Kde si nechat opravit tenhle zub?

Anonymní
26.6.23 10:10

Kde si nechat opravit tenhle zub?

Ahoj, před rokem mi zubar dělal fazety kvůli špatně sklovine po porodu na předních zubech. Bohužel zubar skončil, a fazeta mi praskla
Respektive se tam udelala rezata dírka. Nová zubarka mi dírku zadělala, ale pořád je to viditelne, šedivé. Moje zubarka fazety, ani tyhle kompozitní nedělá. Rada bych sla do keramiky, obvolávala jsem kliniky, ale nikde mě nevezmou. Kam tedy jít? Hk, Pardubice a okolí..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
77375
26.6.23 10:18
@Anonymní píše:
Ahoj, před rokem mi zubar dělal fazety kvůli špatně sklovine po porodu na předních zubech. Bohužel zubar skončil, a fazeta mi praskla
Respektive se tam udelala rezata dírka. Nová zubarka mi dírku zadělala, ale pořád je to viditelne, šedivé. Moje zubarka fazety, ani tyhle kompozitní nedělá. Rada bych sla do keramiky, obvolávala jsem kliniky, ale nikde mě nevezmou. Kam tedy jít? Hk, Pardubice a okolí..

nezlob se, ale šedá tečka ti vadí a ten šílený zubní kámen a plak ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.23 10:22
@stinga píše:
nezlob se, ale šedá tečka ti vadí a ten šílený zubní kámen a plak ne?

Zubni kam a plak kde? Docházím k zubaři včetně dentální hygieny.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.6.23 10:24

@stinga Jestli myslíš ten zluty mezizubní prostor, tak to je obnazeny zub, protože mi tam vypadla část fazet. Jsou spatne udělané, a droli se.

• Citovat
  • Upravit
77375
26.6.23 10:25
@Anonymní píše:
@stinga Jestli myslíš ten zluty mezizubní prostor, tak to je obnazeny zub, protože mi tam vypadla část fazet. Jsou spatne udělané, a droli se.

aha, tak to jo, tak promiň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.23 10:26
@stinga píše:
aha, tak to jo, tak promiň

V pohodě já vím že to vypadá desne. Sklovina zubu se musela obrousit, na to se dělaly kompozitní fazety. Jak si clovek čistí zuby mezizubními kartáčky, tak se to odrbalo a tohle je výsledek. Je to citlivý, a nemám s tím kam jít.

• Citovat
  • Upravit
15432
26.6.23 10:54

Celé to vypadá nepěkně, myslela jsem, že fazety si lidé dávají proto, aby měli krásné, bílé zuby, ale to ty bohužel nemáš… To takhle časem zežloutne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.23 11:45
@Adaneli píše:
Celé to vypadá nepěkně, myslela jsem, že fazety si lidé dávají proto, aby měli krásné, bílé zuby, ale to ty bohužel nemáš… To takhle časem zežloutne?

Fotokompozit ano

• Citovat
  • Upravit
15432
26.6.23 17:07
@Anonymní píše:
Fotokompozit ano

Aha, to by mě nenapadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek