Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Milé dámy, netušíte, prosím, kde legálně lze nabídnout k prodeji oblečení ( mix nové i mírně nošené ) tak, abych nemusela strávit mládí na vinted ( kde to stejně nikdo nekoupí )? Existují nějaké jarmarky, kde to člověk udá?
Moc děkuji!
@Yoyomatka píše:
Milé dámy, netušíte, prosím, kde legálně lze nabídnout k prodeji oblečení ( mix nové i mírně nošené ) tak, abych nemusela strávit mládí na vinted ( kde to stejně nikdo nekoupí )? Existují nějaké jarmarky, kde to člověk udá?Moc děkuji!
tak všichni ti doporučí ten vinted, nebo fb skupiny - ale prostě a jednoduše - oblečení pro dospělé je téměř neprodejné už řádku let,
bazárky naživo se někde konají, ale co vím, tak pouze dětské, a ani to už nefrčí, u nás nedávno byl, po covidu první, vždy tam bylo narváno a teď nula nula nic, žádní kupující
Podle mě se na vinted věci prodat dají, aspoň mě se občas zadaří. Ale je nutné si uvědomit, že je to spíš v řádu desítek korun, max stovka dvě za lepší kousky. Když občas vidím ceny, co si tam prodejci dají, tak si říkám, zdali neupadli na zem.
jinak jsem něco málo prodala na bazoši, aukru, ale fakt minimálně.
Tak jestli chceš poradit „live“ místa a ne internet, asi by nebylo od věci napsat, odkud jsi. Těžko ti k něčemu bude radit jarmark v Ostravě, jestli jsi z Aše…
@BrnackaM píše:
Podle mě se na vinted věci prodat dají, aspoň mě se občas zadaří. Ale je nutné si uvědomit, že je to spíš v řádu desítek korun, max stovka dvě za lepší kousky. Když občas vidím ceny, co si tam prodejci dají, tak si říkám, zdali neupadli na zem.jinak jsem něco málo prodala na bazoši, aukru, ale fakt minimálně.
Já jsem na vintedu rozprodala skříne, potřebovala jsem uvolnit místo, protože rekonstruujeme, ženský mi to škubaly od ruk
ale teda dávala jsem to fakt skoro zadarmo vzhledem k tomu, kolik to stalo původně v obchodech
takže kdo nemůže prodat, má to moc drahy, to je jednoduchá matematika
když je cena dobra, prodá se snad vše ![]()