Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Holky kdo se chystá a kdy rodit v Praze Podolí v září roku 2011?
Ahoj, přemýšlím o tom, je to jedna ze tří porodnic o které uvažuji. Nevíš jaká je tam péče o předčasně narozené děti?
Podolí je ústav péče pro matku a dítě a je specializovaná na neonatologii. Já tam už rodila a s porodem a péčí na 6nedělí jsem byla max. spokojená.
Ahoj, taky přemýšlím o podolí. Je to moje první mimčo, tak vůbec nevím co a jak. Kdy bych se tam měla zaregistrovat? Poradíte holky?
děkuju
podolí je super teda alespon mě se tam líbilo .-)
registrace je možná od 14+0 a počet těhu na daný termín porodu je jen 12.
Tak já se taky hlásím
TP mam 7.9.ale nevím,jestli to vydržíme,čekáme totiž dvojčatka ![]()
Take nad nim uvazuji a zkusim to,ale jako 12 maminek na den mi prijde skoro jako bez sance…hezky tam nabehnu jeste pred 7h a snad nebudu 13 ![]()
Anik6 píše:
Take nad nim uvazuji a zkusim to,ale jako 12 maminek na den mi prijde skoro jako bez sance…hezky tam nabehnu jeste pred 7h a snad nebudu 13
Musíš tam naběhnout tak v pul šesty,jinak není šance.V 6:05 už je to obsazeny! ![]()
chrpa píše:Anik6 píše:Musíš tam naběhnout tak v pul šesty,jinak není šance.V 6:05 už je to obsazeny!
Take nad nim uvazuji a zkusim to,ale jako 12 maminek na den mi prijde skoro jako bez sance…hezky tam nabehnu jeste pred 7h a snad nebudu 13
Fakt jo?? To snad neeee…
no nevim,jestli bude vstavat takhle brzo.. ![]()
Anik6 píše:chrpa píše:Fakt jo?? To snad neeee…Anik6 píše:Musíš tam naběhnout tak v pul šesty,jinak není šance.V 6:05 už je to obsazeny!
Take nad nim uvazuji a zkusim to,ale jako 12 maminek na den mi prijde skoro jako bez sance…hezky tam nabehnu jeste pred 7h a snad nebudu 13no nevim,jestli bude vstavat takhle brzo..
Fakt,sestřička mě na to upozornovala,že to takhle dneska je.A včera mi psala jedna holčina,která tam byla,že je to opravdu tak!!!!A musí tam byt člověk opravdu 14plus0,jinak dělají velké problémy ![]()
Anik6 píše:
chystate se nekdo na registraci v utery 15.3.?
Já jdu 9.3.Tak snad na mě dojde řada.Ale to vstávání bude taky hruza.Pak poreferuji ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.