Kde rychle sehnat plavky?

27008
23.6.13 14:23

Kde rychle sehnat plavky?

Ahoj holky, chtěla bych si po několika letech koupit nové plavky, bohužel mě tlačí čas, takže nemůžu čekat z obchodů na dodání měsíc a dýl. Za 3 týdny frčíme na dovču(v plánu nebyla, naskytla se dobrá příležitost)Líbí se mi tyto http://www.otto-shop.cz/…ear.html,ale tam je také dodací doba až 30 dnů:(v obchodech mě dostupných se mi nic nelíbí. Nemáte typ na eschop kde budu mít plavky do 14 ti dnů doma a mají velký výběr? a hlavně líbí se mi tenhle styl, nemáte některá zkušenost že tento styl vrchního dílu opravdu drží malá prsa? Aby mi to nepadalo nebo podobně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17630
23.6.13 14:27

Mně to teda z toho Otta minule došlo celkem brzy. Ale to asi nechceš riskovat, co? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
23.6.13 14:28

Litex. Co je skladem, dodaji do 2-3 dnu. Mozna i najdes neco zajimaveho ve sleve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
23.6.13 14:30

Ahoj. Z Otta taky objednávám plavky, ale odkaz co si sem dala mi nejde. A pokud je u velikosti napsaný, že jsou skladem, tak je máš do týdne doma nebo mě většinou věci aspoň do toho týdne pošlou. Jinak nevím, kde by se dali sehnat. A co zkusit třeba Litex? Jdou různě nakombinovat velikosti.

Příspěvek upraven 23.06.13 v 14:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
23.6.13 14:31
@sima90 píše:
Ahoj. Z Otta taky objednávám plavky, ale odkaz co si sem dala mi nejde. A pokud je u velikosti napsaný, že jsou skladem, tak je máš do týdne doma nebo mě většinou věci aspoň do toho týdne pošlou. Jinak nevím, kde by se dali sehnat. A co zkusit třeba Litex? Tam si plavky zkusíš a můžeš různě nakombinovat velikosti.

fakt? dá se kombinovat? to by bylo super:))
riskovat to právě nechci:(co kdyby nepřišli…člověk jede konečně k moři tak apson v nových plavkách :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
23.6.13 14:35

Na ten litex koukám ale zatím se mi nic teda nelíbí:(jak jde o plavky jsem hodně náročná:)
holky a z toho otto vám to přišlo i takhel během léta do týdne? kjinak u těch z otta píšou dostupné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
23.6.13 14:37

Tak já nevím, ale zrovna plavky bych neobjednávala. Chce to vyzkoušet… Co teda jsem zase viděla na koupáku tak minimálně 90% žen má nesprávný střih nebo velikost plavek, takže buď jim to někde visí a nebo jim z toho něco leze. :nevim: Takže za mě pokouknout v kamenném obchodě, ale tos asi slyšet nechtěla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
23.6.13 14:39
@Jahudka87 píše:
Tak já nevím, ale zrovna plavky bych neobjednávala. Chce to vyzkoušet… Co teda jsem zase viděla na koupáku tak minimálně 90% žen má nesprávný střih nebo velikost plavek, takže buď jim to někde visí a nebo jim z toho něco leze. :nevim: Takže za mě pokouknout v kamenném obchodě, ale tos asi slyšet nechtěla :mrgreen:

já plavky vždy kupuju přes net a nikdy jsem s tímto problém neměla :nevim: a máš pravdu to jsem slyšet nechtěla pro mě je to nereálné jet někam se třema dětma a vybírat a zkoušet plavky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
23.6.13 14:39

Já teda teďka na jedny čekám už pomalu 2 měsíce, ale s tím jsem počítala, protože tam mají dostupnost až od poloviny července, ale minulý rok přišli hned, záleží jestli tam je napsaný, zda jsou skladem. V litexu jsem kupovala plavky jednou a můžeš si prostě vzít vrch 36 a spodek 38 a různě nakombinovat spodní díl a vrchní. Koukni http://www.litex.cz/…y-damske.asp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
23.6.13 14:41

@Crystal87 zkus poslat ještě ten odkaz plavek z Otta, já se mrknu. No mě se teďka z Litexu plavky moc nelíbí, prostě u mě vede Otto, nakupuju tam dost často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
23.6.13 14:42
@sima90 píše:
@Crystal87 zkus poslat ještě ten odkaz plavek z Otta, já se mrknu. No mě se teďka z Litexu plavky moc nelíbí, prostě u mě vede Otto, nakupuju tam dost často.

no právě ty vzory a barvy nic moc:)a otto má krásné:)
 http://www.otto-shop.cz/…wimwear.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
23.6.13 14:44
@sima90 píše:
Já teda teďka na jedny čekám už pomalu 2 měsíce, ale s tím jsem počítala, protože tam mají dostupnost až od poloviny července, ale minulý rok přišli hned, záleží jestli tam je napsaný, zda jsou skladem. V litexu jsem kupovala plavky jednou a můžeš si prostě vzít vrch 36 a spodek 38 a různě nakombinovat spodní díl a vrchní. Koukni http://www.litex.cz/…y-damske.asp

je tam dostupnost a zelené odkliknuté jako že je mají…já tak dlouho vybírala a když se mi konečně nějaký líbí tak je tma dlouhá dodací doba no:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
23.6.13 14:48

@Crystal87 jj tak ty mají skladem, já když objednávala takhle v neděli, tak v pátek jsem měla zboží doma a i když na to byla sleva. A velikosti tam sedí. Já bych do toho šla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
23.6.13 14:55

Krátké dodací lhůty jsou na astratex, objednávám tam prádlo, plavky jsem od nich neměla, tak nevím, ale zkus mrknout… běžně při zaplacení kartou mám zboží do dvou dnů doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
23.6.13 15:04

Raději bych zašla do obchodu a plavky vyzkoušela. Nemusí ti sedět

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat