas, ze si k dispozici. Ted budou radi za kazdou hozenou ruku.
Jinak nebyt zamestnana, tak pujdu klidne brigadne a klidne mimo obor. Abych neco delala. Nechtela bych viset na UP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106458
16.10.20 17:46
@AnastazieB píše:
Přesně tak, řidiči se hodí vždycky a všude.

ale ty platy nejsou moc motivační za tu otročinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
16.10.20 17:50

Myslim, ze Alza mela inzerci, ze hledaji pracovniky 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106458
16.10.20 17:56
@JezinkaBezinka píše:
Myslim, ze Alza mela inzerci, ze hledaji pracovniky 🙂

Inzerce je spousta, akorát ti nikdo neodepíše nebo maximálně, ze vybrali někoho jiného.
Konkretne rohliku, kosiku, Alze a pod jsem reagovala několikrát a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106458
16.10.20 18:00
@Kelsey píše:
Zkus sanitarku nebo jinou pomocnou praci v nemocnici, v domech pro seniory :nevim:. Necekej nabidky na netu, ale primo je oslov, ze praci hledas, ze si k dispozici. Ted budou radi za kazdou hozenou ruku.
Jinak nebyt zamestnana, tak pujdu klidne brigadne a klidne mimo obor. Abych neco delala. Nechtela bych viset na UP.

no ja jsem si to s tímhle stylem uvazovaní pekne s UP pos…
Vzala jsem prozatímní práci na castecny úvazek a místo podpory z předesleho slušného platu, bych mela podporu z toho…takze na urad ani nemuzu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
16.10.20 18:36

Dr. Max eshop hledá zaměstnance do skladu nebo zkusit nějaký jiný eshop s vychystavanim zboží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.10.20 23:24

Dobry vecer, chtel bych se zeptat jestli nekdo nevi kolik plati ikea v ostrave jako pozice picker vychystavac dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.20 08:11

Do Dr. Max jsem se kdysi hlásila a potom dali předsnost někomu jinému, byla jsem si to tam vyzkoušet, za mě mi to i šlo, ale hlásilo se nás tam víc. Oni to mají v záznamech…nikde není psané, že když hledají, že vás vezmou. Hodně dneska chtějí, aby si člověk tu práci předem vyzkoušel než nastoupí…
I ten rohlík, to jsou brigády na pár dní v týdnu, ale copak můžu mít brigádu, nestuduji atp. a z brigády mi nic nepůjde na důchod, nárok na dovolenou nemocenskou? Je to pár kaček. Potřebuji aspoň 15 čistého, práci na hpp natrvalo. Z úp bych se musela odhlásit, můžu si vydělat jen něco málo na brigádu, to mi nepomůže.
A jak zmiňuje Venetia výše, jsou pořád nějaké nabídky a ještě tak před měsícem, kdy jsem práci zkoušela hledat při zaměstnání, mě zvali na pohovory, kvůli práci jsem na pár z nich ani nemohla jít a tak mi to uteklo, ale ted mi také neodepisují na moje reakce.
Měla jsem tam vydržet jako ta kolegyně, počkat do jara až pandemie odezní, co už. Slévárna to jistí. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.10.20 11:04

Dokonce už ani v tom Daikinu mě nechtějí, tak ted nevím, možná jedině agentura zatím na čas, tam by neměl být problém, nebo slévárna, spoléhat se na to, že budu živa z prodeje parfémů nemůžu.

• Citovat
  • Upravit
386
19.10.20 19:12

Škoda že nemáte maturitu, chápu dobře že máte vyuční list -prodavačka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.20 19:25

Ano jsem vyučená obor potrav. zboží. Půjdu bud Notino sklad balit kosmetiku, nebo Imi Modřice fabrika..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat