Kde rodit? Sokolov, Vary, Cheb?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1055
23.2.11 13:25

Ahoj, já rodila dvakrát v Ostrově a pokaždé jsem byla VELMI spokojena! Počas těhotenství jsem několikrát ležela na gyndě a byla jsem taky moc spokojena jak s doktorama tak se sestričkama. Obzvlášť jsem si „zamilovala“ mladou paní doktorku Mihokovou pro její úžasný lidský přístup. Na šestinedělí sestřičky taky ušly, až na jednu postarší paní, která mi přišla dosti mimo.. Ale ta už možná šla do důchodu a jinak nebyla zlá, ale taková už popletená a nejistá..
Jinak sestřičky - porodní asistentky byly úžasný, i když podruhé kvůli císaři jsem jejich služeb moc nevyužila. Ale u prvního porodu byly fantastické a pak při druhém těhu, když jsem chodila na sály na natáčení, tak byly všechny pokaždé velmi příjemné, dokonce jsem tam chodila i se starší dcerkou a na tu byly nesmírně laskavé. No prostě já tam cítila skvělou atmosféru, takže je chválím, kudy chodím :srdce:
Jinak ohledně dětské JIP jsem slyšela, že se v Ostrově plánuje, to by bylo super, protože to je snad jediný, co zatím v Ostrově chybí.
Co bych ještě napsala, k ukončení druhého těhu mi dělali sekci a nevím, jestli štěstí, nebo spíš doktoři byli tak skvělí, ale bez problémů, rychle jsem se zotavila, žádné komplikace a jizvu mám prý pěknou, co mi říkali pak později, nevím neporovnávala jsem jí :mrgreen:
Co se jídla týká, tak žadný Pohlreich tam nevaří, ale tak vcelku normální nemocniční standard, jako já jsem nečekala, že tam bude de luxe strava.
Tak já za sebe Ostrov doporučuju!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
23.2.11 19:47

Ahoj holky,
tak zatím stále nevím, asi to nakonec necháme náhodě kam dřív dojedeme. Příští víkend se asi pojedeme podívat do Sokolova a možná i Chebu a pak ten další víkend od Varů, když to půjde. Placenta nějak zlobí :-( Doufám, že neskončíme v nemocnici dřív než bychom vůbec chtěli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
23.2.11 21:08
vendy111 píše:
marcelka88 píše:
vendy111 píše:
V Sokolově jsem ležela na gynekologickém(zatím nerodila) a už bych tam nechtěla. Sice personál dobrý, ale nebyli schopni mi říct, proč tam vlastně jsem. Vary - neslyšela jsem moc pozitivního a pokud by tam byla Dr.Čejková, tak tu ani náhodou. Cheb, nevím, ale Dr.Filipovou raději taky vynechat, byla to moje gynekoložka a fakt hruza!
Asi nejlepší v tomhle regionu mi vychází Ostrov!
je fakt, že na gynekologii jsem ležela dvakrát.. Jednou na udržování a po druhé na operaci čípku.. A je fakt, že mi nikdy nikdo také nic moc neřekl :roll: :cert: Ale na porodnici jsem neměla problém …
Celkově gynekologie a jejich informace jsou na bodu mrazu :-( Ale aspoň že s tou porodnicí jsou ženské ve směs spokojené :-)

Tak s tim souhlasim, všechno jsem se dozvěděla až od pacientek co se mnou ležely na pokoji a rozumněly tomu … :roll: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
23.2.11 21:09

Tak Ostrov je prý bezkonkurenční… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
24.2.11 09:01
marcelka88 píše:
Tak Ostrov je prý bezkonkurenční… :palec:

Prý ano, slyším na něj jen samé dobré! až na to, že tam neodebírají pupečníkovou krev, prý pro malý zájem :cert: Ale teď je to na pár dní pozastavené všude :-( Dělá tam mamky známá, taky jsem o tom uvažovala, ale pro mě je to blbá a dlouhá cesta.

Anniee, ty máš ještě čas, tak si je všechny projdi, prohlédni a uvidíš, která se ti bude nejvíce zamlouvat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
24.2.11 09:08

Já jsem teď pořádně vyplašená z tý nízko položený placenty, že je mi to nějak najednou fuk :cry: . Doufám, že vydržíme do toho 32 týdne a že mi pak dovolí nějaký ten pohyb, jinak doma zdochnu :nevim: Ještě 9 týdnů :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
24.2.11 09:24
Anniee píše:
Já jsem teď pořádně vyplašená z tý nízko položený placenty, že je mi to nějak najednou fuk :cry: . Doufám, že vydržíme do toho 32 týdne a že mi pak dovolí nějaký ten pohyb, jinak doma zdochnu :nevim: Ještě 9 týdnů :zed:

ajaj! Tak hlavně odpočívej a dávej na sebe pozor!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
24.2.11 09:37

Nejsem zvyklá nic nedělat :zed: To máme domluveno, že do 14 dnů začne přestavba ložnice, abychom měli všechno nové, až se princezna narodí, a já mám ležet :nevim: ??? Ještě, že zítra přijede na víkend miláček :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
24.2.11 09:48
Anniee píše:
Ahoj holky,
tak zatím stále nevím, asi to nakonec necháme náhodě kam dřív dojedeme. Příští víkend se asi pojedeme podívat do Sokolova a možná i Chebu a pak ten další víkend od Varů, když to půjde. Placenta nějak zlobí :-( Doufám, že neskončíme v nemocnici dřív než bychom vůbec chtěli.

Ahoj Annie, držím ti palce! :kytka: A s tou placentou to možná nebude tak zlý, mě s tím taky strašili a nakonec byla v pořádku. Jednomu doktoru se totitž nějak nezdála, ale zase další říkal, že je tak, jak má být. A nakonec to bylo v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
24.2.11 09:55

Fakt Slalomacko? Ve Varech na 3D doktor říkal, že je všechno v pořádku. Malá byla hrozně nízko, zadeček měla za mojí stydkou kostí, tak jsem se ptala, a on říkal, že všechno je v pořádku. Můj gynekolog ale říkal, že nesmím dělat nic, od sexu počínaje přes cvičení a úklidem konče :-( Malá se teď už šoupla víš, ale můj gynekolog nemá dobrej ultrazvuk, aby zjistil, jestli se malá šoupla i s placentou. Tak se bojíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
24.2.11 10:00
Anniee píše:
Já jsem teď pořádně vyplašená z tý nízko položený placenty, že je mi to nějak najednou fuk :cry: . Doufám, že vydržíme do toho 32 týdne a že mi pak dovolí nějaký ten pohyb, jinak doma zdochnu :nevim: Ještě 9 týdnů :zed:

Aha teď čtu, že nejseš ani 32. týden… :think: vím, že je to těžký, ale zkus to vydržet v klidu, ono to není žádná sranda porodit takové malinké miminko - myslím z pohledu toho miminka, že se narodí tak malinké a ne zcela vyvinuté :-( další dost nemalá komplikace je, že by si musela do Plzně, jestli si dobře vzpomínám, tak před 32. týdnem se jezdí rodit do Plzně, potažmo když se to nestihne, tak tam jde miminko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
24.2.11 10:04

Hm, dneska jsem teprve ve 23 týdnu, tak to mi asi fakt nezbyde nic jiného, než těch 9 týdnů odležet než nám poví při dalším 3D, jak to vypadá :zed: Řešila jsem tu blízké porodnice, do Plzně se mi fakt nechce :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
24.2.11 10:04
Anniee píše:
Fakt Slalomacko? Ve Varech na 3D doktor říkal, že je všechno v pořádku. Malá byla hrozně nízko, zadeček měla za mojí stydkou kostí, tak jsem se ptala, a on říkal, že všechno je v pořádku. Můj gynekolog ale říkal, že nesmím dělat nic, od sexu počínaje přes cvičení a úklidem konče :-( Malá se teď už šoupla víš, ale můj gynekolog nemá dobrej ultrazvuk, aby zjistil, jestli se malá šoupla i s placentou. Tak se bojíme.

No ano, mě takto jeden mladý doktor vystrašil cca v 31. týdnu, ale to bylo, že se mu zdála přezrátá placenta, ale prý nebyla podle jiného doktora, někdy to prý na ultrazvuku je blbě vidět. Ale hlavně, já neměla placentu nízko, to vůbec né, takže i proto to u mě nebylo tak rizikový. Nakonec jsem rodila přesně na termín, sice císařem, protože se jim malá na natáčení nezdála. Nakonec ale byla v pořádku.
Co tím chci říct, je to, že často se situace může zdát špatná, ale nakonec to dobře dopadne :kytka: Ale samozřejmě měly bychom si vždy dávat pozor a dbát doporučení doktorů, opatrností se nic nezkazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
24.2.11 10:08
Anniee píše:
Hm, dneska jsem teprve ve 23 týdnu, tak to mi asi fakt nezbyde nic jiného, než těch 9 týdnů odležet než nám poví při dalším 3D, jak to vypadá :zed: Řešila jsem tu blízké porodnice, do Plzně se mi fakt nechce :-(

Juuuuu jenom 23. týden?? tak ty se šetři, kočko!! To ležení je na místě, 23. týden to je hoooodně brzo.
Jinak z gyndy si pamatuju paní, co tam přeležela snad celé těhotenství, pustili jí domů, když byla v 36.týdnu, že to už pak bylo jedno, jestli už porodí.
A kamarádka vlastně taky ležela snad od 28. týdne do 36., protože v tom 28. se jí rozbíhal porod, ale se to podařilo zastavit a pak jí nic jiného nezbývalo, jenom ležet. Ale vydržela to a pak porodila krásný velký miminko, to je pak největší odměna.
Ale u tebe se to možná zlepší, uvidíš na kontrole, držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
24.2.11 10:19

Tak jo :nevim: . Asi mi fakt nic jinýho nezbývá. Tak já si jdu udělat čajík a vytáhnout nějakou knížku a jdeme odpočívat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková