Levné svatební šaty ke koupi

98
23.3.23 09:24

Levné svatební šaty ke koupi

Holky poraďte, kde koupit levně svatební šaty. V mém okolí je X svatebních salonů, ale jenom 2 z nich mají šaty i na prodej a tam jsem si nevybrala… Nevadí mi šaty objednat online (ale kde, aby to nebyl AliExpress?) a nevadí mi mít ani šaty z druhé ruky. Cenu si představuju do 10 tisíc - budeme mít v podstatě jenom obřad, focení a oběd a to ve složení my, dcera, svědci a rodiče, takže budu mít šaty na sobě asi tak půl dne, nechci za ně dát majlant, ale ani nechci, aby vypadaly lacině. :nevim:
Svatba bude v říjnu, takže ideálně dlouhý nebo 3/4 rukáv, ale nikde jsem nenašla pěkné, takže už beru asi i na ramínka…
Nejvíc se mi líbí ty viz. fotky, takže něco na tento styl.. problém je, že fotky jsou právě z AliExpresu a podobných eshopů, ze kterých objednat asi úplně nechci, aby mi nedošel jenom kus záclony :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35948
23.3.23 09:30

A proč si je nechceš půjčit? Jinak zkus stránky beremese.cz jestli to teda ještě existuje, tam jich bude hafo na prodej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13245
23.3.23 09:32

Zkus vinted.
https://www.vinted.cz/…ty-s-vleckou
Tyhle mi přijdou podobné tomu, co hledáš…
Akorát teda je paní tahala po blátě…
Ale myslím si, že bys tam mohla najít to, co sháníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
23.3.23 09:37

@pikola Protože chci mít svoje, koupené:)
Na beremese jsem nic nenašla:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
23.3.23 09:38

@Magical-eyes Vinted mám projekty celý včetně polských uživatelek:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
23.3.23 09:41

Ještě teda doplním, že mám trošku problém i s velikostí - potřebuju vel.36, ale přes prsa mám 95cm, což u většiny šatů odpovídá L :roll: Výšku až tak neřeším, jsem sice maličká (154cm), ale nechám je zkrátit, s tím počítám u všech šatů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35948
23.3.23 09:43
@Marti.eM píše:
@pikola Protože chci mít svoje, koupené:)
Na beremese jsem nic nenašla:/

No já měla taky svoje koupené, ale kvůli něčemu jinému a pak jsem je pri stěhování dala do kontejneru na oblečení :lol: za mě úplně zbytečný zabírání místa ve skříni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77375
23.3.23 09:45
@Marti.eM píše:
Ještě teda doplním, že mám trošku problém i s velikostí - potřebuju vel.36, ale přes prsa mám 95cm, což u většiny šatů odpovídá L :roll: Výšku až tak neřeším, jsem sice maličká (154cm), ale nechám je zkrátit, s tím počítám u všech šatů…

tak ber ty s tou špinavou spodní obrubou - za 1200 jsou hezké a spodek dáš beztak pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
23.3.23 09:52

Tak si je nech ušít. Mě vyšly svatebky na pět tisíc, kombinace satén, krajka. Taky nemám konfekční postavu.

• Citovat
  • Upravit
15432
23.3.23 09:53

Nebo zkus poptat v téhle skupině na Facebook

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3556
23.3.23 09:57
@pikola píše:
No já měla taky svoje koupené, ale kvůli něčemu jinému a pak jsem je pri stěhování dala do kontejneru na oblečení :lol: za mě úplně zbytečný zabírání místa ve skříni

Já svoje měla na Halloweenu jako Bílá paní a na Mikuláše za anděla :lol:.

V roce 2015 jsem šaty koupila z Ameriky (Češka, která tam bydlela), šaty vyšly na 1500,–, úprava od švadlenky za 500,–. Stránky už nevím, ale našla jsem je přes aukro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22075
23.3.23 10:02
@Janli píše:
Tak si je nech ušít. Mě vyšly svatebky na pět tisíc, kombinace satén, krajka. Taky nemám konfekční postavu.

Přesně tak…

Jestli chce mít něco jako na těch fotkách, tak se s takovouhle jednoduchou „záclonovinou“ do desítky vejde úplně bez problémů. A ještě to bude na míru, což u natolik nekonfekční postavy bude dost podstatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
23.3.23 10:02

Já zkusila zadat svatební šaty na Vintedu a vyhodilo mi jich to tolik, že sem se tím prodírala asi tejden :D
Nakonec jsem si tam koupila dvoje, za směšnou cenu, jedny na obřad, druhý jako „popůlnoční“, případně kdybych se něčím polila a pod., tak mít prostě něco náhradního.
Mají tam od jednoduchých za pár stovek po vymakaný za deset i víc tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
23.3.23 10:03

Klidně zkus ten Aliexpress, jen koukej na hodnocení a reálné fotky. Kupovala jsem tam šaty za nějaké 3000 i s poštovným a byly naprosto v pohodě. Budu je teď prodávat, ale asi by ti byly velké. Stylově jsou podobně co chceš, jen tedy bez růkávů.
Tedy koupila jsem dvoje s tím že snad jedny budou OK a nakonec byly krásné oboje, tak jsem se vdávala v těch ve kterých jsem se cítila lépe. Oboje tedy budu prodávat, jedny nošené, druhé ne.

Já chtěla svoje, abych se při obřadu a párty nemusela strachovat, že půjčené šaty někde zničím a ve výsledku jsem byla moc spokojená. Měli jsme malou svatbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12659
23.3.23 10:57
@Marti.eM píše:
Ještě teda doplním, že mám trošku problém i s velikostí - potřebuju vel.36, ale přes prsa mám 95cm, což u většiny šatů odpovídá L :roll: Výšku až tak neřeším, jsem sice maličká (154cm), ale nechám je zkrátit, s tím počítám u všech šatů…

Jo to znam byla jsem jako proutek 55kg 175 a prsa 5ky. zaboha jsem nemohla sehnat saty v 90 l aby sedly..a myslim ze by to byl orisek i ted..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák