Kde se ohlásit na pohovor v Lidlu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kde se ohlasit na pohovor v Lidlu?
Ahoj holky,
Budu mít pohovor v lidlu a z telefonátu jsem nepoznamenala kam se na něj mám v lidlu dostavit. Jestli tu máte nějaká zkušenosti, mohli byste mi helfnout? Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Fííha to je průser… tak zajdu k pokladně třeba, nee? Dobrý den, mám zde mít dneska pohovor, netušíte na koho se obrátit? Ona ta pokladní určitě zavolá vedoucí tím sluchátkem co mají na uchu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ozziees píše:
Ahoj holky,
Budu mít pohovor v lidlu a z telefonátu jsem nepoznamenala kam se na něj mám v lidlu dostavit. Jestli tu máte nějaká zkušenosti, mohli byste mi helfnout? Díky
S IQ 40 stejně neuděláš testy, najdi si jinou práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pokud aspoň víš, do kterého lidlu máš přijít, máš vyhráno. Tam se prostě zeptej.
Snad seš jen nervózní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak už to mám za sebou. Díky holky. Tak jako myslím, že říkali že se mám pak u někoho ohlásit, ale já prostě ve chvíli kdy začnu být nervózní tak obcas zacnu zmatkovat a proste pochybovat jestli to tak opravdu bylo
Pohovor úplně v pohodě, tak snad.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ozziees píše:
Tak už to mám za sebou. Díky holky. Tak jako myslím, že říkali že se mám pak u někoho ohlásit, ale já prostě ve chvíli kdy začnu být nervózní tak obcas zacnu zmatkovat a proste pochybovat jestli to tak opravdu byloPohovor úplně v pohodě, tak snad.
Já to znám, když mi na něčem záleží, tak se častěji přeslechnu. Jednou mi něco důležitého říkala doktorka a já se tak soustředila, že jsem si nepamatovala ani ň z toho co mi říkala.
Držím palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak zavolej na číslo, ze kterého ti volali ohledně pohovoru a zjisti si to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit