Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, našla jsem na netu tyhle boty za tisícovku, a ebay za 600 + 400kč doprava tak se to nevyplatí. Nevíte jak se jim říká jestli je někdo máte? nebo kde bych je našla? Hledám od včerejška jak šílená že je musim mít ale za normální cenu když se dají sehnat za 600kč, díky ![]()
Kde sehnat nevím ale myslím že jestli je mají na ebay za 600 tak i kdyby jsi je našla někde v čr tak budou určitě dražší než 1000 ![]()
@novakova.t Objednej je rovnou z číny…našla jsem je za cca 25 dolarů a poštovné se neplatí..
@Dorka_X a platí se clo a DPH a to vyjde asi na stejno jako tady co?
Mrkni na mmb, treba je nekdo dovazi.Nebo aukro. Ale kozakdy za 1000 mi neprijde tak moc. Zalezi, jaka to bude kvalita.Ale na fotu vypadaji suprove ![]()
Jak se vyměřuje clo a DPH?
DPH se vyměřuje u zásilek nad 22 Euro a tvoří 20 % z její celkové hodnoty (celková hodnota zásilky = hodnota zboží + poštovné + pojištění přepravy).
Clo se vyměřuje u zásilek nad 150 Euro a tvoří 3–11 % z její celkové hodnoty (přesná výše cla závisí na typu zboží).
U zásilek v hodnotě nad 150 Euro je tedy nutné zaplatit clo i DPH.
Takže bys platila jenom dph takže by to možná vyšlo levněji, ale asi bych měla strach co mi příjde ![]()
V životě jsem clo ani DPH neplatla! zapaltím dopředu uvedenou cenu a odesílatel napíše na balík pro celníky, že je to dárek nebo takovou cenu, aby se clo ani DPH neplatilo..toď mé zkušenosti.. Možná má někdo jiné..nevím..ale takhle nakupuju dost často..
Příspěvek upraven 17.10.13 v 10:14
Clo se plati az od 22 euro… do toho by ses mela vejit. Ha, ted ctu, ze uz dokonce 45
http://finance.idnes.cz/…/viteze.aspx?…
Díky, jsou semišové, našla jsem už je na aukru za 800 a doprava zdarma, jupí
![]()
@novakova.t píše:
Díky, jsou semišové, našla jsem už je na aukru za 800 a doprava zdarma, jupí![]()
![]()
Jé, tak to je super
![]()
@novakova.t píše:
Díky, jsou semišové, našla jsem už je na aukru za 800 a doprava zdarma, jupí![]()
![]()
Hele, pisni mi pak SZ co na ne rikas
,bot neni nikdy dost
.