Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Mně se teď nejvíc osvědčil Marketplace. Na bazoši občas taky něco prodám, ale prodávala jsem tam i autosedačku a lehátko asi 3 měsíce a nezájem, dala jsem to na Marketplace a hned se mi ozvala paní a vzala si to. Věci dávám tak za 1/3 ceny a prodávám jen dražší kousky, většinu oblečení, kojící polštář, hračky jsem darovala na charitu. Oslovila jsem místní charitu, zda mají zájem a taky si hned přijeli. A nejhorší zkušenost mám s místní bazárkovou skupinou na FB, lidé napíší, zamluví si to, ale už se pak neozvou.
@Anonymní píše:
Ahoj všem,
jdu si dát poradit. Kde mám prodat kočárek, přebalovací pult, hračky na kočárek i nějaké to oblečení. Na bazaru mám nafoceno a nic. Vše po jednom dítěti jako nové. Je mi líto vyhodit. Nejlépe Praha západ a Kladenkso
V okamžiku, kdy vidím takový inzerát, vše jako nové po jednom dítěti, tak nemám zájem.
Z logiky věci to nemůže být jako nové.
Starší dcera byla vzorná a přesto se kočárek skládáním škrábl.
Když jsem se reálně na rádoby jako nové, šla podívat, tak to nikdy tak nebylo a musela bych být blaženě, kdybych to koupila.
Když koupím kočár za 20 000 Kč, tak ho prodám za tři i s vybavením a jsem s tím smířená.
Pak se mě často lidé ptají, proč skoro novou věc prodávám tak levně. Já mám dobrý pocit, oni spokojení a já se té věci zabavila.
Ta věc takovou hodnotu neměla ani při koupi. Ale je to pro dítě a to je drahé, protože to lidi koupí.
Ahoj, dej mi odkaz klidne do SZ, at mohu posoudit.
Velkou roli hrají fotky, cena a taky čas… prostě trpělivost.
Nejlepší na okolní skupiny - FB marketplace, potom zdejší bazar na emimi a pak Vinted