Kde rodit? Sokolov, Vary, Cheb?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13794
23.2.11 10:09
vendy111 píše:
V Sokolově jsem ležela na gynekologickém(zatím nerodila) a už bych tam nechtěla. Sice personál dobrý, ale nebyli schopni mi říct, proč tam vlastně jsem. Vary - neslyšela jsem moc pozitivního a pokud by tam byla Dr.Čejková, tak tu ani náhodou. Cheb, nevím, ale Dr.Filipovou raději taky vynechat, byla to moje gynekoložka a fakt hruza!
Asi nejlepší v tomhle regionu mi vychází Ostrov!

je fakt, že na gynekologii jsem ležela dvakrát.. Jednou na udržování a po druhé na operaci čípku.. A je fakt, že mi nikdy nikdo také nic moc neřekl :roll: :cert: Ale na porodnici jsem neměla problém …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
23.2.11 10:10

To Marcelka 88:
Mě to teď vyprávěly dvě známé nezávisle na sobě. Jednoho taťku vyhodili ve Varech s tím, že je ještě brzy a když mamku vedli k vaně na opláchnutí, tak jim tam nakonec porodila a taťka viděl malého až když už byl omytý. V Chebu se to stalo té, co rodila kleštěma, nemohl jí stát ani u hlavy, tak seděl 2 hodiny na chodbě :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
23.2.11 10:14
Anniee píše:
vendy111 píše:
V Sokolově jsem ležela na gynekologickém(zatím nerodila) a už bych tam nechtěla. Sice personál dobrý, ale nebyli schopni mi říct, proč tam vlastně jsem. Vary - neslyšela jsem moc pozitivního a pokud by tam byla Dr.Čejková, tak tu ani náhodou. Cheb, nevím, ale Dr.Filipovou raději taky vynechat, byla to moje gynekoložka a fakt hruza!
Ostrov je pro mě už dost daleko. Taťkovi musím dát na dojezd z práce minimálně hodinu a půl :-( Pracuje daleko. Kdyby mě to chytlo a musela bych si zavolat sanitku, tak ta mě automaticky odveze do Sokolova, tak potřebujeme znát i krizový plán. Můžu mít domluvený porod ve Varech 10×, ale když bych volala sanitu, tak abych věděla i jak to vypadá v tom Sokolově.

je fakt, že v Sokolově rodily 2 mé kamarádky a bez problému. Jdi se tam podívat a uvidíš. My byli na prohlídce v sobotu(jiná porodka) a dojem to dělá fakt velký, jak se k tobě chovají už tam :-) Já to mám do porodky 50min a když bude tatínek v práci v jiném městě, má to ke mě 40min+plus těch 50 do porodky. Takže se taky bojím. Mám v záloze na telefonu kamaráda, kdyžtak mě odveze a tatínek pojede rovnou do porodky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
23.2.11 10:15
marcelka88 píše:
vendy111 píše:
je fakt, že na gynekologii jsem ležela dvakrát.. Jednou na udržování a po druhé na operaci čípku.. A je fakt, že mi nikdy nikdo také nic moc neřekl :roll: :cert: Ale na porodnici jsem neměla problém …

Celkově gynekologie a jejich informace jsou na bodu mrazu :-( Ale aspoň že s tou porodnicí jsou ženské ve směs spokojené :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
23.2.11 10:16
Anniee píše:
To Marcelka 88:
Mě to teď vyprávěly dvě známé nezávisle na sobě. Jednoho taťku vyhodili ve Varech s tím, že je ještě brzy a když mamku vedli k vaně na opláchnutí, tak jim tam nakonec porodila a taťka viděl malého až když už byl omytý. V Chebu se to stalo té, co rodila kleštěma, nemohl jí stát ani u hlavy, tak seděl 2 hodiny na chodbě :-(

Já to slyšela i o Plzni, že posílají tatínky domu. To bylo první na co jsem ho upozornila, kdyby ho chtěli poslat pryč, tak v žádném případě :-)Ať nikam neodchází!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
23.2.11 10:17

To Vendy 111:
No, taťka to má minimálně hodinu a půl až dvě hodiny z práce domů a pak do Sokolova, který je nejblíž 20 minut :-(
Ze známých a kamarádů se mi nikdo odvozem otravovat nechce. Přijde mi to hodně osobní, takže buď nás poveze taťka, když to stihne a v tom případě pojedeme tam, kde budeme objednaní, nebo pojedeme sanitkou a ta nás nekompromisně vyhodí v Sokolově.
Sranda by byla rodit na cestě :-D To bych možná brala ze všeho nejvíc :palec:
Taťka je prudič, ten by se vyhodit taky nedal :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
23.2.11 10:20

Anniee
Já myslím, že pokud si to domluvíš předem a budeš mít někoho na telefonu, že to není otravování a taťka by mohl z práce rovnou do porodnice. Toho bych se nebála, ikdyž samozřejmě bych taky chtěla vše s partnerem hned od začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
23.2.11 10:24

Vendy, nevím. Zatím jsme v 6. měsíci, tak je zatím předčasné se s někým domlouvat. Mě přijde blbý někoho budit třeba ve 2 ráno, že chci do porodnice a ten človíček pak pojede se mnou, já mu zašpiním auto, vytáhnu ho rozespalého, on pojede domů, ráno do práce a pak bude shánět někoho, kdo mu auto vyčistí :-(
To mi přijde takový hnusný. Taťka to bude brát v pohodě a v sanitce taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
23.2.11 10:25
Anniee píše:
To Marcelka 88:
Mě to teď vyprávěly dvě známé nezávisle na sobě. Jednoho taťku vyhodili ve Varech s tím, že je ještě brzy a když mamku vedli k vaně na opláchnutí, tak jim tam nakonec porodila a taťka viděl malého až když už byl omytý. V Chebu se to stalo té, co rodila kleštěma, nemohl jí stát ani u hlavy, tak seděl 2 hodiny na chodbě :-(
¨

Tak když je porod komplikovaný jako,že porod kleštěma takový je,tak je automatický,že doprovod u porodu není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
23.2.11 10:27

Stensa:
Sestřenka rodila kleštěma a manžel jí stál u hlavy, jako u císaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
23.2.11 10:32
Kde rodit ? Jedině ve Vrchlabí :palec: Jela bych tam klidně i přes celou republiku !!! :-D Už jsem tam rodila 2× :-D
Jinak přeju bezproblémový nádherný porod a zdravé miminko :kytka:
Anniee píše:
Ahoj budoucí i stávající maminy.
Jsem v 6. měsíci a pořád koumáme s přítelem kde rodit. Sokolov je pro mě nejblíž, slyším však různé názory, a to na všechny 3 okolní nemocnice. Kde chcete rodit a proč a už jste v těchto 3 nemocnicích rodily a s jakými dojmy? :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
23.2.11 10:33

Holky, hrozně moc dík za vaše info o místních porodnicích :pankac: . Musím se jít oblíkat, jedeme do poradny a pak za dědou a babi, večer sem mrknu. 8-o
Určitě pište co si myslíte a kde chcete rodit, ať se můžeme líp rozhodovat :potlesk:

Zatím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4618
23.2.11 10:35

Jsem chebska, ja tam teda nerodila, obe deti jsem rodila v CB, ale mam tam dost kamaradek, a zadna si nestezovala. Co se klestovyho porodu tyce, je to vlastne operativni zakrok a asi zalezi na doktorech, jak se k tomu postavi. U me manzela nechali. A to, jestli cisar skonci klestema, asi dopredu nikdo neodhadne, u nas porod probihal „podle planu“ a v porodnich cestach se mala sekla a bylo vymalovano :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
23.2.11 11:00

ahojky..taky jsem v 6 a přemýšlela jsem taky o tom.Prvního syna 2005 jsem rodila ve varech a to císařem.sice hekárna je tam děsná-nevím jak teď ale nějak jsem si ani nestěžovala.byla jsem taková vyplašená z toho.akorát co mě štvalo bylo že mi malýho krmili z flašky a donesli mi ho jen občas..spíš mi přišlo že je to jejich dítě a nééé moje.no ted bych jim asi už dala co proto.ale pojedu zase asi do Varů.je to už 6 let,tak třeba se to změnilo :think: Sokolov ale nikdy néééé.Jsem z chodova,tak bych pod ten Sokolov taky spadala ale to bych se radči doplazila na bus na Vary :lol:
Dobrej je taky ten Ostrov ale mě přídou Vary známější a citím se v tom městě blíž rodině..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
23.2.11 11:05

Já teda už v téhle oblasti už nebydlím, ale volila bych asi Vary… Na Cheb hodně lidí nadává, stačilo mi když jsem tenkrát ležela na dětském (epilepsie je podle nich totiž viróza, ale to radši rozebírat nebudem) :pocitac: … No a Sokolov je taková klasika… Jen by byl lepší vlasní odvoz, jelikož sanita tě odveze do své spádové nemocnice :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková