Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jaaaaaana píše:
Jo a mimochodem, pozor na díl krtek a maminka![]()
ten nám a vůbec o něho nestojím
![]()
@3HE píše:
ten nám a vůbec o něho nestojím![]()
dobře děláš, my jen zírali.
@jaaaaaana ale třeba kámoška je učitelka v Montesorri škole a pouští ho dětem, at ví, jak se rodí děti (samo, že se souhlasem rodičů…).. mě se ten díl nelíbí.
Montesor -asi nejsem neuvedla správně ss a rr ssoorryy
nechce se mi hledat, jak to je dobře.
Holky, prosím, nemohly byste nahodit názvy dílů, které máte (resp. vaše děti) oblíbené? Já vím, že některé jsem milovala a některé se mi vůbec nelíbily, teď hledám pro syna, ale už si to pamatuju jen matně. Díky
@Hoa Mai U nás doma momentálně frčí a jede stále dokola Krtek chemikem, Krtek a lízátko, Krtek a slepička, Krtek a Vánoce, Krtek a kamarádi, Krtek a oslava, Krtek a kachnička. Naopak dcera nemusí Krtek a raketa, Krtek ve městě. Mám koupená dvd a postupně je pouštíme.
U nás nejvíce Krtek a sněhulák, Krtek a Vánoce, Krtek a paraplíčko ![]()
Já si ty přesné názvy dílů nepamatuju, ale malé se líbí Krtek a zoo, Krtek a maminka (nebo tak nějak - jak tam zaječice rodí) a ten díl, jak si Krtek šije kalhotky s kapsami ![]()
U nas se syn reze u Krtek a zvejkacka, tam se mu prilepi na zadek a všude. miluje Krtek a orel, tam se krtek stara o orla od vajíčka az po dospelaka a kluk to desne proziva
a pak takovy dil, jak tam všichni zpivaji, hlavne male zizalky, Krtek a pramen tusim ![]()
Tak orel a žvejkačka u nás taky vedla, ale v tuto chvíli sjede DVD tak jak je a nevybírá si ![]()
Holky, prosím - nevíte kde stáhnout nebo koupit filmovou pohádku - tu původního - Jak krtek ke kalhotkám přišel? Nedávno dávaly na Déčku, ale nemůžu ji nikde sehnat
@Salorka Stáhnout nevím, ale krteček se dá sledovat online na seznamu.
@Alušáček @circus Holky, díky na tom streamu jsem ho našla, ale chtěla jsem ho do tabletu, kde není net ![]()