Kde prodat oblečení live

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
29.3.23 13:42

Kde prodat oblečení live

Milé dámy, netušíte, prosím, kde legálně lze nabídnout k prodeji oblečení ( mix nové i mírně nošené ) tak, abych nemusela strávit mládí na vinted ( kde to stejně nikdo nekoupí )? Existují nějaké jarmarky, kde to člověk udá?

Moc děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
75959
29.3.23 13:44
@Yoyomatka píše:
Milé dámy, netušíte, prosím, kde legálně lze nabídnout k prodeji oblečení ( mix nové i mírně nošené ) tak, abych nemusela strávit mládí na vinted ( kde to stejně nikdo nekoupí )? Existují nějaké jarmarky, kde to člověk udá?Moc děkuji!

tak všichni ti doporučí ten vinted, nebo fb skupiny - ale prostě a jednoduše - oblečení pro dospělé je téměř neprodejné už řádku let,
bazárky naživo se někde konají, ale co vím, tak pouze dětské, a ani to už nefrčí, u nás nedávno byl, po covidu první, vždy tam bylo narváno a teď nula nula nic, žádní kupující

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2000
29.3.23 14:10

Swapni to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
29.3.23 14:13

Podle mě se na vinted věci prodat dají, aspoň mě se občas zadaří. Ale je nutné si uvědomit, že je to spíš v řádu desítek korun, max stovka dvě za lepší kousky. Když občas vidím ceny, co si tam prodejci dají, tak si říkám, zdali neupadli na zem.

jinak jsem něco málo prodala na bazoši, aukru, ale fakt minimálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6659
29.3.23 14:55

Tak jestli chceš poradit „live“ místa a ne internet, asi by nebylo od věci napsat, odkud jsi. Těžko ti k něčemu bude radit jarmark v Ostravě, jestli jsi z Aše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14564
29.3.23 16:50
@BrnackaM píše:
Podle mě se na vinted věci prodat dají, aspoň mě se občas zadaří. Ale je nutné si uvědomit, že je to spíš v řádu desítek korun, max stovka dvě za lepší kousky. Když občas vidím ceny, co si tam prodejci dají, tak si říkám, zdali neupadli na zem.jinak jsem něco málo prodala na bazoši, aukru, ale fakt minimálně.

Já jsem na vintedu rozprodala skříne, potřebovala jsem uvolnit místo, protože rekonstruujeme, ženský mi to škubaly od ruk :lol: ale teda dávala jsem to fakt skoro zadarmo vzhledem k tomu, kolik to stalo původně v obchodech :lol: takže kdo nemůže prodat, má to moc drahy, to je jednoduchá matematika :lol: když je cena dobra, prodá se snad vše :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
29.3.23 16:52

@Semtex jj, souhlas. Já jsem na vinted taky docela úspěšná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák