Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevíte někdo, kde se dá stáhnout komplet Krteček? na Ulozto, jsem nic nenašla. Díky.
www.ulozto.cz Ale jo, je tam, taky máme staženo. Až se Ti objeví ta stránka z uložto, zadej tam do té horní řádky „krteček“ a vyjede Ti plno dílů.
Na edisku asi tři, ale myslím, že tak všeobecně ho kvůli právům mažou.. nebo youtube
Asi to promazávají, toho krtka jo. Ale myslím, že v trafice seženeš dvd - ty večerníčky, my to tenkrát kupovaly a je to stále k vidění. Za pajsku to není hodně ![]()
Teď mají něco na streamu. Ale mění se to a stáhnout to (myslím) nejde.
@hofka aha, youtube má, ale to nestáhnu právě. já měla asi 5 DVD a už je to poškrábaný a nejde pustit.
@klafina123 nic mi to nenašlo ![]()
@kozisek já je měla, už to tu u nás nemaji, už jsem se ptala.
@jadviga Ahoj
. Nainstaluj si aTube Catcher, je zadarmo ke stažení na Slunečnici a s ním stáhneš z youtube, co budeš chtít
.
Jeste zkus na ulozto zadat kleine Malwulf.to by mel byt krtecek. a ze je to v jinem jazyce to neva, kdyz tam nemluvi.
@valkil píše:
Nekupovat! to nestojí za to, prokousávat se reklamama je fakt vopruz, když děcko čeká pohádku.
No já to házím do compu, a udělám z toho avi formáty, aby to bylo bez reklam a šlo to hodit na flashku ![]()
Mě se to nechtělo stahovat, tak jsem koupila dvd krteček za 10 kč v hyperce, mají tam i jiné tituly.
V tescu mají různá DVD po stovce. Mě to za dobrou českou pohádku stojí. Taky to přehazujeme do avi, ať to pak můžeme pustit kdekoliv.