Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Anniee píše:
Nejsem zvyklá nic nedělatTo máme domluveno, že do 14 dnů začne přestavba ložnice, abychom měli všechno nové, až se princezna narodí, a já mám ležet
??? Ještě, že zítra přijede na víkend miláček
Hele ložnice neuteče a přeci jen je jistější ležet.. I když chápu, že to musí být pěkná otrava
Ale co, až se malá narodí, tak se toho naběháš až až ![]()
marcelka88 píše:Anniee píše:Hele ložnice neuteče a přeci jen je jistější ležet.. I když chápu, že to musí být pěkná otrava
Nejsem zvyklá nic nedělatTo máme domluveno, že do 14 dnů začne přestavba ložnice, abychom měli všechno nové, až se princezna narodí, a já mám ležet
??? Ještě, že zítra přijede na víkend miláček
Ale co, až se malá narodí, tak se toho naběháš až až
Pšesně tak
a ta malá za to odpočívání a nic nedělání stojí ![]()
Čim dýl ležím, tím víc kope
Doufám, že tu placentu nakope rychle někam nahoru ![]()
Jste zlatý kočky. Aspoň mi zpříjemníte čas, než nám dorazí taťka domů ![]()
Anniee píše:
Tak jo. Asi mi fakt nic jinýho nezbývá. Tak já si jdu udělat čajík a vytáhnout nějakou knížku a jdeme odpočívat
správně
jinak pomáhá i vykládání noh! mně dokonce setřička od gynekologa radila vypodložit nohy postele nějakýma cihlama, abych měla nohy výš než hlavu
ale u nás to nešlo, tak jsem měla nohy podložené peřinama a polštárama..
Tak se drž Annie, ať ti to rychle uteče! a hlavně ať je mimí v pořádku!
Anniee píše: Čim dýl ležím, tím víc kopeDoufám, že tu placentu nakope rychle někam nahoru
Jste zlatý kočky. Aspoň mi zpříjemníte čas, než nám dorazí taťka domů
Třeba jooo, třeba jí nakope
![]()
Ahoj holky
Za chvilku nám dorazí taťka
, takže se ukážu asi zase až v pondělí. Vyveze mě na chvilku do města, už se těším, že opustím na chvilku byt
a o víkendu prý budeme odpočívat všichni
Zatím pa a pohodičku
![]()
Anniee píše:
Ahoj holkyZa chvilku nám dorazí taťka
, takže se ukážu asi zase až v pondělí. Vyveze mě na chvilku do města, už se těším, že opustím na chvilku byt
a o víkendu prý budeme odpočívat všichni
Zatím pa a pohodičku
![]()
![]()
Tak se drž a užij si výletu
a ještě mě napadlo, že takhle když si většinu dne doma, můžeš aspoň koukat kočárky na netu, to je docela příjemná zábava, aspoň pro mne ![]()
Já už si kočár vybrala
Roan Marita. Nad kterým koumáš ty? Původně jsem chtěla Warrior plast, ale holky mi ho tu na diskuzi rozmluvili
. Výlet byl supeeeer. Taťka dostal pozvání do hospůdky, tak dostal vycházky za ten výlet
![]()
Roan marita měla moje kamarádka a je super
Skvěle se vozí, bombově odpruženej, velká korba..
Ale sporták si koupila trojkolku…
Jinač odkud vlastně jste ? jestli se mohu zeptat ???
Annie, ja dumám nad sportovně-golfovým kočárkem, co se vejde do vlaku do kupéčka a zároveň v něm bude moje mimi pohodlně spinkat i ležet, ona je ještě maličká, teď je jí 7 měsíců. Na jaře, až se vydáme na cesty, tak jí bude 9, tak to už by do lepších golfek mohla, ale fakt něco kvalitního chcem. Ale zároveň aby mě to nezruinovalo.
Koukala jsem na tvůj kočárek Roan Marita, pěkná klasika
Líbí se mi ta korbička, taková retro. Jaké provedení sis vybrala??
Ahojky..Tak ja premyslela bud Vary nebo Ostrov.. ![]()
Jenže je pravda že ve varech mají Jip pro novorozence a kdyby se neco delo tak budem oba lezet v jedne nemocnici…a hlavne ja v nemocnici ve varech pracuji..nebo spis pracovala jsem nez jsem otehotnela a tak nejak ten prisun informaci jsem mela tak nejak z prave ruky a nektere doktory znam a musim rict ze tu jsou dobri doktori..horsi je ze tam jsou opravdu neprijemne sestricky na sestinedeli…a docela me desi jedna pani doktorka z detskeho…jen slysim jeji jmeno a jako prvorodicka mam z ni strach..je pry dost neprijemna a vse co maminky delaji je spatne…moje mamka tam rodila myho brasku…jeji 6.dite a ona ji buzerovala ze maleho spatne drzi a ze ma spatny olejicek…Tak a ted po porodu kdyz hormony pracuji mam tohle poslouchat???
Jenze co se tyce deti tak je pry nejlepsi kdyz je jakykoliv problem…takze si clovek nevybere…Zalezi asi opravdu kdo ma zrovna smenu ale mam to do Varu opravdu kousek a rodina taky takze budu rodit ve Varech…jestli se nebude malovat teda...... ![]()
Ale asi co zkusenost to jiny nazor.....
Slalomacka píše:
Annie, ja dumám nad sportovně-golfovým kočárkem, co se vejde do vlaku do kupéčka a zároveň v něm bude moje mimi pohodlně spinkat i ležet, ona je ještě maličká, teď je jí 7 měsíců. Na jaře, až se vydáme na cesty, tak jí bude 9, tak to už by do lepších golfek mohla, ale fakt něco kvalitního chcem. Ale zároveň aby mě to nezruinovalo.Koukala jsem na tvůj kočárek Roan Marita, pěkná klasikaLíbí se mi ta korbička, taková retro. Jaké provedení sis vybrala??
Hrozně se mi líbí ta varianta, kdy máš černý spodek korbičky a vršek bílý, ale asi skončíme u nějakého šedého, béžového nebo kávového, protože jezdím v džípu, tak abych korbičku někde neumazala. Původně jsem chtěla nějaký z druhé ruky, ale vzhledem k ceně koupím nový. Chtěli jsme dvojkombinaci, protože autosedačku jsme dostali, a tu chci mít jen v autě napevno.
AHojky,
tak o té paní dětské doktorce na ve Varech jsem slyšela i já, prý je na matky neskutečně přísná a nekompromisní. Ale taky jsem slyšela, že jako odborník je dobrá, že jí jde o blaho miminek, proto je tak nesmlouvavá na maminky. No nevím, naštěstí jsem neměla to „potěšení“, aby mě seřvala ![]()
V Ostrově byli doktoří fajn, gynekologové i pediatri.
Annie, máš pravdu, že chceš nový, já když vidím, co chtěj za ojetý kočár, tak to si radši koupím nový
Já jsem prodávala teď korbičku z Jane Slalom a dala jsem ji za polovic, co jsem koupila, tak myslím, že byla spokojená kupující i já. A koupila jsem ji v Německu za 80 euro a dala jsem jí za 40. POužívaná 6 měsíců a fakt krásná nevyšisovaná.
Teď už jezdíme ve sporťáku. A ještě potřebuju na cestování lepší golfáč.
Tak včera jsem ukazovala taťkovi ten kočár Roan Marita, co se líbí mě a nakonec jsme se domluvili na šedé variantě
. Kočárek bude kupovat jedna z babiček, tak ho asi brzy objednáme, našla jsem ho teď na jedné stránce v akci za 7.500,–Kč. ![]()
No, a ten porod asi teda fakt nakonec necháme na Sokolov. Dovnitř to šlo, ven to musí
. Zvládly to jiné, zvládneme to i my a aspoň to bude mít za námi taťka nejblíž.
Ahoj,
tak s Tvým názorm mohu jen souhlasit!Před sedmi lety jsem rodila v Sokolově a opravdu není nic na co bych si mohla stěžovat.Přijela jsem tam v 22h a až do rána mě sestry nechaly být,jen se občas přišly zeptat jestli něco nepotřebuji.Byla jsem tam tu noc jediná,tak jsem byla na pokoji sama a mezi kontrakcemi se mi dařilo i občas usnout.Za sedm let se toho samozřejmě mohlo spoustu změnit,ale kamarádky co rodily po mě si taky víceméně nestěžovaly.Karlovarskou nemocnici nemůžu posoudit z vlastní zkušenosti,ale jen z vyprávění a to jsem ještě nikdy neslyšela pozitivní…
Spousta chvály je na ostrovskou nemocnici,ale tak to bude hlavně o moderním prostředí a přístrojích.Ikdyž samozřejmě věřím,že tam je i milý personál.Sokolovská nemocnice není sice nějak převratně moderní,ale to pro mě není důvod jet rodit jinam…
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.