Porod Podolí 9/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
292
14.5.11 09:57

Já jsem nebyla u prvního a ani ted se nechystám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
23.5.11 13:57

Holky tak jak se cítíte? Hrozně to letí a za chvilku budeme mít mimča u sebe? S kým se třeba budu potkávat v poradně v Podolí? A třeba i na 6nedělku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1423
23.5.11 14:15

Míšo, myslím, že se ještě potkáme :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
23.5.11 14:35

No to by bylo super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
31.5.11 17:03

ahoj holky, taky se chystám rodit v Podolí. Chtěla jsem se zeptat, jestli tam některá z Vás už nerodila a pokud ano, jaké má zkušenosti. Vystála jsem si frontu na registraci, v pět ráno jsem byla šestá, teď tam jezdím na těhotenské cvičení. Ale padá teď na mě jakási tíseň, připomíná mi to továrnu na miminka, zajímalo by mě, když tam téměř každá žena chce rodit, jestli se tomu množství stíhají věnovat a nejsou nevrlí…,taky jestli celou dobu porod probíhá jen za účasti PA nebo je tam i lékař? A jak je to s placením? Když se jde na standardní pokoj, tak je to cena pořád 60,–Kč na den? Chtěla bych nadstandard, ale bylo mi řečeno, že když přijedu rodit, může být zrovna obsazený, i když ho mám zaplacený, pak mě šoupnou na standard, tak nevím. A kdy pouštějí domů? Díky moc :-) , přeji všem krásný den.

• Citovat
  • Upravit
292
31.5.11 17:26

Ahojky, já tam rodila před 2 lety a byla jsem moc spokojená. Ochotný a milí personál. Porod probíhal za účasti PA a ke konci přišla i dr. vše bylo super.
Pokud si rezervuješ a zaplatíš nadstandart na svůj termín tak ho budeš mít bloklej ale pokud budeš nakonec rodit jindy tak ti peníze nevrátí. Jedině zbývá prostě čekat zda bude při tvém porodu volný, vím že mě nabízeli 1 volný ale stál přes 2tis noc a to jsem ráda oželela…Já tam byla nakonec asi 6-7dní kvůli žloutence ale jinak pouštějí 3-4den domů podle toho jak dítě přibývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
1.6.11 22:50

Ahoj připojuji se k dobrý referencím na Podolí. Já jsem po dvou císařích tamtéž, ale opravdu spokojená a hlavně „na živu“ :lol: Někde tu je oddělení referencí na různé porodnice a k Podolí jsem přispívala, tak si můžeš přečíst moje dva příběhy. Teď se tam chystám rodit potřetí a ikdyž ÚPMD přezdívají továrna na mimina NEMĚNILA bych. Co v podstatě porodnice jsou jiného??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
3.6.11 21:08

ahoj, mozna spolu se potkame :-). ja jsem ted ve 28tt a uz se tesim, az budu mit prcka u sebe..leto spanderem asi nebude nic moc, otoky a tak..jedinby, co me trochu nervuje je, aby nemeli v terminu stop stav..budete do podoli, az to nas prijde, nejdriv volat, aby vam rekli, jestli maji volno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
3.6.11 22:43

Ahoj, já volat nebudu, čeká mě 3 císař a určitě si mě objednají, takže toto naštěstí neřeším :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
5.6.11 22:17

No volat by bylo určitě dobré protože aby ses pak nehnala jinam s bolestma…já doufám že to bude v poho jako poprvé. Vedra jsou úmorný a vyčerpávající. Jinak já jsem dnes 26+2tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1423
6.6.11 19:03

Ahoj, já rodila v Podolí dvakrát a pokaždé jsem byla spokojená. U prvního porodu jsem dvakrát ležela na rizikovém a taky jsem byla spokojená. Takže se tam chystám i potřetí. Volat určitě nebudu, ale u mě bývají porody rychlé, takže obavu z toho, že by mě poslali jinam nějak nemám, spíš z toho, abych tam dojela včas. Tak doufám, že to teď nezakřiknu. Jinak já jsem dnes 24a6. A druhý porod mi dělaly dvě PA, doktor přišel až na šití a na kontrolu miminka. Ale spokojená jsem byla maximálně. Továrna na miminka to je, ale ve mně to nějak vzbuzuje důvěru :-)), myslím si, že kdyby náhodou k něčemu u porodu došlo, tak nemůžu být na lepším místě než v Podolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
6.6.11 20:14
Ivuš2 píše:
Ahoj, já rodila v Podolí dvakrát a pokaždé jsem byla spokojená. U prvního porodu jsem dvakrát ležela na rizikovém a taky jsem byla spokojená. Takže se tam chystám i potřetí. Volat určitě nebudu, ale u mě bývají porody rychlé, takže obavu z toho, že by mě poslali jinam nějak nemám, spíš z toho, abych tam dojela včas. Tak doufám, že to teď nezakřiknu. Jinak já jsem dnes 24a6. A druhý porod mi dělaly dvě PA, doktor přišel až na šití a na kontrolu miminka. Ale spokojená jsem byla maximálně. Továrna na miminka to je, ale ve mně to nějak vzbuzuje důvěru :-)), myslím si, že kdyby náhodou k něčemu u porodu došlo, tak nemůžu být na lepším místě než v Podolí.

Přidávám se k tomu názoru „továrna na miminka“ a vítej v klubu trojnásobných matek :-D Když někde řeknu, že čekáme třetí všichni děsně valí oči. Já jsem dnes 23+6 a mám těhotenskou cukrovku, takže určitě budu rodit dřív. V září mají naši kamarádi svatbu, tak jen doufám, že ji stihnu ještě celá :mrgreen:
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1423
8.6.11 07:07

Ahoj Kejinko, já jdu na cukrovku až za 14 dnů, ale pevně doufám, že ji nemám bez sladkého bych umřela :-) Včera jsem byla na kontrole a cipísek už má 742g, už je to velký kluk - třetí. Pokus na holčičku ani naposledy nevyšel :-) Minulý týden jsem byla na návštěvě u kamarádky, která má jednoho kluka a jení nový přítel si mě neustále prohlížel jako exota :-) Den na to jsem byla na EKG s prostředním klukem, když pak doktor zjistil, že už mám doma dva a čekám třetího, řekl mi doslova „to jste zralá na ránu“, špatně to nemyslel a rozhodně to za standard nepovažoval :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
8.6.11 11:19

Ach jo, my máme doma dvě princezničky a teď jim do party přibyde kluk :lol: manželovi se trochu ulevilo. Žijeme totiž pod jednou střechou s jeho maminkou a tatínka už bohužel nemá :-( , takže jediná jeho spřízněná duše je náš pes :mrgreen: Jestli vše dobře půjde, chtěli bychom ještě číslo 4 :twisted: a to už tedy nevím jak si budu připadat. Jedni naši známí mají 4 děti a mně se ta představa velké rodiny hrozně líbí. Vždycky jsem chtěla dům plný dětí. Tak snad se zadaří. Jen nevím co ty porody císařem. 3 mi povolili v pohodě, ale nevím co mi řeknou na 4 :nevim: držím palce s cukrovkou, ale není to nic hrozného, sladké si taky dám :cert: hezký den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1423
8.6.11 12:07

Tak to klobouk dolů s plánama :-) Já do čtvrtého určitě nejdu, zaprvé si myslím, že by to byl zase kluk a klabzubovu jedenáctku doma nechci :-)) A za druhé a především máme jen byt 3kk a už takhle bude oříšek sem kluky nacpat, takže čtvrté už by opravdu nebylo kam dát :-) No a přítel už dvě holky má, sice velké (18 a 22let), ale když to sečtu, tak už takhle jsme vlastně na pěti :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková