Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, chtěla bych si po několika letech koupit nové plavky, bohužel mě tlačí čas, takže nemůžu čekat z obchodů na dodání měsíc a dýl. Za 3 týdny frčíme na dovču(v plánu nebyla, naskytla se dobrá příležitost)Líbí se mi tyto http://www.otto-shop.cz/…ear.html,ale tam je také dodací doba až 30 dnů:(v obchodech mě dostupných se mi nic nelíbí. Nemáte typ na eschop kde budu mít plavky do 14 ti dnů doma a mají velký výběr? a hlavně líbí se mi tenhle styl, nemáte některá zkušenost že tento styl vrchního dílu opravdu drží malá prsa? Aby mi to nepadalo nebo podobně ![]()
Mně to teda z toho Otta minule došlo celkem brzy. Ale to asi nechceš riskovat, co? ![]()
Litex. Co je skladem, dodaji do 2-3 dnu. Mozna i najdes neco zajimaveho ve sleve.
Ahoj. Z Otta taky objednávám plavky, ale odkaz co si sem dala mi nejde. A pokud je u velikosti napsaný, že jsou skladem, tak je máš do týdne doma nebo mě většinou věci aspoň do toho týdne pošlou. Jinak nevím, kde by se dali sehnat. A co zkusit třeba Litex? Jdou různě nakombinovat velikosti.
Příspěvek upraven 23.06.13 v 14:33
@sima90 píše:
Ahoj. Z Otta taky objednávám plavky, ale odkaz co si sem dala mi nejde. A pokud je u velikosti napsaný, že jsou skladem, tak je máš do týdne doma nebo mě většinou věci aspoň do toho týdne pošlou. Jinak nevím, kde by se dali sehnat. A co zkusit třeba Litex? Tam si plavky zkusíš a můžeš různě nakombinovat velikosti.
fakt? dá se kombinovat? to by bylo super:))
riskovat to právě nechci:(co kdyby nepřišli…člověk jede konečně k moři tak apson v nových plavkách
![]()
Na ten litex koukám ale zatím se mi nic teda nelíbí:(jak jde o plavky jsem hodně náročná:)
holky a z toho otto vám to přišlo i takhel během léta do týdne? kjinak u těch z otta píšou dostupné
Tak já nevím, ale zrovna plavky bych neobjednávala. Chce to vyzkoušet… Co teda jsem zase viděla na koupáku tak minimálně 90% žen má nesprávný střih nebo velikost plavek, takže buď jim to někde visí a nebo jim z toho něco leze.
Takže za mě pokouknout v kamenném obchodě, ale tos asi slyšet nechtěla ![]()
@Jahudka87 píše:
Tak já nevím, ale zrovna plavky bych neobjednávala. Chce to vyzkoušet… Co teda jsem zase viděla na koupáku tak minimálně 90% žen má nesprávný střih nebo velikost plavek, takže buď jim to někde visí a nebo jim z toho něco leze.Takže za mě pokouknout v kamenném obchodě, ale tos asi slyšet nechtěla
já plavky vždy kupuju přes net a nikdy jsem s tímto problém neměla
a máš pravdu to jsem slyšet nechtěla pro mě je to nereálné jet někam se třema dětma a vybírat a zkoušet plavky
![]()
Já teda teďka na jedny čekám už pomalu 2 měsíce, ale s tím jsem počítala, protože tam mají dostupnost až od poloviny července, ale minulý rok přišli hned, záleží jestli tam je napsaný, zda jsou skladem. V litexu jsem kupovala plavky jednou a můžeš si prostě vzít vrch 36 a spodek 38 a různě nakombinovat spodní díl a vrchní. Koukni http://www.litex.cz/…y-damske.asp
@Crystal87 zkus poslat ještě ten odkaz plavek z Otta, já se mrknu. No mě se teďka z Litexu plavky moc nelíbí, prostě u mě vede Otto, nakupuju tam dost často.
@sima90 píše:
@Crystal87 zkus poslat ještě ten odkaz plavek z Otta, já se mrknu. No mě se teďka z Litexu plavky moc nelíbí, prostě u mě vede Otto, nakupuju tam dost často.
no právě ty vzory a barvy nic moc:)a otto má krásné:)
http://www.otto-shop.cz/…wimwear.html
@sima90 píše:
Já teda teďka na jedny čekám už pomalu 2 měsíce, ale s tím jsem počítala, protože tam mají dostupnost až od poloviny července, ale minulý rok přišli hned, záleží jestli tam je napsaný, zda jsou skladem. V litexu jsem kupovala plavky jednou a můžeš si prostě vzít vrch 36 a spodek 38 a různě nakombinovat spodní díl a vrchní. Koukni http://www.litex.cz/…y-damske.asp
je tam dostupnost a zelené odkliknuté jako že je mají…já tak dlouho vybírala a když se mi konečně nějaký líbí tak je tma dlouhá dodací doba no:(
@Crystal87 jj tak ty mají skladem, já když objednávala takhle v neděli, tak v pátek jsem měla zboží doma a i když na to byla sleva. A velikosti tam sedí. Já bych do toho šla ![]()
Krátké dodací lhůty jsou na astratex, objednávám tam prádlo, plavky jsem od nich neměla, tak nevím, ale zkus mrknout… běžně při zaplacení kartou mám zboží do dvou dnů doma
Raději bych zašla do obchodu a plavky vyzkoušela. Nemusí ti sedět