Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím,
předem se omlouvám, pokud sem píšu nevhod.
Mám otázku – neví někdo, jestli se dají v Praze či okolí koupit bonbóny Jojo Veggie? Děti je milují – a už přes měsíc je nemůžeme nikde sehnat… ![]()
Děkuju moc za pomoc. ![]()
@zizala123 píše:
Zdravím,
předem se omlouvám, pokud sem píšu nevhod.
Mám otázku – neví někdo, jestli se dají v Praze či okolí koupit bonbóny Jojo Veggie? Děti je milují – a už přes měsíc je nemůžeme nikde sehnat…
Děkuju moc za pomoc.
Makro Praha Stodůlky skladem.
@Zumpa píše:
Pokud vim, tak do makra nemuze kazdy ![]()
@Zumpa píše:
Díky za odpověď. Zapomněla jsem dodat, že o Makru vím – nemám ale nikoho v okolí, kdo by měl IČO (Makro kartu). Potřebovala bych tedy nějaký maloobchod…
@Vesnickaholka píše:
Pokud vim, tak do makra nemuze kazdy
Nevím jak dnes, dřív stačilo mít živnost a zaregistrovat se, případně tam zajet s někým, kdo registraci již má. Asi to bude snazší a rychlejší, než to shánět měsíc po maloobchodech. Od středy jsem v Praze, tak to kdyžtak mohu koupit ![]()
@Zumpa
Děkuju, to by bylo super! Můžeme se domluvit v soukromé zprávě.
@Zumpa píše:
Nevím jak dnes, dřív stačilo mít živnost a zaregistrovat se, případně tam zajet s někým, kdo registraci již má. Asi to bude snazší a rychlejší, než to shánět měsíc po maloobchodech. Od středy jsem v Praze, tak to kdyžtak mohu koupit
Podminky pro vstup prave znam ![]()
Tak v tom pripade ano a tleskam za dobry skutek
![]()
@zizala123 píše:
Díky za odpověď. Zapomněla jsem dodat, že o Makru vím – nemám ale nikoho v okolí, kdo by měl IČO (Makro kartu). Potřebovala bych tedy nějaký maloobchod…
A pres net se to neda nekde sehnat? ![]()
Jsem si teď vzpomněla v Kauflandu ve Zlíně. Tady jich mají plno. Asi to tady málo kupují nebo jsou líp zásobení.
Na tvém místě bych obešla večerky Vietnamců nebo benzínky. Tam by to mohlo být, než seženeš jinde.